Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Mactan Island, otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Bazen Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Igralište Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Bazen Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Pogled Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Pogled Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti
Područje Mactan Island Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 20recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,3
Poslovni putnici (20)
Razvrstati po:
Jung R. Poslovni putnici South Korea, 14. studenog 2014.
i did not like the no-tip policy

access to the pool
7,7
ok just worth the money.
Prijavi ovu recenziju
Saul G. Poslovni putnici South Africa, 13. rujna 2014.
pictures flatter this resort

staff were friendly
6
Don't be fooled by the pictures, the resort us next to the sea but the beach is not very pretty at all. The pictures you see are concrete 'lagoons'
Prijavi ovu recenziju
Charles D. Poslovni putnici United States of America, 24. studenog 2013.
Very irritating stay.

Private beach location, attentive staff,and availability of airport shuttle.
4,7
Duration of Stay Friday Nov 22, 2013 - Nov 24, 2013 HA04. This room appears very dated. Upon arriving at the airport, please make sure your staff is prominently visible at the arrival area. Very slow or inoperative internet connection on 2 apple macbook air computers and 3 iphone5s smart phone. I was provided with an ethernet cable as a solution. Still found the internet connection not reliable. I had to use my personal hotspot to connect to the internet. Warning: Return this cable(s) physically at checkout. The front desk employee will not be able to process your check out. Although you can just leave, I wanted to verify charges prior to leaving property due to numerous activities my son has participated in. 2 calls to guest services. Provide your guest with adequate towels inside guest room bathrooms. This hotel has multiple pools & lagoons on the property and we have to shower more often than not. I've had to request for more towels. Again more calls to guest service. I've had to request for more toiletries. Please provide the room with a room service menu. We had to wait for a menu to be delivered so we could order. Again more calls to guest services. Your toilet bowl seat moves which is not a very good feeling. Your ceiling needs to be repainted. look at it,seriously above the a/c unit. There is a web of cracks above the a/c unit. Seriously, this is a 5 star hotel? The air conditioner is suspect. Numerous time I've had it set at 28 degrees and found the ambient air temperature inside my guest room to be similar to a winter in Alaska. (really) Use a different type of broom while sweeping hotel property between 5am to 6am. It's very noisy and will wake up your guest.
Prijavi ovu recenziju
Ng C. Poslovni putnici Singapore, 12. kolovoza 2013.
Great choice for Family outing

SPA, Pools, Surroundings
7
Good, except for mosquitos in room and not so much variety in food.
Prijavi ovu recenziju
Sewoon N. Poslovni putnici South Korea, 13. svibnja 2013.
good location, comfortable room

room, clean, service
8
Prijavi ovu recenziju
Princess C. Poslovni putnici Philippines, 28. veljače 2013.
The best

Luxury, spa and the pool
10
Simply a paradise, the lagoons are so beautiful and the resort is very awesome
Prijavi ovu recenziju
Charlie Y. Poslovni putnici United States of America, 19. veljače 2013.
It was good enjoyed it

Nice rooms and nice beach
8
Prijavi ovu recenziju
Wan S. Poslovni putnici Malaysia, 7. rujna 2012.
Lovely Hotel

Best Hospitality
8,3
Nice hotel and have lagoon and beach view. Many honeymoon couple. Hospitality is fantastic, cozy look. Move arround within hotel is via hotel cart. But many mosquito at night. No tipping policy so no need to pay tip the staff won't accept. There are 2 queen size bed in the room. Suitable for family outing
Sightseeing/Attractions Tip: You plan to go sightseeing. Cheaper way to talk to taxi driver on daily charges. Please make sure you get new taxi and Well English Speaking Driver.
Prijavi ovu recenziju
Sewoon N. Poslovni putnici South Korea, 10. lipnja 2012.
Beautiful hotel but food overpriced

Beautiful lagoons, good fun for the kids
8
Prijavi ovu recenziju
Senciredad L. Poslovni putnici Singapore, 18. prosinca 2011.
Amazing scenery! the landscape is perfect.

fresh lagoon is perfect!
8,7
It was a great experience of staying in Plantation Bay Resort & Spa...everything is Amazing for me...u can have a perfect relaxation in your holiday! am looking forward to stay there again...
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - BazenPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - IgralištePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - BazenPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PogledPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PogledPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - RestoranPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02