Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Place2Stay @ City Centre

SL 7 & 8, Wisma Yee Soon Yew, Jalan Song Thian Chiok, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Place2Stay @ City Centre Kuching - Interijer hotela Place2Stay @ City Centre Kuching - Sadržaji Place2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba Place2Stay @ City Centre Kuching - Predvorje Place2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba Place2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba Place2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba Place2Stay @ City Centre Kuching - Kupaonica Place2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba Place2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Kuching Broj soba: 33
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 196recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (196)
Razvrstati po:
Mohd A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. kolovoza 2015.
My Family Short Vacay

1. Affordable, 2. Strategic Location in China Town, 3. Great Housekeeping
6
So far so good. Great place to stay after hectic day attending family wedding.
Prijavi ovu recenziju
Norhimdayah I. Grupe Malaysia, 16. kolovoza 2015.
Beat

Secure, clean and strategic
8
Comfortable
Prijavi ovu recenziju
Alfera J. Parovi Malaysia, 9. kolovoza 2015.
Town area, nice foods and entertainment

Location town area, safe and convenient,opposite 24hours restaurant, 24hours shop
8,3
Noisy but it is safe and convenient,opposite 24hours restaurant, 24hours shop.
Prijavi ovu recenziju
Yi R. Grupe Malaysia, 1. kolovoza 2015.
room for improvement

staff performance, cheap, location
4,3
Staff performance good, location strategIc, but hotel condition really below my expectation.
Prijavi ovu recenziju
Chun C. Parovi Malaysia, 18. srpnja 2015.
budget room.

near city, big room
6,3
overall was ok. bed was rather old and could hear sounds when you turnover.
Prijavi ovu recenziju
Azyan S. Poslovni putnici Malaysia, 7. srpnja 2015.
Enough if just to to clean yourself and sleep

Bed OK
5,3
Prijavi ovu recenziju
Jimmy P. Parovi Malaysia, 15. lipnja 2015.
Unpleasant stay
2,3
I would say this hotel as hostel and not hotel. Check in process very slow and they take around 30 min to check my booking before allow me check in. To my surprise, I was put on level 4 and I need to take staircase until level 4 with my heavy luggage. This is really unacceptable. They do not have any lift. The room very dirty and they not even make up/clean the room everyday even after we informed them to do that. The room smelly and cockroaches everywhere on the toilet floor at night. I wont suggest this hotel to anyone. Avoid unless they do some refurbish or renovation.
Prijavi ovu recenziju
D.J. O. Parovi United States of America, 13. lipnja 2015.
Best value for money

Room is clean and spacious, and staff is very friendly
8
Prijavi ovu recenziju
Ben S. Solo putnici Malaysia, 10. lipnja 2015.
Relaxing stay

location, price, and wi-fi
5,7
relaxing. just need a place near to town. location is good and good local coffee shop opposite the hotel offering great yummy meal.
Prijavi ovu recenziju
Kong F. Poslovni putnici Malaysia, 26. svibnja 2015.
good

room bed and location
6
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Place2Stay @ City Centre KuchingPlace2Stay @ City Centre Kuching - Interijer hotelaPlace2Stay @ City Centre Kuching - SadržajiPlace2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska sobaPlace2Stay @ City Centre Kuching - PredvorjePlace2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska sobaPlace2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska sobaPlace2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska sobaPlace2Stay @ City Centre Kuching - KupaonicaPlace2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska sobaPlace2Stay @ City Centre Kuching - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03