ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Igralište Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 75recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,3
Obitelji sa odraslom djecom (75)
Razvrstati po:
Aico M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. kolovoza 2014.
Best for R&R

Nice place!
9,7
Excellent!
Rossana D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. srpnja 2014.
Wonderful vacation

The friendly staff, good food and relaxing place
8,3
It was a pleasure to stay there, unfortunately the spa was fully booked so we were not able to experience that. Due to the weather, we were not able to do the banana boat but we still had a great time. The staff were all friendly. All in all, we had a wonderful time. It was really relaxing
Hanna K. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. srpnja 2014.
great stay!

rooms. food. staff! :)
10
GREAT!
Joy A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. svibnja 2014.
Perfect Weekend

Service Beauty Comfort
9,7
Love it!
Franklin F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. svibnja 2014.
A family hotel, with nice ambiance, hospitable

Amazing laggoon, hospitable staff, afordable food, friendly staff, fast service, far from the mall, less shuttle service to the mall, it should be every hour or evry two hours service to the mall
10
I have an amazing stay of the resort, staff are courteous, friendly and hospitable, with good in speaking english. The problem of the resort, less shuttle service to the mall, it should be every hour or two back and forth to the mall. The big slide of the swimming pool is not available. Should be fixed right away. food is great and and affordable. Fast room service and high speed internet, nice swimming pool or laggoon. Good for young children. Easy access to the airport and for free. The hotel is for relaxing, for family and child friendly. When i check in and check out. It's a fast service and accomodating staff.
Jefferson P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. travnja 2014.
good for relaxation and family bonding

friendly staffs, peaceful and not crowded
8
Michael B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 28. veljače 2014.
A relaxing end to a mini break.

Our stay at Plantation Bay resort was very relaxing. We spent all our time lazing by the many lagoons & pools. There was a good range of restaurants to choose from. There was a good choice of activiti
7,3
Samy P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. studenog 2013.
Excellent Resort

What the place itself has to offer, nice and comfortable beds and the beautiful scenic view
10
My family and I all enjoyed our stay at this resort. The staffs are so friendly. There so many things you can do like biking, swimming, snorkeling and they also have a game room where you can play billiards and darts. The food at the restaurants was also good. In the afternoon you can see the beautiful scenic view of the sky.
Lisa M. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 29. listopada 2013.
Relaxing vacation with plenty to do!

Beach front, great variety of restaurants, great snorkeling in front of hotel
7,3
Great stay. Plenty to do for younger and older kids.
Raymond W. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 20. listopada 2013.
Was a good place to unwind and relax

Staff, Cleanliness and layout,
6,7
Public transportation was difficult much of the time, road to the Resort is in poor condition and lacks direction signs. Food preparation was below what we had expected from Plantation. Being remotely located on the island made for along trip (one hour Plus at 7PM)into downtown Cebu. Beds are getting old, Entry mats on beach side needed to limit tracking sand into room. fresh water pot to rinse feet was not filled up on a daily basis.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - IgralištePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3B06