Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pinnacle Hotel and Suites

Sta. Ana Avenue, Poblacion, grad Davao , Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 509recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (509)
Razvrstati po:
Jayconrad O. Parovi Philippines, 3. svibnja 2016.
great and excellent service
6,7
large rooms and cold airconditioning. very accommodating staff
Prijavi ovu recenziju
Dennis H. Solo putnici Australia, 2. svibnja 2016.
very good hotel
6
one of the better hotels I have stayed at in the Philippines..the staff are very friendly and can't do enough to help..I rate this hotel very highly
Prijavi ovu recenziju
Maria T. Parovi Belgium, 26. travnja 2016.
Wedding of our son
5,3
Our stay in Davao was very nice. The staff also was very, very nice. Congratulations!!!
Prijavi ovu recenziju
Reviemelyn C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. travnja 2016.
Worst check in
3,3
Pinnacle is an old hotel with an old hotel policy im having difficulties on checking in arrived tired and exhausted 8pm alrealdy when i check in they ask me for a hotel voucher from agoda they need a printed copy of it i have to look for an internet cafe since they wont accept emails what kind of hotel soo inconveniet for me its already late at night and i dont know the place i ask them i will just email only i showed to them my confirmation letter from agoda by my email still insisted that i need to print it dont like to book in this hotel again soo much hassle
Prijavi ovu recenziju
Elmar L. Solo putnici Germany, 16. travnja 2016.
I like to stay there
6
Staff war very friendly, rooms clean and nice
Prijavi ovu recenziju
Angelique L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. travnja 2016.
Needs to improve customer service.
5
The room is very spacious and the room is clean. The location is also good. However the staff/s assigned in the reception area namely Jessa and the other staff has poor customer service. They are not friendly, polite nor cheerful. They don't know how to acknowledge your presence, I would be the one who will greet them first instead of them greeting me first and they wouldn't even smile. And when you talk to them they don't know how to politely answer your question or request. The housekeepers are more polite compared to the receptionist. Housekeepers would greet you with a smile and will make you feel at home. It seems like their receptionist are not properly trained. All in all my experience was great except for the service at the reception(check-in/check-out). I do hope that they will be trained as a business woman I always keep this in mind "Courteous treatment and excellent customer service will make a customer a walking advertisement".
Prijavi ovu recenziju
Matthias L. Parovi Germany, 9. travnja 2016.
Good location. Price is okay
5
PROS: Good Location, good Room & Bed, With Pool, Breakfast So-So, Free Wifi even at rooms (slow, but will do, Good staff. CONS: Bathroom needs more lightning and better drain down the water from shower
Prijavi ovu recenziju
Keem M. Parovi Japan, 8. travnja 2016.
Front desk attitude
4,7
Slow response and less polite on catering customers.
Prijavi ovu recenziju
Marc I. Solo putnici Philippines, 7. travnja 2016.
Excellent location. Superb room. Great ambience
6,7
Value for money. Nice hotel near to malls and restaurants. Excellent overall.
Prijavi ovu recenziju
Vicente J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. travnja 2016.
wonderful stay
6,3
big rooms, comfortable stay
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Pinnacle Hotel and Suites grad Davao Pinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - UlazPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Pub/salonPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - RestoranPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - RestoranPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - RestoranPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Sport i aktivnostiPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - BazenPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - BazenPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KafićPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - BazenPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - BazenPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Sport i aktivnostiPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Balkon/terasaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - RecepcijaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - PogledPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KuhinjaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - ApartmanPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - ApartmanPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - ApartmanPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - ApartmanPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - ApartmanPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites grad Davao  - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08