ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Igralište Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 365recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,6
Parovi (365)
Razvrstati po:
Arun K. Parovi India, 19. ožujka 2015.
It's good hotel....money valuable...

Massage,service,lot of different cusine restaurant...
4
It's good experience....I didn't enjoy much cos I got sick....but I'm sure next time I will stay again & enjoy properly....
Lewana B. Parovi Philippines, 15. ožujka 2015.
The most unique resort

Swimming, stuff, food
10
It was awesome!
Geoffrey C. Parovi Australia, 7. ožujka 2015.
Wonderful end to holiday in the Visayas

The design and creative layout
8,3
Loved it. A great piece of luxury at the end of my stay
Barry S. Parovi United States of America, 4. ožujka 2015.
Destination Resort - no need to go anywhere else

Resort design, available activities, quality of food and service
10
We were looking for a relaxing getaway not too far or too expensive from Manila and we found it here. Everything we could possibly want in Cebu was either here or available from here. There were very minor maintenance issues but overall the place is in great shape, have an excellent staff, great food, a great beach, an expansive fresh and saltwater lagoon and a slew of activities.
John S. Parovi Philippines, 3. ožujka 2015.
one of the best of the Philippines

the staff are nice, ever smiling and accommodating. The food are the best part. we had the best breakfast. You'll never get bored because there are lots of activities waiting for you to try.
9,3
The best vacation we had. My wife really enjoyed our stay, even just for a night only.
Victoria H. Parovi Canada, 1. ožujka 2015.
The Best

The staff, the place, the food
10
I most appreciated the courteousness of the staff. Very helpful and respectful.
Tae K. Parovi South Korea, 1. ožujka 2015.
Very good resort.

Kind staff. No tip. Food
8,7
Very good.
Jaeguen C. Parovi South Korea, 28. veljače 2015.
Very Good. I was felt fantastic in Plantation Bay.

Staff Kindness. Swimming Pool. Water Slide.
9
Marinel L. Parovi Singapore, 22. veljače 2015.
friendliest resort ever

No boring moments due to number of activities in the resor, very polite staff and the no tipping policy
9
I am glad I have chosen plantation bay resort as accommodation of choice in Cebu. It's the first resort where we find the events are very much alive. The food served are all good. I first tasted the iberian pig here in one of their tapas restaurant. But what makes it a marvelous stay are the hardworking staff who upon arrival makes u feel very welcome and the politeness is extraordinary. Cheers!
Christoher I. Parovi United States of America, 17. siječnja 2015.
love this place . everything is always great here

pool , food , staff
9,3
always great stay here , no complaints

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - IgralištePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - RestoranPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3B08