Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Phunawa Resort

16/1 Patak Road Soi 24, Karon, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Phunawa Resort Phuket - Bazen Phunawa Resort Phuket - Bazen Phunawa Resort Phuket - Eksterijer hotela Phunawa Resort Phuket - Balkon/terasa Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba
Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Karon Broj soba: 47

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 340recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (340)
Razvrstati po:
Shen H. Obitelji sa odraslom djecom China, 30. prosinca 2015.
Not friendly staffs

Roof top for 1bedroom was really nice, rooms are clean, kitchens with 1- and 2- bedroom are nice and convenient for preparing meals
6
The hotel was OK. However, service was bad. We asked for extra bottles of water over the phone, the staff answered didn't understand and just hanged up the phone call. Almost never saw any smile from hotel staffs. The air condition was not working most of time. This is probably the most unfriendly hotel I ever stayed in Thailand.
Prijavi ovu recenziju
Jennifer F. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 27. prosinca 2015.
Unfriendly staffs

Room was nice and clean, massage spa was good.
5,7
Unfortunately i did't feel welcome by the staffs working at Phunawa, they were unfriendly.
Prijavi ovu recenziju
Pei H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. prosinca 2015.
Above average

Big room, good pool, free wifi
8
Booked a 2 bedroom suite for 2 adults and 2 childrem. Was told by reception that they had given me a free upgrade but honestly I didn't know what was the difference. The room was big with 2 separate bathrooms and a small kitchen. However, the shower cubicle was small and there was no bathtub. Also had trouble with the hot water throughout my 5 days. Good pool but waters get get murky towards the end of my stay. Hotel has no lifts, so if you are staying on the 4th floor, it will be a hard climb especially when hotel is already located on a pretty steep slope. It is quiet as it is about 500 m from the main road and about a km from the beach. Good place to stay if you have your own transport. Breakfast was essentially the same throughout the 5 days. Free and strong wifi, not always a given in Thailand.
Prijavi ovu recenziju
Kok H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. prosinca 2015.
Ok place but great for family

Family space, not noisy , reasonable space
5,7
Overall ok but not as a 4 star. Hot water can be improved. Space is good for family.
Prijavi ovu recenziju
Karishma T. Grupe United States of America, 13. prosinca 2015.
Ok family residence

Available, big room, close to Karon city
6
We ended up at the phunawa because the mandarava was sold out. The hotel is ok but definitely not the same luxurious feel as other places we stayed. It kind of felt like we were staying at a distant relatives house instead of a "fantastic" rates resort. The pool is nice to look at but more like a scenic lazy river over something you would submerge your body in.
Prijavi ovu recenziju
Alain C. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 3. listopada 2015.
nice hotel

swimming pool, accommodation,friendly staff
9
we really enjoyed our stay here. we booked for 5 nights and stayed for 11. we came in october the rainy season yet had sun everyday, the hotel was only half full which was a real bonus as often had the swimming pool all to ourselves. the 2 bed apartment we rented was amazing ,beautiful clean large beds and bathrooms. the walk to the beach is only 10 mins which is not far and the resort supply a lift to the beach at 10 am,11 am and 12 am, also pick up from beach at 3pm. the sea and beach is stunning spotless with great eating places right by the beach. will be coming back here again oneday soon. thank you phunawa resort for making our honeymoon so great
Prijavi ovu recenziju
Brandon M. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 25. rujna 2015.
ripped off
2
old out dated hotel stay away.worst hotel i have stayed in
Prijavi ovu recenziju
Bobby F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. kolovoza 2015.
Comfort and Peace.

Comfort, cleanliness, peace.
8
Our stay in Phunawa Resort was a very good one. We were pleased with the accommodation. My kids enjoyed the facilities especially the swimming pool. We had a very comfortable and peaceful stay. The staff attended to our requests quickly and politely.
Prijavi ovu recenziju
Raza R. Grupe Pakistan, 31. srpnja 2015.
Pukhet 2015

The rooms were big clean and in very good condition
9,3
The staff was very nice and friendly, The room/suit was very spacious. The house keeping and room service speed were really good. The view from the rooms was beautiful, the facilities were more than enough, a nice Kitchennet, spacious bathrooms. We got an upgrade to the grand suite and everything exceeded my expectations during my stay. It had a private roof top with a huge jacuzzi a nice sitting area under a gazebo with amazing plants all around. Just the food can be better. The spa was ok very basic but good nice and clean. As a 4 star establishment the place exceeded my expectations in many ways.
Prijavi ovu recenziju
Paul E. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 9. srpnja 2015.
Home away from home :-)

Fantastic localition , Beautiful room's , AMAZING STAFF
9,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Phunawa Resort PhuketPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Balkon/terasaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - OkružjePhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - OkružjePhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03