Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pinnacle Hotel and Suites

Sta. Ana Avenue, Poblacion, grad Davao , Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 456recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (456)
Razvrstati po:
Nerius V. Poslovni putnici Philippines, 5. veljače 2016.
Untidy and unfriendly staff

location, dining
5,3
Prijavi ovu recenziju
Myrna B. Parovi Philippines, 31. siječnja 2016.
Clean and nice

Clean good staff and big room
9,3
Feel comfortable
Prijavi ovu recenziju
Aimee T. Poslovni putnici Philippines, 30. siječnja 2016.
Comfortable stay at Pinnacle Hotel

comfort, affordable, approachable staff
9,3
I am always satisfied with my stay at the Pinnacle Hotel. I would like to suggest if you can add a bidet in your bathroom for the convenience of the guest. I would really appreciate this. Thank you so much.
Prijavi ovu recenziju
Ralph T. Parovi United States of America, 24. siječnja 2016.
Great value. Staff was very helpful.

Location, staff, room
8,7
Room is more than adequate for the cost. Location is excellent. Staff is helpful and accommodating. All around great stay at Pinnacle.
Prijavi ovu recenziju
Richard D. Parovi Philippines, 24. siječnja 2016.
Some ok Improvements from my last stay

location, pool area, net
7,7
since I stayed here 2 yrs ago, they have improved their wifi, one reason I had not returned before was the net was going about 10kbs then. But was happy to see they have improved their net since. I will return, though the not sure why there is a 400p difference between 2 double beds and 1 large bed. that should be the same price imo.. but whatever still a decent stay.
Prijavi ovu recenziju
Reinel L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. siječnja 2016.
Fambam weekend

First the Location, second is the view from our 10th floor room, third is the pool and jacuzzi which we swim and relax all by ourselves.
8
Satisfied with the location of the hotel and the free breakfast for two. Also we and my nephew enjoyed the pool and jacuzzi because we're the only one using it.
Prijavi ovu recenziju
Brian Y. Solo putnici Canada, 15. siječnja 2016.
Showing Its Age

1. Location 2. Room Size 3. Polite staff
8
I had a very good stay at the Pinnacle which is a lovely hotel. However, I think it is showing its age a bit is terms of wear and tear in the rooms.
Prijavi ovu recenziju
Christopher J. Poslovni putnici Philippines, 10. siječnja 2016.
just right

location, staff, room size
7,3
it was okay, the hotel is at the center of the city
Prijavi ovu recenziju
David V. Parovi Australia, 10. siječnja 2016.
Affordabilty

Location , price and safety
9
Prijavi ovu recenziju
Cyrene M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 8. siječnja 2016.
Rest

Location Room Comfort
8
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Pinnacle Hotel and Suites grad Davao Pinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - PredvorjePinnacle Hotel and Suites grad Davao  - BazenPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - PredvorjePinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - BazenPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - BazenPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - BazenPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - RestoranPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KafićPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - UlazPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Pub/salonPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - RestoranPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - RestoranPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - RestoranPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Sport i aktivnostiPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - BazenPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - BazenPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KafićPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - BazenPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - BazenPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Sport i aktivnostiPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Balkon/terasaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - RecepcijaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - PogledPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KuhinjaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - ApartmanPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - ApartmanPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - ApartmanPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - ApartmanPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - ApartmanPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05