Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Phunawa Resort

16/1 Patak Road Soi 24, Karon, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Phunawa Resort Phuket - Bazen Phunawa Resort Phuket - Bazen Phunawa Resort Phuket - Bazen Phunawa Resort Phuket - Eksterijer hotela Phunawa Resort Phuket - Balkon/terasa Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba
Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba Phunawa Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Karon Broj soba: 47
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 329recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (329)
Razvrstati po:
Bobby F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. kolovoza 2015.
Comfort and Peace.

Comfort, cleanliness, peace.
8
Our stay in Phunawa Resort was a very good one. We were pleased with the accommodation. My kids enjoyed the facilities especially the swimming pool. We had a very comfortable and peaceful stay. The staff attended to our requests quickly and politely.
Prijavi ovu recenziju
Raza R. Grupe Pakistan, 31. srpnja 2015.
Pukhet 2015

The rooms were big clean and in very good condition
9,3
The staff was very nice and friendly, The room/suit was very spacious. The house keeping and room service speed were really good. The view from the rooms was beautiful, the facilities were more than enough, a nice Kitchennet, spacious bathrooms. We got an upgrade to the grand suite and everything exceeded my expectations during my stay. It had a private roof top with a huge jacuzzi a nice sitting area under a gazebo with amazing plants all around. Just the food can be better. The spa was ok very basic but good nice and clean. As a 4 star establishment the place exceeded my expectations in many ways.
Prijavi ovu recenziju
Paul E. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 9. srpnja 2015.
Home away from home :-)

Fantastic localition , Beautiful room's , AMAZING STAFF
9,7
Prijavi ovu recenziju
Shavin C. Parovi Malaysia, 14. lipnja 2015.
The Best as Always

The People
10
Prijavi ovu recenziju
Abdul R. Parovi Singapore, 13. svibnja 2015.
Perfect

clean/nice pool/kitchen
10
perfect..good resort..clean..location not a prob cos we drive..cool place..mountain view..sea view..nawa suite..nice
Prijavi ovu recenziju
Wai K. Grupe Hong Kong, 15. travnja 2015.
It need to upgrade their hotel condition

staffs at reception and check in counter are nice and helpful. room rate is OK
5,7
- hotel signage for hotel is not clear and difficult to find the location - Food and services for breakfast need to upgrade. staff did not clean the table when guests finish their breakfast. Food did not refill when out of stock, little kind of food for selection - room privacy is not enough, stranger can walk in our balcony and look into our room - swimming pool is full of leaves and insect and not suitable for swimming - did not provide the best room condition for guest : water boiler is out of order, refrigerator did not power on; water leakage at bathroom
Prijavi ovu recenziju
Jellis D. Parovi Philippines, 9. travnja 2015.
Nice stay experience

Rooms, private roof
9,7
Very nice stay experience, very spacious room, we also have a private roof top with private pool. Although the location is a little far from beach, but we have quiet environment and nice mountain view, and we rented a motorbike, which is convenient.
Prijavi ovu recenziju
Paola L. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 24. ožujka 2015.
toppen👍😃

rummen, personal, service
9
Toppen
Prijavi ovu recenziju
Karthik B. Parovi India, 21. ožujka 2015.
Nice hotel for a family stay

good location, comfort and pricing
8,3
The stay at hotel was very good, Only bad point was the breakfast and staff attending to the breakfast slot. The menu did not have much variety and the food was always the same. They really need to improve the breakfast set as its not worth to pay extra cost.
Prijavi ovu recenziju
Shavin C. Grupe Malaysia, 19. ožujka 2015.
Consistency as always

The People, The people and the people
10
I have stayed here whenever I travelled to Phuket and the staff, cleanliness and the food is excellent.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Phunawa Resort PhuketPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Balkon/terasaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - Eksterijer hotelaPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - OkružjePhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - OkružjePhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - RestoranPhunawa Resort Phuket - BazenPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska sobaPhunawa Resort Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08