ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Igralište Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 837recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (837)
Razvrstati po:
Irynne S. Parovi United States of America, 26. ožujka 2015.
visit

location, staff friendliness & NO Tipping!!!
9,7
All the staff are very friendly & courteous especially Phroi from the restaurant.
Joseph G. Grupe Philippines, 22. ožujka 2015.
Paradise

best place to relax, very nice amenities, the best swimming pool ever
10
it was great! i would love to come back again :)
Arun K. Parovi India, 19. ožujka 2015.
It's good hotel....money valuable...

Massage,service,lot of different cusine restaurant...
4
It's good experience....I didn't enjoy much cos I got sick....but I'm sure next time I will stay again & enjoy properly....
Lewana B. Parovi Philippines, 15. ožujka 2015.
The most unique resort

Swimming, stuff, food
10
It was awesome!
Richie M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. ožujka 2015.
Thumbs up!

Friendly staff
8,3
Very good! Nice experience
Rica M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. ožujka 2015.
Great time

facilities and amenities, kids friendly
8,3
This isn't our first time and we will always come back here
Agnes E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. ožujka 2015.
Relaxing and hassle free stay

Lovely resort with exceptional and quick service by the staff
8,3
The whole family enjoyed it. Great for kids and adults alike.
Geoffrey C. Parovi Australia, 7. ožujka 2015.
Wonderful end to holiday in the Visayas

The design and creative layout
8,3
Loved it. A great piece of luxury at the end of my stay
Mary J. Grupe United States of America, 6. ožujka 2015.
Service is excellent but rooms are bad

Excellent service from staff, good food, location is nice
6
We booked 2 lagoon rooms for 2 nights. My daughter and her friend (both in their 20s) stayed in one room and my sister-in-law & I stayed in another room. We had to move to another room as one room had ants on the desk & on the linens and a worm underneath the bed. Another room had to be moved in the wee hours of the morning as the air condition was not working & the room had a foul smell - sewer smell. For me this resort was overated. This should be rated as 3 star. Very very disappointed.
Barry S. Parovi United States of America, 4. ožujka 2015.
Destination Resort - no need to go anywhere else

Resort design, available activities, quality of food and service
10
We were looking for a relaxing getaway not too far or too expensive from Manila and we found it here. Everything we could possibly want in Cebu was either here or available from here. There were very minor maintenance issues but overall the place is in great shape, have an excellent staff, great food, a great beach, an expansive fresh and saltwater lagoon and a slew of activities.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - IgralištePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - RestoranPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3C03