ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Igralište Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled
Područje Otok Mactan Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 790recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (790)
Razvrstati po:
Gilbert P. Parovi Philippines, 12. siječnja 2015.
Very nice resort and spa

away from the noise of the city, hotel staff very attentive, room is really nice (larger tv perhaps?)
7,3
Gina M. Parovi Australia, 12. siječnja 2015.
The best resort in mactant

Good value, location and friendliness with the staff
10
Grant S. Parovi South Africa, 11. siječnja 2015.
Plantation Paradise

Not possible to choose. Everything was good
10
This was the most wonderful and relaxing experience. Such tranquility while having everything available to guests. Worth repeating, often.
Anton D. Grupe Canada, 28. prosinca 2014.
Excellent Resort

Very Friendly Staff, Food was Excellent and rooms were very nice
9,7
Enjoyed our stay very much, massage therapy was top notch, service was the best I've ever had, food was excellent. The staff made it their business to know your name, plenty of activities to do on site. One downside the beach wasn't very nice.
Cecile L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. prosinca 2014.
wonderful place

The location , the views, the facilities
6,3
It was a very nice hotel and I just want to make a suggestion being a hotelier myself. There was no room service menu in the room readily avialble for guest to see. There was no drain in the bathroom only in the shower room. Nice location for the hair dryer. Hopefully can put the comp mineral water in the room. Thanks for the freindliness and helpfulness of the staff in the pool
Charisse A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. prosinca 2014.
Excellent!

Ambiance, cleanliness, nice view
9,7
Amazing! Well spent rest
Kenie R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. prosinca 2014.
The best place!😍

The place is clean and very relaxing and very fun for kids!
10
Very memorable and unforgettable
Sheena A. Parovi Philippines, 19. prosinca 2014.
Superb Customer Service

Good Customer Service
10
Awesome!!!
Ralph N. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. prosinca 2014.
We had a fantastic time. We will return.

Staff, food and service
9
Fantastic
Steve M. Parovi United Kingdom, 17. prosinca 2014.
Plantation Bay Dec 2014

Facilities, location, Transfers
8,7
We had a great time here, the trips that were laid on to the Shopping Malls at no extra cost were great. Also to be commended were the shuttles to and from the airport. The quality of the restaurants on the complex were very good, the pricing would be what you would expect with a couple of anomalies. In the Kilimanjaro retaurant they sell a US Prime Rib steak for the sum of 1800php (Dec 2014) I live in London and I can tell you that although the steak was good, but only good, I could get a steak in London for less money. Most meals are 400-600php which is fair. The other anomaly is the price of laundry, 200php for a shirt!!!! In most parts of the Philippines you can get laundry done by the kilo rather than individual items for around a fraction of that price, again I can get laundry done in the UK for less money. But I am nitpicking on 2 things because everything else was excellent, it is just a shame that these 2 things stick out like a sore thumb. The staff all greet you with a smile and were excellent, I would definitely stay again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - IgralištePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled


AS-AGWEB-3A02