Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Igralište Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 377recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,6
Parovi (377)
Razvrstati po:
Rommel C. Parovi Philippines, 16. svibnja 2015.
overall we had fun

rooms, service and surroundings
8,3
In general it was a fun and peaceful stay. Need to improve breakfast. All dish served were very salty
Maria K. Parovi Philippines, 15. svibnja 2015.
great place for relaxation

staff, facililities, cleanliness.
8,7
Jonathan C. Parovi Australia, 15. svibnja 2015.
awesome place

The pools the atmosphere and experience was fantastic
8,7
fantastic
Leilani C. Parovi Philippines, 2. svibnja 2015.
holiday 2015

lagoon, food, surrounding
4
We don't have serious issue that we experienced. Every time we had a complain though it took time. They try their best to fix the problem. We hope that one day when we go back we will see a more cleaner lagoon. I saw rubbish on the side of the beach lagoon near to our room Xanadu and Valhalla area.
Nolan T. Parovi Philippines, 27. travnja 2015.
Need to do more...

Activities, comfort room, man-made beach
6,3
My stay in Plantation Bay Resort & Spa was good, however I got some comments for them. 1. Lobby needs improvement (very hot at day time specially noon time) 2. Check-out and check-in needs to be improved (I called early for checkout but they didn't do anything and some more staff are complaining while lining up) LATE!! 3. Room is very very noisy (I can even here foot steps from other rooms) 4. No signs in the place
Maria A. Parovi United States of America, 17. travnja 2015.
Excellent Service

Great service. Room: awesome. Food at Fiji was great.
10
It was a very pleasant and very comfortable stay. I would highly recommend the place. Thank you for making my stay special.
Irynne S. Parovi United States of America, 26. ožujka 2015.
visit

location, staff friendliness & NO Tipping!!!
9,7
All the staff are very friendly & courteous especially Phroi from the restaurant.
Arun K. Parovi India, 19. ožujka 2015.
It's good hotel....money valuable...

Massage,service,lot of different cusine restaurant...
4
It's good experience....I didn't enjoy much cos I got sick....but I'm sure next time I will stay again & enjoy properly....
Ali A. Parovi Saudi Arabia, 16. ožujka 2015.
Big and nice resort

Big, nice, and best for entertainment
8,7
Lewana B. Parovi Philippines, 15. ožujka 2015.
The most unique resort

Swimming, stuff, food
10
It was awesome!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - IgralištePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - RestoranPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3A03