Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pinnacle Hotel and Suites

Sta. Ana Avenue, Gradski centar Davao, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Predvorje Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Predvorje Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji
Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Kafić Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji Pinnacle Hotel and Suites Davao - Ulaz Pinnacle Hotel and Suites Davao - Pub/salon Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Restoran
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 214
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 347recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (347)
Razvrstati po:
Marjorie N. Poslovni putnici Philippines, 30. srpnja 2015.
Room smells old

Convenient location to my destinaltion, clean but smells old, reception area smells better
5
Had to stay due to convenient location to my destination. Booked 2 rooms but other room wasn't available. The advised 10-minute wait for the other room was longer.
Prijavi ovu recenziju
Melani B. Poslovni putnici Philippines, 18. srpnja 2015.
Nice hotel

Room, security
5,7
Prijavi ovu recenziju
Maria E. Poslovni putnici Philippines, 17. srpnja 2015.
Good location, value for money and good food!

Cozy bed, good location and good food
8
Satisfied
Prijavi ovu recenziju
Francis P. Poslovni putnici Philippines, 17. srpnja 2015.
Over all good stay

Staff are friendly, rooms ok, good location.
7
Over all a good stay but few rooms have good view & they need to replace thier old towels. Staff are polite and buffet breakfast is good.
Prijavi ovu recenziju
Simon F. Parovi United Kingdom, 14. srpnja 2015.
my 4night stay.

We ate in the hotel alot which,good food, good staff room service, very relaxing
10
1 First,Second,third days towel crises, limited supply? We have a Laundry that serves 3 hotels plus private sub div laundry in Davao, and they never suffer. 2 Swimming pool is tinny? other wise we had a great time for first time.
Prijavi ovu recenziju
Norhamin A. Poslovni putnici Philippines, 13. srpnja 2015.
Amazing Stay

Food, Big Room & Friendly Staff
7,7
They werr good. I asked for early check in and they allow us to stay from 7am to 1pm the next day. It was really a good opportunity to stay in the hotel to relax. Jacuzzi were good enough to relax but one staff told us that its undermaintenance but she lied to us its working and we used it for two hours chillin. The female staff came from te housekeeping who lend us the towels. So far i'll be back its value for money. Book it via agoda its cheaper than walk in client. :) i'll be back soon.
Prijavi ovu recenziju
Cyrene M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 9. srpnja 2015.
location

location
8
Prijavi ovu recenziju
John T. Poslovni putnici Philippines, 9. srpnja 2015.
Wonderful stay

Clean, nice location, good staff
9,7
It was a nice stay. Nice location and friendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Virginia M. Grupe United States of America, 5. srpnja 2015.
Satisfied client

Food is good, room is comfortable and clean
8
Pillows too soft! My sister saw tiny roaches in the bathroom at night and she's terrified of them!
Prijavi ovu recenziju
Irene D. Parovi Philippines, 5. srpnja 2015.
good hotel location

location, value for money, convenient
8
clean room, convenient location, comfortable bed, though AC is not cooling enough. overall we had a pleasant stay in Pinnacle.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pinnacle Hotel and Suites DavaoPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - PredvorjePinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - PredvorjePinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KafićPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - UlazPinnacle Hotel and Suites Davao - Pub/salonPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - RestoranPinnacle Hotel and Suites Davao - RestoranPinnacle Hotel and Suites Davao - RestoranPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Sport i aktivnostiPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - KafićPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Sport i aktivnostiPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Balkon/terasaPinnacle Hotel and Suites Davao - RecepcijaPinnacle Hotel and Suites Davao - PogledPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KuhinjaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08