ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pinnacle Hotel and Suites

Sta. Ana Avenue, Gradski centar Davao, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Predvorje Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Predvorje Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji
Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Kafić Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji Pinnacle Hotel and Suites Davao - Ulaz Pinnacle Hotel and Suites Davao - Pub/salon Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Restoran
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 214

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 271recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (271)
Razvrstati po:
Evelyn S. Grupe Australia, 26. ožujka 2015.
Overall, great hotel and value for money

Value for money, Location, Comfortable rooms
8
2 day stay in Davao to visit family and friends - Hotel was clean, well presented and in a good location. Room was very clean and comfortable. Great value for money if you want to stay in Davao City and don't want to spend too much $$$.
Lisa M. Poslovni putnici Philippines, 20. ožujka 2015.
Davao Hotel

Nice Room Comfort, Very Pleasant Front Desk Service
8,3
Vida P. Parovi Philippines, 20. ožujka 2015.
Business & Pleasure

The location , it's close to everything in the city. Malls, airport, business district , hospital. It's very affordable . Friendly environment and staffs are professional.
9,7
Very satisfying . I would come back and stay here again
Karnik D. Parovi United States of America, 17. ožujka 2015.
This is the best hotel for closer to restaurants.

Hotel located right on the center of the Downtown Davao and easy to moving around anywhere you like to go.
9,3
I like to stay there it was my second time first time swimming pool was even located indoor not warming up this time was close out for renovation and not able to use due to 4 weeks going to be completed. Also hotel towels was very hard I believe the detergan they using there. Other than everything was great.
Welhilmina P. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 15. ožujka 2015.
We stayed in this hotel for few times now . Great

Excellent customer service - great location - cleanliness !
9,3
Great and we enjoyed our stay . Excellent customer service .
Sung J. Solo putnici South Korea, 11. ožujka 2015.
Poor room clearness.

Price, location, staff kindness
5,3
Shower room, drawer in desk. Sleepless due to mosquito at night. No action or improvement after complaining to front desk. Location price is good
John C. Parovi Philippines, 9. ožujka 2015.
One of the best hotels

Cleanliness, Location, Friendly Staff
10
It was a great stay. Very large room, clean and neat. Staff is very responsive and friendly. The location is superb - near malls, schools, restaurants and a church.
Sheila L. Solo putnici United States of America, 7. ožujka 2015.
Great stay...clean, comfortable, affordable

accessibility, cleanliness and affordability
8,7
This was the second time I stayed at this hotel and I love it! Courteous staff, clean and ample-sized rooms, good food, close to places where I need to go to. I'll definitely come back here every time I'm in Davao city.
Kent Y. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. ožujka 2015.
Clean, Decent Rooms and Strategically Located

The rooms we stayed at are clean and decent. Basic bathroom needs were provided. Bigger and fluffier pillows though would be great! Buffet breakfast was okay. Location is close to everything.
7,3
It was pleasant and good generally.
Daniel J. Solo putnici Philippines, 1. ožujka 2015.
Great stay

Location, good food and value for money
10
Wonderful stay. Opposite the hotel front desk theres a nice restaurant that serves traditional and reasonably priced Filipino food.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pinnacle Hotel and Suites DavaoPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - PredvorjePinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - PredvorjePinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KafićPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - UlazPinnacle Hotel and Suites Davao - Pub/salonPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - RestoranPinnacle Hotel and Suites Davao - RestoranPinnacle Hotel and Suites Davao - RestoranPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Sport i aktivnostiPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - KafićPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Sport i aktivnostiPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Balkon/terasaPinnacle Hotel and Suites Davao - RecepcijaPinnacle Hotel and Suites Davao - PogledPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KuhinjaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B07