ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Place2Stay @ City Centre

SL 7 & 8, Wisma Yee Soon Yew, Jalan Song Thian Chiok, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Place2Stay @ City Centre Kuching - Interijer hotela Place2Stay @ City Centre Kuching - Sadržaji Place2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba Place2Stay @ City Centre Kuching - Predvorje Place2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba Place2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba Place2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba Place2Stay @ City Centre Kuching - Kupaonica Place2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba Place2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 33
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 116recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (116)
Razvrstati po:
Mohd A. Grupe Malaysia, 20. srpnja 2014.
Just ok

Value,centre,smart
4,3
Just acceptable
Wai S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 30. lipnja 2014.
Average stay

Good location, many eatery around & reasonable rate
7
The hotel offers flat rate at RM60 per night but Agoda charged me RM72 per night. I was told it has been charged to my credit card hence I can't enjoy the cheaper rate.
Janice M. Grupe Malaysia, 27. lipnja 2014.
Great stay with affordable price

Cleanliness of the hotel, lots of food stall nearby, big room
9,3
Great stay. Easy to find food as there are lots of food stall nearby. Will come here again.
Teh C. Parovi Malaysia, 24. lipnja 2014.
Value for money

clean, close to restaurants, value for money
6,3
comfortable, no frills, okay. If one is not fussy with high class furnishings, this should be okay. Am pleased with the security. You need the card key to enter into the room area.
Beh T. Parovi Malaysia, 21. lipnja 2014.
Poor Service

location, convenient, budget
4,3
Facility not enough
Kiki C. Poslovni putnici Malaysia, 6. lipnja 2014.
Price reasonable

Location
6
Ahmad M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 4. lipnja 2014.
not bad

location, cheap, easy to parking
6,7
nice place to stay
Tommy J. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. lipnja 2014.
appropriate with the budget

near to the city and chinese food court
7
The staff is friendly, but we had to wait about 30 minutes since the room was still in cleaning when we arrive to check-in. It is very inconvenient when we travel with a 2 years old son with a tired condition. There are no Lift or escalator at all while all the room are upstairs, once again, it is very inconvenient when you travel with some big luggage.
Ting S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 31. svibnja 2014.
basic hotel

cheap price and security
6,3
so far so good
Sie C. Parovi Malaysia, 30. svibnja 2014.
Budget

Location, cheap, Atentive staff
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Place2Stay @ City Centre KuchingPlace2Stay @ City Centre Kuching - Interijer hotelaPlace2Stay @ City Centre Kuching - SadržajiPlace2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska sobaPlace2Stay @ City Centre Kuching - PredvorjePlace2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska sobaPlace2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska sobaPlace2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska sobaPlace2Stay @ City Centre Kuching - KupaonicaPlace2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska sobaPlace2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06