ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pinoy Pamilya Hotel

2877 FB Harrison Street corner Cuneta Street, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska soba Pinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska soba Pinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska soba Pinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska soba Pinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska soba Pinoy Pamilya Hotel Manila - Restoran Pinoy Pamilya Hotel Manila - Restoran Pinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska soba Pinoy Pamilya Hotel Manila - Restoran Pinoy Pamilya Hotel Manila - Restoran Pinoy Pamilya Hotel Manila - Kafić Pinoy Pamilya Hotel Manila - Vruća kupka Pinoy Pamilya Hotel Manila - Soba za sastanke Pinoy Pamilya Hotel Manila - Recepcija Pinoy Pamilya Hotel Manila - Recepcija Pinoy Pamilya Hotel Manila - Eksterijer hotela
Pinoy Pamilya Hotel Manila - Soba za sastanke Pinoy Pamilya Hotel Manila - Recepcija Pinoy Pamilya Hotel Manila - Recepcija Pinoy Pamilya Hotel Manila - Recepcija Pinoy Pamilya Hotel Manila - Ulaz Pinoy Pamilya Hotel Manila - Restoran Pinoy Pamilya Hotel Manila - Restoran Pinoy Pamilya Hotel Manila - Ulaz Pinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska soba Pinoy Pamilya Hotel Manila - Eksterijer hotela Pinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska soba Pinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 52

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 231recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (231)
Razvrstati po:
Melchor R. Grupe Philippines, 3. srpnja 2014.
Good

Accessible, fine
6
Good, staffs are friendly, place is accessible clean environment.
Inga-Greta A. Solo putnici Sweden, 22. lipnja 2014.
quiet surroundings, friendly staff, great rooms

quiet surroundings, friendly staff, great rooms
9
Quiet and comfortable, close to shopping, great accommodation, clean surroundings and quiet
Kyle C. Obitelji sa malom djecom Canada, 24. svibnja 2014.
hard matress,everyone congested all night,average

not too old,fairly quiet,great ice water service
5
Just average hotel.nothing outstanding.
Aileen L. Parovi Philippines, 17. svibnja 2014.
near to moa and airport, lrt

near moa, near airport and near lrt baclaran
5,3
one advantage.. its very near the airport and near to moa. if you really are in a budget then the hotel is okay. but if you are particular with cleanliness... its "not so" for me. you have three choices, sounds good huh?! but when the food is presented in front of you, you wont like it.. i didnt! but i give credit to the staff.. they're friendly, acommodating and easy to deal with. over all... you get what you paid for.
Frank C. Solo putnici United States of America, 5. svibnja 2014.
I had a good experience there, my first time.

breakfast, shower, aircon
6,7
A comfortable stay.
Lizarina G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. travnja 2014.
fair enough

proximity
6,3
fair
Rogelio R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. travnja 2014.
pleasant

proximity to MOA, airport
7,7
My family had a pleasant stay
Sueza F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. travnja 2014.
peace ful ambiant

friendly personnel
8,3
Very good and i want come back for short time in manila. . .
Edward P. Parovi United States of America, 31. ožujka 2014.
Return Stay

Location, budget, friendliness
8,3
My wife and I came back again for our 3rd stay here. An affordable, simple and very clean place to stay, which is near to Mall of Asia, with a family atmosphere. The parking area has a nice hanging garden effect and it was nice to see families staying here. Great for the price for those traveling on a budget. There is an included breakfast, not a large choice, but good, and a menu for room service. The A/C was strong and cold, nice big restrooms, cable, refrigerator and internet in the room. We always stay here when in Manila. I was not to impressed with the outside surroundings, but the hotel is safely tucked away and secure. Great friendly staff! We always enjoy staying here!
Samer H. Parovi Lebanon, 28. ožujka 2014.
Good

Near airport, accessible, friendly front desk, near MOA, affordable
7,3
Good in general, we left early so had no chance to try their breakfast. Near the airport, near MoA, and that's what we were looking for, good value for money.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pinoy Pamilya Hotel ManilaPinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska sobaPinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska sobaPinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska sobaPinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska sobaPinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska sobaPinoy Pamilya Hotel Manila - RestoranPinoy Pamilya Hotel Manila - RestoranPinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska sobaPinoy Pamilya Hotel Manila - RestoranPinoy Pamilya Hotel Manila - RestoranPinoy Pamilya Hotel Manila - KafićPinoy Pamilya Hotel Manila - Vruća kupkaPinoy Pamilya Hotel Manila - Soba za sastankePinoy Pamilya Hotel Manila - RecepcijaPinoy Pamilya Hotel Manila - RecepcijaPinoy Pamilya Hotel Manila - Eksterijer hotelaPinoy Pamilya Hotel Manila - Soba za sastankePinoy Pamilya Hotel Manila - RecepcijaPinoy Pamilya Hotel Manila - RecepcijaPinoy Pamilya Hotel Manila - RecepcijaPinoy Pamilya Hotel Manila - UlazPinoy Pamilya Hotel Manila - RestoranPinoy Pamilya Hotel Manila - RestoranPinoy Pamilya Hotel Manila - UlazPinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska sobaPinoy Pamilya Hotel Manila - Eksterijer hotelaPinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska sobaPinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska sobaPinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska sobaPinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska sobaPinoy Pamilya Hotel Manila - RecepcijaPinoy Pamilya Hotel Manila - Gostinjska sobaPinoy Pamilya Hotel Manila - Restoran


AS-AGWEB-3A05