ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pine Hill Resort

No 151 , Oo Min Road , Shan State, Kalaw, Kalaw, Mjanmar (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotela Pine Hill Resort Kalaw - Gostinjska soba Pine Hill Resort Kalaw - Kupaonica Pine Hill Resort Kalaw - Kupaonica Pine Hill Resort Kalaw - Kupaonica Pine Hill Resort Kalaw - Kupaonica Pine Hill Resort Kalaw - Ulaz Pine Hill Resort Kalaw - Gostinjska soba Pine Hill Resort Kalaw - Gostinjska soba Pine Hill Resort Kalaw - Gostinjska soba Pine Hill Resort Kalaw - Gostinjska soba Pine Hill Resort Kalaw - Gostinjska soba Pine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotela Pine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotela Pine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotela Pine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotela
Pine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotela Pine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotela Pine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotela Pine Hill Resort Kalaw - Interijer hotela Pine Hill Resort Kalaw - Interijer hotela Pine Hill Resort Kalaw - Interijer hotela Pine Hill Resort Kalaw - Predvorje Pine Hill Resort Kalaw - Recepcija Pine Hill Resort Kalaw - Restoran Pine Hill Resort Kalaw - Restoran Pine Hill Resort Kalaw - Restoran Pine Hill Resort Kalaw - Restoran
Područje Kalaw Broj soba: 62
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 8recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (8)
Razvrstati po:
Sebastien M. Parovi France, 28. svibnja 2014.
nice stay in the mountain

location, the pines, the views
7,3
great location but some construction work
Bruno V. Parovi Canada, 5. siječnja 2014.
Practical, well located an quiet

Practical, well located an quiet
5,7
Nice stay, comfortable room, nice surroundings easy access to the city.
Christopher F. Parovi United Kingdom, 15. rujna 2013.
a relaxing stop gap for independant travellers

peace and quiet, attentive staff, beautiful views
9,3
we tweaked our original itinerary to stop at this hotel for a second time when making our return journey from Inle Lake to Yangon. we were travelling at the end of the wet season and so had the hotel to ourselves throughout. the hotel upgraded us on both occasions and gave us one of the best rooms. on our second stay, we were pleasantly surprised by red rose petals the staff had laid on the bed linen. the hotel is located close enough to town to walk to all amenities and far enough away to retreat from its bustle. the original house and its communal spaces is awkwardly laid out and a little tired around the edges (quite understandably so); with some minor and very sensative adjustment could transform the hotel to luxury. i would recommend this hotel to any traveller passing through Kalaw (willing to spend a little more for comfortable surroundings). thanks to a very attentive staff for looking after us during our stay.
Patcharee K. Parovi Thailand, 24. lipnja 2013.
Good resort hotel

Clean, large room, friendly staffs
7,7
We had good time stay at Pine Hill Resort to do birding, visiting temples, markets and enjoyed Myanmar food.
Marie Q. Solo putnici France, 27. srpnja 2013.
étape pour débuter un trekking

cadre agréable, verdure, tranquilité
7,3
le séjour a été très rapide car une seule nuit, ce n'était qu'une étape pour partir dès le lendemain en trekking
Joop V. Obitelji sa odraslom djecom Netherlands, 28. srpnja 2013.
vergane glorie

geen pluspunten, hotel is een drama!
2,7
We waren de enige gast in dit verlaten en muffe hotel. echt vergane glorie en agoda zou er goed aan doen dit hotel niet meer aan te bieden. veel te veel betaald voor een muffe en vieze kamer. Ook het ontbijt was slecht en het personeel had geen zin om ook maar iets voor je te doen. Echt slecht en het niet goed dat we daar veel geld voor betaald hebben. niet naar toe gaan;
Jan V. Parovi Netherlands, 15. srpnja 2013.
Prima verblijf.

Fraaie ligging, mooie kamers, aardig personeel.
8,7
Fraai hotel op ongeveer 15 minuten lopen van het centrum van Kalaw. Hotel heeft wel (gratis?) fietsen. Grote kamer met balkon en uitzicht op de tuin met een uitstekende badkamer. Zeer behulpzaam personeel. Ontbijt was wat aan de matige kant.
Nira D. Parovi Israel, 4. ožujka 2014.
מלון מיושן ובינוני.בעיירה עם עבר קולוניאלי בריטי.

משפצים ומרחיבים. אפשר לקבל אופניים לסיורים. המסעדה במלון זולה
6
מלון בינוני. מתקנים יחסית מיושנים, אך עובר שיפוצים. לא היה אינטרנט
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pine Hill Resort KalawPine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Gostinjska sobaPine Hill Resort Kalaw - KupaonicaPine Hill Resort Kalaw - KupaonicaPine Hill Resort Kalaw - KupaonicaPine Hill Resort Kalaw - KupaonicaPine Hill Resort Kalaw - UlazPine Hill Resort Kalaw - Gostinjska sobaPine Hill Resort Kalaw - Gostinjska sobaPine Hill Resort Kalaw - Gostinjska sobaPine Hill Resort Kalaw - Gostinjska sobaPine Hill Resort Kalaw - Gostinjska sobaPine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Interijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Interijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Interijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - PredvorjePine Hill Resort Kalaw - RecepcijaPine Hill Resort Kalaw - RestoranPine Hill Resort Kalaw - RestoranPine Hill Resort Kalaw - RestoranPine Hill Resort Kalaw - RestoranPine Hill Resort Kalaw - RestoranPine Hill Resort Kalaw - PogledPine Hill Resort Kalaw - PogledPine Hill Resort Kalaw - VillaPine Hill Resort Kalaw - VrtPine Hill Resort Kalaw - OkružjePine Hill Resort Kalaw - OkružjePine Hill Resort Kalaw - OkružjePine Hill Resort Kalaw - RecepcijaPine Hill Resort Kalaw - VrtPine Hill Resort Kalaw - RestoranPine Hill Resort Kalaw - PogledPine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - KupaonicaPine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Eksterijer hotelaPine Hill Resort Kalaw - Gostinjska sobaPine Hill Resort Kalaw - PredvorjePine Hill Resort Kalaw - VrtPine Hill Resort Kalaw - Gostinjska sobaPine Hill Resort Kalaw - Ulaz


AS-AGWEB-3C01