Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Mactan, otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Bazen Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Igralište Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Restoran Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Bazen Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Pogled Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Pogled Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti
Područje Mactan Broj soba: 256

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 394recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,7
Parovi (394)
Razvrstati po:
Amor A. Parovi Australia, 16. siječnja 2016.
Lots to do

Activities, facilities and service
9
The resort has many activities on offer from free bike riding to rock climbing. We enjoyed frolicking in the many lagoons. The rooms were nice, good location and with the buggy called, access was very easy. Restaurants are probably the best you will get on the island. It was good value and clean, but not spectacular. Views from our room and the jetty were amazing. During the 3rd Sunday or January, Sinulog is on. So they had charter buses and took us to the parade, set a a spectacular viewing tent along with lunch. T-shirts were 250 pesos, but very well staffed, they even take you to the toilet. Transition to downtown Sinulog and Airport transfer was seamless. Thank you also to the butler who can access that extra mile in customer service. A bit pricey, but you get what you pay for. Safe, clean and good quality of fun things to do in the resort.
Prijavi ovu recenziju
Useok N. Parovi South Korea, 13. prosinca 2015.
Fantastic resort

View, Pool, Kindly staff
8,7
Very fantastic resort, We had great time here. !!
Prijavi ovu recenziju
King T. Parovi Hong Kong, 1. studenog 2015.
My Review

1) Great facilities; 2) Very friendly staff; 3) Have complimentary shuttles to the airport
8,7
Prijavi ovu recenziju
Jonathan S. Parovi United States of America, 20. listopada 2015.
Perfect

Every detail was covered. Unusual for the Philippines.
9
Prijavi ovu recenziju
Lizanne O. Parovi Philippines, 16. listopada 2015.
Fantastic experience

room, staff, cleanliness
10
We were a Couple who had been separated for a long time. Cebu/Plantation Bay is our very first out of town destination. Although we did not literally explore the entire resort, we definitely loved our location and the place we've seen. We will definitely refer this to our family and friends.
Prijavi ovu recenziju
Hazel R. Parovi Philippines, 2. listopada 2015.
Fantastic

Fun activities/ great food / wonderful staff
8,3
It was fun filled and very relaxing
Prijavi ovu recenziju
Vernon C. Parovi Australia, 28. rujna 2015.
Vern

Staff. Ambience. Food
10
Very relaxing. I was upgraded to a better room along with a complimentary basket of goodies all of which I was not expecting.
Prijavi ovu recenziju
Rachel S. Parovi Philippines, 27. kolovoza 2015.
perfect for holiday

pool, friendly staff, good food
10
We only stayed for one night. We wish we stayed longer. The resort is well-maintained. It was clean. They were cleaning one side of the lagoon so they gave us complimentary island hopping and snorkeling. Our room was on the second floor and has a wonderful view of the lagoon. We availed of the romantic rendezvous package. It was really worth it. We had candlelight dinner in a private area with the beach as our view, rose petals on the ground leading to our table. We were serenaded by singers who sang 4 of our songs.We were given a bottle of sparkling wine + chocolates and a nice long stemmed dozen red roses. The dinner was delicious. The food overall was good. The man-made lagoon was clean. We enjoyed swimming. We like the swim up bar. We like the alien bar at night. They were wearing cute alien costumes. The staff were friendly and polite. Every time we'd see a staff, the staff always greeted us. We appreciate the complimentary shuttle to the airport. The location is relatively near to the airport, like 20-30 minutes. It is a perfect resort to just relax and enjoy. We enjoyed our stay and will come back.
Prijavi ovu recenziju
Jonathan W. Parovi United States of America, 20. srpnja 2015.
just ok

swimming, swimming, swimming
7,3
Good. Expensive compared to other local resorts, but still nice, worth a visit
Prijavi ovu recenziju
Maria T. Parovi Philippines, 13. lipnja 2015.
Still the best place to stay and relax in Cebu

Service, value for money and quality standards
10
Still the best!! Will always ne my home in Cebu!!!
Prijavi ovu recenziju
1 - 10 od 932 recenzije
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - BazenPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - IgralištePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - RestoranPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - BazenPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PogledPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PogledPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - RestoranPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04