ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Phunawa Resort

16/1 Patak Road Soi 24, Karon, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Phunawa Resort Phuket - Bazen Phunawa Resort Phuket - Bazen Phunawa Resort Phuket - Bazen Phunawa Resort Phuket - Eksterijer hotela Phunawa Resort Phuket - Balkon/terasa Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba
Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Karon Broj soba: 47
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 316recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (316)
Razvrstati po:
Jellis D. Parovi Philippines, 9. travnja 2015.
Nice stay experience

Rooms, private roof
9,7
Very nice stay experience, very spacious room, we also have a private roof top with private pool. Although the location is a little far from beach, but we have quiet environment and nice mountain view, and we rented a motorbike, which is convenient.
Paola L. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 24. ožujka 2015.
toppen👍😃

rummen, personal, service
9
Toppen
Karthik B. Parovi India, 21. ožujka 2015.
Nice hotel for a family stay

good location, comfort and pricing
8,3
The stay at hotel was very good, Only bad point was the breakfast and staff attending to the breakfast slot. The menu did not have much variety and the food was always the same. They really need to improve the breakfast set as its not worth to pay extra cost.
Shavin C. Grupe Malaysia, 19. ožujka 2015.
Consistency as always

The People, The people and the people
10
I have stayed here whenever I travelled to Phuket and the staff, cleanliness and the food is excellent.
Gillian C. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 18. ožujka 2015.
Lovely apartments however pool very dirty

Rooms, staff very helpful, close to beach
8,3
Good stay however the pool was murky coloured needed a good clean. Close to beach however the smell around this area is awful. Usage plant near by!
Mohammad I. Grupe Singapore, 13. ožujka 2015.
Great place to stay at

Location, Room, Pool
9,3
Great. Unique resort layout - the pool was right at the doorstep of our room. Our room is equipped with WiFi and a kitchen with plenty of utensils and equipment. Good location - the beach, restaurants and markets are all nearby within a 5 to 10mins walk. Pool layout is unique and cool. Staff were friendly and helpful. Room service was average. I'd recommend make use of the well equipped kitchen and cook food if you are on a budget or just lazy to go out. Cheapest groceries I found were at the 7-eleven along the main road.
Kenneth H. Solo putnici Canada, 9. ožujka 2015.
fantastic

room, value, cleanliness
9,3
excellent, was very pleased with the room and the jaccuzzi up top. Bad thing is i stay in the room and do not want to go out. quite and short walk to the beach, just rent a motoscooter staff very helpful at all times.
Chusnul C. Parovi Indonesia, 6. ožujka 2015.
Good stay

We got upgraded... Location bit far .. But they hv motorbike to rent.. Bed a bit hard for me.. Pool was amazing
7,3
Good
Wei L. Obitelji sa odraslom djecom China, 4. ožujka 2015.
Valuable for money.

Resort looks very new.Room is very clean and big.Bed is comfortable.There's a kitchen in the room.You can buy some food to cook in the room.
7,7
Very comfortable.You can relax in resort if you don't go to beach.
Krisztian N. Parovi Finland, 26. siječnja 2015.
A cool hotel, nice pools, tasty food, good bar

Large rooms and beds, perfect rooftop, well speaking and helpful personnel
9,3
I am a returning guest. We got an apartment with rooftop that was excellent! Nice pools, good bar. The only not negative but strange experience is that in Thai hotels they may not clean the floors in rooms. After shower you may end up in bed with dirty foot :-D

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Phunawa Resort PhuketPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Balkon/terasaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - OkružjePhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - OkružjePhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02