Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, otok Mactan , otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Bazen Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Igralište Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Bazen Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Pogled Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Pogled Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti
Područje otok Mactan Broj soba: 256

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 383recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,6
Parovi (383)
Razvrstati po:
Jonathan W. Parovi United States of America, 20. srpnja 2015.
just ok

swimming, swimming, swimming
7,3
Good. Expensive compared to other local resorts, but still nice, worth a visit
Prijavi ovu recenziju
Maria T. Parovi Philippines, 13. lipnja 2015.
Still the best place to stay and relax in Cebu

Service, value for money and quality standards
10
Still the best!! Will always ne my home in Cebu!!!
Prijavi ovu recenziju
Mary V. Parovi Philippines, 24. svibnja 2015.
nice stay.check out is queing

food . room very nice
6,3
we check in around 2pm.bt the staff told me check in is at 3pm.i requested for 2double bed.bt she can give one king size only.iwas frustating she should give what the customer requasted ,since they are a 5star hotel right.check out has very long queing
Prijavi ovu recenziju
Rommel C. Parovi Philippines, 16. svibnja 2015.
overall we had fun

rooms, service and surroundings
8,3
In general it was a fun and peaceful stay. Need to improve breakfast. All dish served were very salty
Prijavi ovu recenziju
Maria K. Parovi Philippines, 15. svibnja 2015.
great place for relaxation

staff, facililities, cleanliness.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Jonathan C. Parovi Australia, 15. svibnja 2015.
awesome place

The pools the atmosphere and experience was fantastic
8,7
fantastic
Prijavi ovu recenziju
Leilani C. Parovi Philippines, 2. svibnja 2015.
holiday 2015

lagoon, food, surrounding
4
We don't have serious issue that we experienced. Every time we had a complain though it took time. They try their best to fix the problem. We hope that one day when we go back we will see a more cleaner lagoon. I saw rubbish on the side of the beach lagoon near to our room Xanadu and Valhalla area.
Prijavi ovu recenziju
Nolan T. Parovi Philippines, 27. travnja 2015.
Need to do more...

Activities, comfort room, man-made beach
6,3
My stay in Plantation Bay Resort & Spa was good, however I got some comments for them. 1. Lobby needs improvement (very hot at day time specially noon time) 2. Check-out and check-in needs to be improved (I called early for checkout but they didn't do anything and some more staff are complaining while lining up) LATE!! 3. Room is very very noisy (I can even here foot steps from other rooms) 4. No signs in the place
Prijavi ovu recenziju
Maria A. Parovi United States of America, 17. travnja 2015.
Excellent Service

Great service. Room: awesome. Food at Fiji was great.
10
It was a very pleasant and very comfortable stay. I would highly recommend the place. Thank you for making my stay special.
Prijavi ovu recenziju
Irynne S. Parovi United States of America, 26. ožujka 2015.
visit

location, staff friendliness & NO Tipping!!!
9,7
All the staff are very friendly & courteous especially Phroi from the restaurant.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - BazenPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - IgralištePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - BazenPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PogledPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PogledPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - RestoranPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Restoran


AS-AGWEB-3A02