Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Plaža Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dječji klub Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Vruća kupka Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Eksterijer hotela Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Balkon/terasa Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i piće Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Plaža Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Plaža
Područje Otok Mactan Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 688recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (688)
Razvrstati po:
Bernardo E. Grupe Philippines, 23. lipnja 2014.
Our stay was very pleasant and relaxing

First are the friendly and smiling staff and crews. Second is the wide aray of activities they offer you will surely have fun. Lastly, the spa is awesome..and the food is great.
9
Great and we were treated the way we want the to treat us.
Haruna S. Grupe Japan, 22. lipnja 2014.
It was so nice.

Very kind staffsThe facilities Clean and luxurious room
8,7
I was impressed by the staffs. Even tough we checked,out, we could use the facilities until our departure time and they had kept our luggage for a long time. At night, it was very romantic.
Mark G. Parovi Australia, 19. lipnja 2014.
Pleasant Relaxing Stay at a Quality Resort

.Staff, Water facilities, and Room Quality
7,3
We really enjoyed our little stay at Plantation Bay. The hotel is well set out around an excellent water facility that kept everyone busy for a good part of the day. Staff were very friendly and the food was of a pretty good standard all around. Nice short break.
Matthew T. Parovi United States of America, 19. lipnja 2014.
High-end, quality hotel, certainly worth the money

Resort Style, comfortable, exclusive
8,7
Booked as our honeymoon hotel, the staff set up the room with rose petals, chocolates and a bottle of champagne (free). Staff was very helpful, the room was very comfortable and designed well, especially the bathroom. The property is large with swimming pools and lagoons, great for our wedding photography. Note that the property is remote, and you should plan on spending all your time there and eating all your meals there as travelling off-property proved uneconomical for us.
Joachim W. Obitelji sa malom djecom Germany, 31. svibnja 2014.
Hotel nice for holiday, bad transport.

friendlu stuff, beautifull garden
6,7
all in all ok
Mendel A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. svibnja 2014.
relaxing

nature friendly, staff friendly
7,7
Raquel R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. svibnja 2014.
Can't get enough...

Comfort, Relaxing, Service
8
...a must come back for a family vacation holiday!
Joy A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. svibnja 2014.
Perfect Weekend

Service Beauty Comfort
9,7
Love it!
Johnavel A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. svibnja 2014.
great and kids had a real fun

nice view, child friendly swimming pool & friendly staff
8,3
Franklin F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. svibnja 2014.
A family hotel, with nice ambiance, hospitable

Amazing laggoon, hospitable staff, afordable food, friendly staff, fast service, far from the mall, less shuttle service to the mall, it should be every hour or evry two hours service to the mall
10
I have an amazing stay of the resort, staff are courteous, friendly and hospitable, with good in speaking english. The problem of the resort, less shuttle service to the mall, it should be every hour or two back and forth to the mall. The big slide of the swimming pool is not available. Should be fixed right away. food is great and and affordable. Fast room service and high speed internet, nice swimming pool or laggoon. Good for young children. Easy access to the airport and for free. The hotel is for relaxing, for family and child friendly. When i check in and check out. It's a fast service and accomodating staff.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PlažaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dječji klubPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Vruća kupkaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Eksterijer hotelaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Balkon/terasaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PlažaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PlažaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Balkon/terasaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Balkon/terasaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen


AS-AGWEB-3B06