Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Igralište Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 879recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (879)
Razvrstati po:
Ruby R. Grupe Philippines, 28. lipnja 2015.
Great place to chill out and have fun

Friendly staff, comfortable beds, breathtaking view
8,7
Great
Cynthia A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 16. lipnja 2015.
Visiting the Plantation

The room is amazing its big and cozy! The beach is nice lots of fish but the beach front should be regularly maintained coz there is lots of trash and sea algae and moss! the staff is very polite.
8,7
It is great our kids enjoyed the stay even if it's a one day stay. Lots of activities to endulged with. One thing that we didn't enjoy is the food it's too costly and few choices. They need to improve on that aspect. With regards to the accessibility I suggest that a taxi should be readily available if the guest wants to go around outside the bay. But over all it's a good experience. This is our first time to travel local we always travel outside the country! But this time we tried local beaches!
Young H. Obitelji sa malom djecom South Korea, 15. lipnja 2015.
Best vacation

Good to family with young children
8,7
Ma. S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. lipnja 2015.
Memorable plantation bay vacation

Efficient and hospitable staff; first class amenities; sent back watch which we left in the room.
9,3
It was very pleasant and most enjoyable! Kids were able to go on their own. Plenty of things to do with staff always ready to assist.
Win S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 5. lipnja 2015.
Wonderful stay at the Plantation Bay

Fiji Restaurant, Fishes by the Galapagos Beach, excellent staff
10
Fun-filled activities with well-maintained facilities in a secure environment. Stay was excellent. Highly recommended. "There is everything in this hotel".
Tavitah F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. lipnja 2015.
Worth it

Place, people, food
10
Maria T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. svibnja 2015.
Still Cebu's finest resort!

Comfort, efficient service and value for money
10
Will be back soon....
Girly B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 27. svibnja 2015.
Awesome place

Courteous staff
9,3
Fantastic
Librado B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. svibnja 2015.
a wonderfull summer vacation

The hotel is location and set-up is nicely done, my family enjoyed a lot, the lagoon, the pool, we played tennis, went to the shooting range and did archery. it was a fantastic summer break
9,7
Fantastic
Mary V. Parovi Philippines, 24. svibnja 2015.
nice stay.check out is queing

food . room very nice
6,3
we check in around 2pm.bt the staff told me check in is at 3pm.i requested for 2double bed.bt she can give one king size only.iwas frustating she should give what the customer requasted ,since they are a 5star hotel right.check out has very long queing

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - IgralištePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - RestoranPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2D06