ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Plaža Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dječji klub Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vruća kupka Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Eksterijer hotela Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Balkon/terasa Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i piće Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Plaža Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Plaža
Područje Otok Mactan Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 695recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (695)
Razvrstati po:
Andrew F. Parovi United Kingdom, 26. srpnja 2014.
As discussed with manager

Shooting pool friendly staff
7,3
The food requires supervision and not good, as discussed with manager the checking in was painful as discussed entertainment limited and not advertised Not the best 4 star agoda hotel we have stayed in
Rossana D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. srpnja 2014.
Wonderful vacation

The friendly staff, good food and relaxing place
8,3
It was a pleasure to stay there, unfortunately the spa was fully booked so we were not able to experience that. Due to the weather, we were not able to do the banana boat but we still had a great time. The staff were all friendly. All in all, we had a wonderful time. It was really relaxing
Korina B. Parovi Philippines, 20. srpnja 2014.
It was amazing!

Awesome resort, great spa and wonderful staff
10
I always have the best time whenever I stay at Plantation Bay. Been here couple times but I keep coming back. This is our happy place.
Eva R. Solo putnici Norway, 10. srpnja 2014.
It was very nice room and pools + good food

aktiviitets - pools -- spa
9
The stay was too short -- should have been there much longer. I realy enjoined.
Bernardo E. Parovi Philippines, 23. lipnja 2014.
Our stay was very pleasant and relaxing

First are the friendly and smiling staff and crews. Second is the wide aray of activities they offer you will surely have fun. Lastly, the spa is awesome..and the food is great.
9
Great and we were treated the way we want the to treat us.
Haruna S. Parovi Japan, 22. lipnja 2014.
It was so nice.

Very kind staffsThe facilities Clean and luxurious room
8,7
I was impressed by the staffs. Even tough we checked,out, we could use the facilities until our departure time and they had kept our luggage for a long time. At night, it was very romantic.
Mark G. Parovi Australia, 19. lipnja 2014.
Pleasant Relaxing Stay at a Quality Resort

.Staff, Water facilities, and Room Quality
7,3
We really enjoyed our little stay at Plantation Bay. The hotel is well set out around an excellent water facility that kept everyone busy for a good part of the day. Staff were very friendly and the food was of a pretty good standard all around. Nice short break.
Matthew T. Parovi United States of America, 19. lipnja 2014.
High-end, quality hotel, certainly worth the money

Resort Style, comfortable, exclusive
8,7
Booked as our honeymoon hotel, the staff set up the room with rose petals, chocolates and a bottle of champagne (free). Staff was very helpful, the room was very comfortable and designed well, especially the bathroom. The property is large with swimming pools and lagoons, great for our wedding photography. Note that the property is remote, and you should plan on spending all your time there and eating all your meals there as travelling off-property proved uneconomical for us.
Joachim W. Obitelji sa malom djecom Germany, 31. svibnja 2014.
Hotel nice for holiday, bad transport.

friendlu stuff, beautifull garden
6,7
all in all ok
Mendel A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. svibnja 2014.
relaxing

nature friendly, staff friendly
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PlažaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dječji klubPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Vruća kupkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Eksterijer hotelaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Balkon/terasaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PlažaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PlažaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Balkon/terasaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Balkon/terasaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3A04