Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, otok Mactan , otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Bazen Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Igralište Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Restoran Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Bazen Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Pogled Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Pogled Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti
Područje otok Mactan Broj soba: 256

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 105recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
7,4
Solo putnici (105)
Razvrstati po:
Hyunhye C. Solo putnici South Korea, 8. prosinca 2014.
awesome place

kind, clean, nice place
9
The Staff was very kind and whole place was really clean and awesome. But location was not that good. I paid a lot of money for taxi fee and the night, was a bit dangerous to move to out of the resort.
Prijavi ovu recenziju
Joey C. Solo putnici Malaysia, 8. studenog 2014.
World of our own

The lagoons, the staffs, the private beach.
9,7
This resort have it all. Free airport shuttle service, friendly staffs, free bikes, amazingly breath-taking lagoons and there was a few swimming pools. Tricycle is easily accessible if you wanna go to nearby mall to get some groceries. The only thing is that the water for shower were also salty, which may cause discomfort with the sticky feeling.
Prijavi ovu recenziju
Joel H. Solo putnici United States of America, 15. rujna 2014.
AMAZING PLACE!

Value for price, staff, beautiful hotel
9,3
Amazing place! great hotel! great value for the price! Very relaxing! Just far from everything and took awhile to get there, but once there, it was great!!
Prijavi ovu recenziju
Eva R. Solo putnici Norway, 10. srpnja 2014.
It was very nice room and pools + good food

aktiviitets - pools -- spa
9
The stay was too short -- should have been there much longer. I realy enjoined.
Prijavi ovu recenziju
Ryan H. Solo putnici United States of America, 28. siječnja 2014.
Pleasant

Lagoons, no tipping policy, plenty of things to do
8,3
Great. I personally want to be around other places and it is secluded but what it has is everything so one could just stay there and enjoy their stay. Everyone is pleasant. Good for couples and those who want to just relax.
Prijavi ovu recenziju
Maria W. Solo putnici Philippines, 11. rujna 2013.
A bit too pricey, but overall a relaxing experienc

Huge space, lots of pools comfy room
6,7
Overall, my stay at Plantation Bay was ok. My Lagoon View room was very comfortable, although the toilet and bath might need some upgrading. I was a bit disappointed, though, that the complimentary toiletries didn't come with a dental kit (I had to ask room service for it). What really got me disappointed were the restaurants. The resort boasts of having 4 restaurants but during my stay there, at the most only 2 restaurants were open at a given time. I ended up getting my meals in just one restaurant and the selections were not very impressive.
Prijavi ovu recenziju
Darren R. Solo putnici United States of America, 7. srpnja 2013.
Very Satisified Stay very beautiful resort

Food activties nightlife swimming pools relaxtion staff perfomance
8
Prijavi ovu recenziju
Jiyoung Y. Solo putnici South Korea, 3. lipnja 2013.
Great swimming pool

swimming pool, service, no tips
7,3
great view and perfect swimming pool. but do not eat the lunch on the restaurant in resort. expensive and eww...
Prijavi ovu recenziju
Bennie E. Solo putnici United States of America, 20. svibnja 2013.
Good but the hotel is overrated for the price.

Big bathroom, clean room and activities
7,3
Good but overrated. The food variety is limited and overpriced. Had a broken blind in one of the room windows. Lots of outdoor activities.
Prijavi ovu recenziju
Maria F. Solo putnici Philippines, 27. ožujka 2013.
Enjoyable stay i will definitely come back

Comfortable bed, very relaxing place and friendly staff
7,3
One of my best vacations in the philippines. Not crowded, good service.
Prijavi ovu recenziju
1 - 10 od 930 recenzije
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - BazenPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - IgralištePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - RestoranPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - BazenPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PogledPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PogledPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - RestoranPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08