Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Igralište Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 866recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (866)
Razvrstati po:
Librado B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. svibnja 2015.
a wonderfull summer vacation

The hotel is location and set-up is nicely done, my family enjoyed a lot, the lagoon, the pool, we played tennis, went to the shooting range and did archery. it was a fantastic summer break
9,7
Fantastic
Mary V. Parovi Philippines, 24. svibnja 2015.
nice stay.check out is queing

food . room very nice
6,3
we check in around 2pm.bt the staff told me check in is at 3pm.i requested for 2double bed.bt she can give one king size only.iwas frustating she should give what the customer requasted ,since they are a 5star hotel right.check out has very long queing
Ronaldo J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. svibnja 2015.
Beautiful and relaxing hotel to stay

Nice amenities, courteous staff, perfect place to relax
7,7
I enjoyed my stay in plantation bay
Rommel C. Parovi Philippines, 16. svibnja 2015.
overall we had fun

rooms, service and surroundings
8,3
In general it was a fun and peaceful stay. Need to improve breakfast. All dish served were very salty
Maria K. Parovi Philippines, 15. svibnja 2015.
great place for relaxation

staff, facililities, cleanliness.
8,7
Jonathan C. Parovi Australia, 15. svibnja 2015.
awesome place

The pools the atmosphere and experience was fantastic
8,7
fantastic
Roberto B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. svibnja 2015.
Vacationing in Cebu

Pool, Friendly and accommodating staff and the room
9
It was a great vacation. The kids loved the pool and the food at the Fiji Restaurant was good. Price was surprisingly reasonable. I strongly recommend this place to families with kids.
Ana J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 9. svibnja 2015.
A very relaxing and pleasant vacation

1) customer service 2) huge swimming lagoon and sprawling first class facilities 3) cleanliness
8,7
It was very relaxing. Despite the huge number of guests, the large expanse and design of the resort enabled our family to have adequate space for quiet fun and privacy. We love the design of the accommodation and the lagoon and pools. Rooms were wonderful, spacious and with verandah. Food was delicious with enough variety to choose from. Customer service was excellent. The only downside is we had a long wait time during check-in. Despite booking and paying three weeks in advance for 3 rooms, the resort only alloted us rooms at the last minute. We arrived at 11:00 a.m. and only got our rooms at 4 p.m.. After 3 p.m. we were told they cannot guarantee us what time they will have rooms available. It was only after we made a complaint to the manager that they started taking action to find us clean rooms. In the end, we got three rooms, although they were in three different buildings. To their credit, the manager gave us free pass for use of spa facilities.
Leilani C. Parovi Philippines, 2. svibnja 2015.
holiday 2015

lagoon, food, surrounding
4
We don't have serious issue that we experienced. Every time we had a complain though it took time. They try their best to fix the problem. We hope that one day when we go back we will see a more cleaner lagoon. I saw rubbish on the side of the beach lagoon near to our room Xanadu and Valhalla area.
Daimler M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. svibnja 2015.
Had a blast with my family!

the staff, the facilities, the beach...
9
it was awesome and we can't wait to come back again...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - IgralištePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - RestoranPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3C08