ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti
Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Igralište Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Otok Mactan Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 709recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (709)
Razvrstati po:
Saul G. Poslovni putnici South Africa, 13. rujna 2014.
pictures flatter this resort

staff were friendly
6
Don't be fooled by the pictures, the resort us next to the sea but the beach is not very pretty at all. The pictures you see are concrete 'lagoons'
Rica V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. rujna 2014.
Nice pools

Pools
10
It was good.
Roberto W. Parovi Philippines, 3. rujna 2014.
It is a good resort hotel.

Pools, sea and people are good.
8,3
Good.
Rudi S. Parovi Netherlands, 28. kolovoza 2014.
the quality of the food is not same as the rest of

many activities , beautifull swimming lagoon, very friendly staff
7
we really enjoyed our stay there. very relaxing resort. I have to say that the food was little bit poor. It was not bad, but in a resort with this price, you would expect better quality food. The staff is very friendly, but its strictly forbidden to tip them, that for me was a little bit strange. Sometimes you want to show them that you appriciate what they do for you, but not allowed.
Aico M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. kolovoza 2014.
Best for R&R

Nice place!
9,7
Excellent!
Mark A. Parovi Hong Kong, 22. kolovoza 2014.
Best place for a relaxing stay in cebu

Nice spacious pool, great restaurants, lovely day tours
9
Veronica S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. kolovoza 2014.
Happy Camper

Facilities, Dining, Entertainment
8
We are very happy. My children enjoyed it. The place is so serene and relaxing, just the kind that we need to bond after being separated for quite a while. There are so many choices of where we can dine. The place however is quite far out from the city. Thank you.
Paolo T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. kolovoza 2014.
Nice Weekend Getaway for families w young kids

Staff was very friendly and hospitable, a lot of activities available in the resort, everything accessible!
8,3
This was the perfect place for a 3-day weekend getaway with my wife and young kids. We enjoyed the food, pretty good selection, with four restaurants in the resort. Easy to get around with the free shuttle service provided, and most of the activities are free of charge when you stay in as a guest-- kayaking, mini-golf, shooting range, play room with billiards and ping pong, biking, and a lot more!
Andrew F. Parovi United Kingdom, 26. srpnja 2014.
As discussed with manager

Shooting pool friendly staff
7,3
The food requires supervision and not good, as discussed with manager the checking in was painful as discussed entertainment limited and not advertised Not the best 4 star agoda hotel we have stayed in
Rossana D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. srpnja 2014.
Wonderful vacation

The friendly staff, good food and relaxing place
8,3
It was a pleasure to stay there, unfortunately the spa was fully booked so we were not able to experience that. Due to the weather, we were not able to do the banana boat but we still had a great time. The staff were all friendly. All in all, we had a wonderful time. It was really relaxing

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa CebuPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Cebu - BazenPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Cebu - IgralištePlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Cebu - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3A08