Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pinnacle Hotel and Suites

Sta. Ana Avenue, Gradski centar Davao, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Predvorje Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Predvorje Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji
Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Kafić Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji Pinnacle Hotel and Suites Davao - Ulaz Pinnacle Hotel and Suites Davao - Pub/salon Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Restoran
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 214
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 365recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (365)
Razvrstati po:
Fang P. Parovi Malaysia, 23. kolovoza 2015.
unconcern management .

location
5,7
We were disappointed with the staff especially the front desk. They are not compassionate and concerned about the welfare of the guests. Even the management do not bother after we insisted to see the general manager. We suggest that the hotel has 2 key cards whenever there are dual room occupancy. It is very inconvenient. We have spoken to the sales manager about the matter and we will like the GM to respond.
Prijavi ovu recenziju
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 21. kolovoza 2015.
Nice Hote

Room, Budget, Loation
8
Prijavi ovu recenziju
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 21. kolovoza 2015.
Nice Hotel

Room, Location, Budget
8
Prijavi ovu recenziju
Armando K. Poslovni putnici Philippines, 20. kolovoza 2015.
Very Satisfactory

clean, location is good and spacious rooms
8
ok but the internet is a bit slow and hair dryers should be automatically provided in the rooms no longer requested
Prijavi ovu recenziju
Victor Z. Poslovni putnici Philippines, 20. kolovoza 2015.
Nice and comportable

Nice space and relaxing
8
Prijavi ovu recenziju
Maria F. Grupe Philippines, 18. kolovoza 2015.
Good value for your money

Good location and nice and accomodating staff
7,3
It was fine. Hope they can condemn their towels already.
Prijavi ovu recenziju
Gordon M. Solo putnici Australia, 16. kolovoza 2015.
Pinnacle Hotel Review

The Staff, The Location and the presentation
9,7
I really enjoyed my stay at The Pinnacle hotel. The staff were simply outstanding, so friendly and helpful. The location of the hotel is very central to every thing with just a 15 minute taxi ride to the airport. The presentation of the hotel is so clean and neat I even asked how new the hotel was, the answer was 5 years old, there was only a couple of things with the rooms and around the hotel that might need to be improved on like the housekeeping and general maintenance around the hotel but all in all it was an awesome stay at the hotel. The food was some of the best I've ever had, but I just thought that they didn't quite cater to children with the menu as I didn't see much in the way of a children's selection. Prices at the hotel are very reasonable and well worth this review Still I would recommend the Pinnacle Hotel and Suites to anybody who is travelling to Davao in the Philippines.
Prijavi ovu recenziju
Graciano P. Parovi Philippines, 14. kolovoza 2015.
Good hotel

Comfortable, accessible, pleasing staff
9,3
My stay was pretty good. Would definitely go back
Prijavi ovu recenziju
Evelyn F. Parovi Philippines, 13. kolovoza 2015.
Comfy Room but Rude Staff

Location, acceptable Room comfort
6
I've stayed in this hotel 3x, i come back because of the reasonable price and room is acceptable to my standard compare to other hotels of Davao City. most hotels in Davao City are old rooms. But the frontdesk staff seriously needs to improve their service to guests. Hotels needs to have some standard way of treating their guests, and that they did not meet the 3 star hotel service. They dont smile, all staff seems to be unhappy doing their job. everyone needs to go for "Up your service training"! Go and learn from The Royal Mandaya Hotel service.
Prijavi ovu recenziju
Jack A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 8. kolovoza 2015.
Very good hotel

The room is above average, very clean & complete
7
Very good, safe & satisfied. Excellent 3 star hotel.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pinnacle Hotel and Suites DavaoPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - PredvorjePinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - PredvorjePinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KafićPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - UlazPinnacle Hotel and Suites Davao - Pub/salonPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - RestoranPinnacle Hotel and Suites Davao - RestoranPinnacle Hotel and Suites Davao - RestoranPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Sport i aktivnostiPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - KafićPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Sport i aktivnostiPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Balkon/terasaPinnacle Hotel and Suites Davao - RecepcijaPinnacle Hotel and Suites Davao - PogledPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KuhinjaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05