ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Igralište Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 852recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (852)
Razvrstati po:
Nolan T. Parovi Philippines, 27. travnja 2015.
Need to do more...

Activities, comfort room, man-made beach
6,3
My stay in Plantation Bay Resort & Spa was good, however I got some comments for them. 1. Lobby needs improvement (very hot at day time specially noon time) 2. Check-out and check-in needs to be improved (I called early for checkout but they didn't do anything and some more staff are complaining while lining up) LATE!! 3. Room is very very noisy (I can even here foot steps from other rooms) 4. No signs in the place
Mutya C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. travnja 2015.
Fine Nice place to Relax and Unwind

Facilities, Food and Service
7,7
Had a great time! Everything is nice and clean and food is good
Virginia B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. travnja 2015.
Excellent for me

Location, cleanliness , staff
10
It is so amazing. No time to be bored. I like the staff they are all so polite in all the area that i've been . The food is okay, the facilities. Oveeall points to the gen manager and all the staffs . I think per record this is our 4th or 5th time in cebu plantAtion .
Jennyfer A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. travnja 2015.
Plantation bay is not what it was used to be

The best 3 things are the staff, the amenities, the service.
8,3
It was our second time at plantation bay, the first time was in 2008 and it was very very nice. But now the pool water was not that clean, they didn't upgrade their pool amenities. The room was not that cozy anymore. But the staff was very friendly and accomodating. We were ai excited to eat at Fuji Restaurant but it was close. We ate at Kilimanjaro the food was so so. I suggest that they should upgrade their pool amenities.
Leni M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. travnja 2015.
Luxury at affordable price

Wide area of lagoon, friendly staff, nice view
7,7
Maria A. Parovi United States of America, 17. travnja 2015.
Excellent Service

Great service. Room: awesome. Food at Fiji was great.
10
It was a very pleasant and very comfortable stay. I would highly recommend the place. Thank you for making my stay special.
Feram D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. travnja 2015.
one of the best.

resort itself and staff.
8,7
Fantastic, we enjoyed alot in this vacation.
Daryl J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. travnja 2015.
Amazing Family vacation

facilities, their staff, big rooms
9,7
it was great!
Simone G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
Excellent

Great service! food was fantastic!
3,3
Maria C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
My Second Home

Wide range of pools, friendly & courteous staff, free mall/airport transfer
4,7
It was relaxing and my kids enjoyed the pool !!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - IgralištePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PogledPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Cebu - RestoranPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Restoran


AS-AGWEB-3A05