Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Mactan Island, Cebu, Filipini 6015

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 986recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (986)
Razvrstati po:
John L. Parovi United Kingdom, 3. svibnja 2016.
Couple reciew
5,3
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Prijavi ovu recenziju
Silvia I. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. svibnja 2016.
Enjoyable stay
6
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Prijavi ovu recenziju
Naoki Y. Parovi Philippines, 1. svibnja 2016.
Anniversary
6,7
it was good to stay in Plantation bay. I want to come back
Prijavi ovu recenziju
Oliver B. Parovi Germany, 29. travnja 2016.
Great ,but food can improve
6,3
Allover great stay for 2 days. But food is not 5 star.
Prijavi ovu recenziju
Grace T. Parovi Philippines, 27. travnja 2016.
Superb
6,7
Plantation Bay exceeded our expection. The staffs are courteous, they don't get tired smiling and greeting us. The place is very cozy. We will go back to Plantation if we ever have the chance.
Prijavi ovu recenziju
Silvio H. Obitelji sa malom djecom Switzerland, 27. travnja 2016.
Great for family with small children, overpriced
5,7
Breakfast buffet: 950:Peso to expensive, poor vegetarien dishes.
Prijavi ovu recenziju
Abdulla J. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 25. travnja 2016.
Great
6
Just I want to say wonderful Every things inside
Prijavi ovu recenziju
Maria T. Parovi Philippines, 17. travnja 2016.
Best honeymoon resort
6,7
Will be backed again
Prijavi ovu recenziju
Maria T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. travnja 2016.
Great for family bonding
6,7
Definitely will be backed again....
Prijavi ovu recenziju
Maria T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. travnja 2016.
Best Holiday with my Family
6,7
Surely will be backed soon!!!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - IgralištePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06