Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pinnacle Hotel and Suites

Sta. Ana Avenue, Gradski centar Davao, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Predvorje Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Predvorje Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji
Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Kafić Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji Pinnacle Hotel and Suites Davao - Ulaz Pinnacle Hotel and Suites Davao - Pub/salon Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Restoran
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 214
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 331recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (331)
Razvrstati po:
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 26. lipnja 2015.
Nice Hotel

Rooms, Location, Budget
8
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 26. lipnja 2015.
Nice Hotel

Rooms, Location, Food
8
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 26. lipnja 2015.
Nice Hotel

Rooms,Location,Budget
8
Ma. S. Poslovni putnici Philippines, 15. lipnja 2015.
Good location

Location, staff and hospitality
6
Nice hotel until the cockroaches started showing up. The bathroom is moldy and the hallways are not carpeted so the noise is loud.
Ben D. Grupe United States of America, 12. lipnja 2015.
Bed Bugs

Location
4,7
We got bed bugs
Rachel B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. lipnja 2015.
Very good and two thumbs up!

facilities, location and value for money..
9
Definitely we enjoyed our stay in Pinnacle Hotel due to the facilities is very good, location is near to mall and in city and ofcourse reasonable value for our stay
Eliezer B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. lipnja 2015.
centrally located

clean, comfortable and good location
9
good one and its one of my favorites. Been here for more than 5x.
Steven C. Parovi Australia, 4. lipnja 2015.
pinnacle hotel june 2015

customer service,cleanliness,location
8,3
Alain R. Grupe Australia, 26. svibnja 2015.
great hotel

big room,,,,cleanliness....
7,7
the stay was great...we book for 4 night but end up stay for 7...very good hotel ,,good breky and staff was very good
Alain R. Grupe Australia, 26. svibnja 2015.
very good hotel to stay

good food....nice swimming pool ....close to mall
7,7
my stay was very good...i like the hotel a lot ...nothings to complain abt

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pinnacle Hotel and Suites DavaoPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - PredvorjePinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - PredvorjePinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KafićPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - UlazPinnacle Hotel and Suites Davao - Pub/salonPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - RestoranPinnacle Hotel and Suites Davao - RestoranPinnacle Hotel and Suites Davao - RestoranPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Sport i aktivnostiPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - KafićPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Sport i aktivnostiPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Balkon/terasaPinnacle Hotel and Suites Davao - RecepcijaPinnacle Hotel and Suites Davao - PogledPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KuhinjaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - KupaonicaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06