ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pinnacle Hotel and Suites

Sta. Ana Avenue, Gradski centar Davao, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Predvorje Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Predvorje Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvorana Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Bazen Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji
Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotela Pinnacle Hotel and Suites Davao - Kafić Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska soba Pinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 214

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 236recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (236)
Razvrstati po:
Amano T. Solo putnici Japan, 26. siječnja 2015.
Small window

Location new building good breakfast
6,7
I was given queen superior room and disappointed. Window is very small and viewing only outdoor unit of air condition. And room is very dark and no light at bed side I feel I isolated by jail I do not want to stay this room again
Allan G. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 16. siječnja 2015.
Hotel pinnacle, was clean and neat and courteous

This hotel was clean and tidy, close to the areas I needed to go to and had a nice atmosphere over all I enjoyed my stay and will use again
9,7
This hotel was clean and tidy, close to the areas I needed to go to and had a nice atmosphere over all I enjoyed my stay and will use again
Janina M. Poslovni putnici Spain, 14. siječnja 2015.
Great service

Staff. Location. Facilities.
9,3
Gary Q. Solo putnici Australia, 13. siječnja 2015.
i will never go back in this hotel again...

the good thing of this hotel is that it is located near malls and hospitals... breakfast are very common!
3,3
when i ask the housekeeping to do the cleaning , i notice they just turn back the sheets so it looks new... there is no safety deposit box... this is not a 3 star hotel...the housekeeping staff are very noisy outside....
Clifford F. Parovi United States of America, 8. siječnja 2015.
Good location

Location, clean and comfortable bed
8
We had a pleasant stay. The hotel staff was very helpful. The breakfast is very limited.
Cindy L. Parovi Philippines, 7. siječnja 2015.
davao pinnacle hotel stay

value for money, helpful and very friendly staffs and great location
10
it was excellent!
Noljohn J. Solo putnici Philippines, 6. siječnja 2015.
awesome

good location, comfortable and clean rooms and staff are kind
7,3
Awesome!
Dennis I. Poslovni putnici United States of America, 5. siječnja 2015.
Good staff and location, needs some touchup

staff, location, price
7
The Pinnacle staff are good, the location is good but for newer hotel, fixtures and common areas already need renovation.
Joseph M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. siječnja 2015.
Convenient Budget hotel

convenience, clean, big beds
8
Staff including security have great service.
Chris R. Parovi United States of America, 1. siječnja 2015.
Pinnacle for a week

Buffet Breakfast, Location, and roomsize.
8,3
We loved the breakfast buffet and dining is good. Rooms are spacious and enjoy the showers. My only issue out of 2 different stays in 2 different rooms I got very itchy from the beds which lasted for a week after the stay. However my wife had no issue at all so may have just been an allergic reaction to some chemical detergents they clear with. If not for that worry I'd be very happy going back.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pinnacle Hotel and Suites DavaoPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - PredvorjePinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - PredvorjePinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Interijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - Plesna dvoranaPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - BazenPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - Eksterijer hotelaPinnacle Hotel and Suites Davao - KafićPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržajiPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Gostinjska sobaPinnacle Hotel and Suites Davao - Rekreacijski sadržaji


AS-AGWEB-3B08