ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pinnacle Hotel and Suites

Sta. Ana Avenue, Gradski centar Davao, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Predvorje Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Predvorje Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji
Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Kafić Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 214

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 183recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (183)
Razvrstati po:
Vima J. Parovi Philippines, 17. listopada 2014.
worth staying for

newly built hotel. goos location. value for money
8
Nice place, with good location. The hotel has comfort beds and clean room. Buffet breakfast. Nice staff. If ever when im in davao, be back in the hotel.
Jean L. Parovi Philippines, 30. rujna 2014.
Good hotel

Clean, convenient & affordable
9
Maynard C. Parovi United States of America, 28. rujna 2014.
very clean and nice hotel, excellent location

close to everything, good value and very clean.
8,3
was a good stay...enjoyed the hotel and the great location...walking distance to pretty much everything (shops, bars, restos, the mall etc.).
Krisna B. Poslovni putnici Philippines, 27. rujna 2014.
Good hotel

Food, room, staff are all good
7,7
It's a nice hotel with accessible food locations. Also has nice rooms
Josephine A. Poslovni putnici Philippines, 27. rujna 2014.
Feels like home..when in Davao

Very helpful and accommodating staff- named ALexis...location is perfect.....beds are big thus, very comfortable
9,7
The stay in the hotel was very ok, just like my previous stays. Amenities were excellent...beds are big and very comfortable. I want to commend a staff named Alexis for helping us even in minute details, and very helpful and accommodating.
Kristine A. Parovi Philippines, 27. rujna 2014.
Average hotel

Location, location, location
8,7
Okay. Booked this hotel because my regular hotel was fully booked. Got a better room this time. Main room was clean enough but duvet was too small. Requested additional pillows free of charge. Bathroom has lots of mildew. Food selection during breakfast is good. Staff is efficient. Located near malls and business center.
Naum M. Parovi Australia, 23. rujna 2014.
Nice hotel value for money

Location, security, friendly staff
7,7
It was great me and my wife needed a overnight stay before we had to catch our flight and it was value for money
Jeanne B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. rujna 2014.
stay at pinnacle

affordable, nice location nice place
7,7
Satisfied
Ronah J. Obitelji sa malom djecom Australia, 16. rujna 2014.
Our second home

Food, Friendly Staff, Cleanliness
9,7
My family always stay here because we like the people working in it. It feels like home and they are all very friendly. The world needs workers who smile more and they are found in this hotel. Will booked my son's birthday party here too.:)
Armin M. Parovi United States of America, 15. rujna 2014.
nice ,clean and new building

clean rooms ,central location,price
8,3
It was a nice over night stay with a good breakfast

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pinnacle Hotel and Suites DavaoPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - PredvorjePinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - PredvorjePinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KafićPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji


AS-AGWEB-3C07