Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Mactan Island, Cebu, Filipini 6015

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 998recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (998)
Razvrstati po:
Josephine G. Grupe Philippines, 22. svibnja 2016.
Worth it!
6,7
The money was worth it.
Prijavi ovu recenziju
Raquel D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. svibnja 2016.
Great
5,7
Nice staff
Prijavi ovu recenziju
Patrick D. Parovi Philippines, 18. svibnja 2016.
Awesome
6,3
Amazing resort
Prijavi ovu recenziju
Irish M. Parovi Philippines, 17. svibnja 2016.
Good place to relax
4,3
Highly recommended amenities. You'll have the option for fresh water or salt water pool or you can just jump in to the beach. Great experience too to have a bar in the middle of the pool. One flaw is you can't bring in food and drinks in the room and there's like 3-4 restaurants only you can choose from and it's kind of expensive. Also, we got disappointed with one of the staffs at Kilimanjaru. We decided to eat here for breakfast since it's the only one open during that time. I got up to get more food while my partner was left at the table. When I got back, my partner informed me that she got pissed off because when the waitress took the used plates we've set aside, it was on a stomped manner. It was really awful and it's not a good customer experience. A smile could have been better even if there's no tip policy.
Prijavi ovu recenziju
Ma A. Parovi Philippines, 17. svibnja 2016.
clean & nice place
6,3
Very relaxing place... Nice staff and great foods...
Prijavi ovu recenziju
Michael Z. Grupe Philippines, 16. svibnja 2016.
GREAT location
6,7
good value, excellent service
Prijavi ovu recenziju
Gerelean M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 15. svibnja 2016.
Awesome R&R
6,7
The best rest and relaxation, the best staff, the best food! My stay at Plantation Bay is just beyond awesome!
Prijavi ovu recenziju
Christopher L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. svibnja 2016.
good location and nice lagoon
6,7
good for families with young kids
Prijavi ovu recenziju
John L. Parovi United Kingdom, 3. svibnja 2016.
Couple reciew
5,3
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Prijavi ovu recenziju
Silvia I. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. svibnja 2016.
Enjoyable stay
6
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - IgralištePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04