ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Phunawa Resort

16/1 Patak Road Soi 24, Karon, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Phunawa Resort Phuket - Bazen Phunawa Resort Phuket - Bazen Phunawa Resort Phuket - Bazen Phunawa Resort Phuket - Eksterijer hotela Phunawa Resort Phuket - Balkon/terasa Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba
Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Karon Broj soba: 47
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 286recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (286)
Razvrstati po:
Curtis M. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 23. listopada 2014.
Great.

Having a family suite with separate kitchen/living room; two bathrooms; nice accommodations; friendly staff
8,7
Shavin C. Parovi Malaysia, 17. listopada 2014.
Consistency as always

The Location, the staff and the apartments
9
It was wonderful as always. I travel a lot to Phuket and will definitely stay at phunawa again. You guys rock.
Roshini D. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 7. listopada 2014.
clean good

pool, room, service,
8
Fantastic.phunawa was very welcoming. And even shuttled me to a further place than the usual drop off place. Only regret is that they did not keep to their promise of a late check and asked me to check out earlier as they have another customer coming in. Otherwise, it was a very good stay
Jia Y. Grupe Singapore, 6. listopada 2014.
Comfy and huge suite at great prices! :)

Cozy room with full amenities and kitchen facilities within the suite, and walking distance to Karon beach!
9
Though the weather at Phuket was kind of a spoilsport as it was raining for a good whole 3 days while we were there, the comfortable room sort of made up for it as we were able to have a restful time in the resort. Resort also provide free shuttle to and from Karon beach at designated time of the day, which is really helpful. The only trade off was there were a few instances where the electricity was cut off momentarily, not sure if it's due to the heavy downpour.
Bhaskar G. Obitelji sa malom djecom India, 29. rujna 2014.
Fantastic

Well maintained, clean and prompt service
8,3
Great, would like to revisit.
Abdul R. Parovi Singapore, 23. rujna 2014.
Perfect stay

clean..kitchen..nice
9
beautiful
Afizzul M. Grupe Singapore, 22. rujna 2014.
Pretty Much Awesome

The staff are really friendly, Wifi is reliable. Food is not too bad.
8,3
The place is a little hard to navigate to but it lets you be a little adventurous to wonder about. The nearest food available is about 5 to 10mins away. Maybe they could have a shuttle service to the main road would be great. Things in phuket are priced unreasonably especially taxis.
Laura S. Grupe United States of America, 14. rujna 2014.
Beautiful Rooms, Nice Design, Good Price

It was away from the town, rooms were really nice, a nice kitchen
8,7
We enjoyed our stay. the restaurant was a bit expensive for our taste so we walked into town for our meals. It was a little bit of a walk for food or the beach but it was worth being away from traffic and the noise of bars. The hotel was beautiful and the price was right for a two bedroom with a kitchen.
Atif S. Obitelji sa malom djecom Australia, 6. rujna 2014.
5 days in September 2014

pool, room and cost
8,7
Stay was great. We stayed in 2 bedroom suite which was perfect for us - 2 adults and 4 kids under 10. Cost of taxi from hotel to patong was 300bht (not through hotel) and hotel had a transfer service free to Karon beach daily which is awesome. Overall a great place to stay particularly with young kids. Their pool is amazing.
Sharuddin S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. kolovoza 2014.
Great hotel and value for monye

big family room, good staff, value for money
9
For the price I paid i gave this resort a perfect 10. Except for the location which is quite a distance to the beach, everything was fine. the room is spacious for our big family. This location is ideal if you have a car with you.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Phunawa Resort PhuketPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Balkon/terasaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - OkružjePhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - OkružjePhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B07