ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Igralište Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled
Područje Otok Mactan Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 80recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,4
Obitelji sa odraslom djecom (80)
Razvrstati po:
Nancy P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 9. studenog 2014.
a very restful and relaxing stay

despite the no tipping policy and the staff super attentive and courteous, big rooms, very private and you never get bored with the so many activites in the hotel
9,3
Cristine Q. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 8. studenog 2014.
one of the best resort experiences in Cebu!

spotless rooms, many pool & lagoon options & awesome food
10
I booked an overnight stay for my family (lagoon side room through Agoda and poolside through direct booking) here in Plantation Bay and we had FUN! The resort complex boasts of many pools and saltwater lagoons to wade, swim and relax in. There are a lot of watersports options - we tried the standup paddle and kiddie kayak for my 2-year old nephew. If you're tired of swimming or if you can't take the heat, you can opt for indoor games at the game room and even indulge in a few rounds of Kinect! For dining, we tried Palermo Restaurant which offers pasta and tapas. Food was perfection, albeit on the pricey side! Will definitely book again :)
Neil S. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 26. listopada 2014.
Good value for a short relaxing stay

Staff, spacious pools and kids activities
6,7
The staff were extremely pleasant, helpful and polite. Plenty of activities for the kids to enjoy and the large spacious pools make for a relaxed atmosphere as it was never too crowded. The hotel was undergoing renovation works when we were there and the restaurant choices were a bit limited. A bit too isolated for a long stay but perhaps this is what makes it so relaxing.
Roman I. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. kolovoza 2014.
Family friendly getaway

Huge salt water and fresh water pool, theme, ambience
7,7
Very nice place to bring your family for vacation.
Aico M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. kolovoza 2014.
Best for R&R

Nice place!
9,7
Excellent!
Rossana D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. srpnja 2014.
Wonderful vacation

The friendly staff, good food and relaxing place
8,3
It was a pleasure to stay there, unfortunately the spa was fully booked so we were not able to experience that. Due to the weather, we were not able to do the banana boat but we still had a great time. The staff were all friendly. All in all, we had a wonderful time. It was really relaxing
Hanna K. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. srpnja 2014.
great stay!

rooms. food. staff! :)
10
GREAT!
Joy A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. svibnja 2014.
Perfect Weekend

Service Beauty Comfort
9,7
Love it!
Franklin F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. svibnja 2014.
A family hotel, with nice ambiance, hospitable

Amazing laggoon, hospitable staff, afordable food, friendly staff, fast service, far from the mall, less shuttle service to the mall, it should be every hour or evry two hours service to the mall
10
I have an amazing stay of the resort, staff are courteous, friendly and hospitable, with good in speaking english. The problem of the resort, less shuttle service to the mall, it should be every hour or two back and forth to the mall. The big slide of the swimming pool is not available. Should be fixed right away. food is great and and affordable. Fast room service and high speed internet, nice swimming pool or laggoon. Good for young children. Easy access to the airport and for free. The hotel is for relaxing, for family and child friendly. When i check in and check out. It's a fast service and accomodating staff.
Jefferson P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. travnja 2014.
good for relaxation and family bonding

friendly staffs, peaceful and not crowded
8

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - IgralištePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled


AS-AGWEB-3A07