Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, Mactan Island, Mactan Island, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Igralište Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Bazen Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Pogled Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnosti
Područje Mactan Island Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 101recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,6
Obitelji sa odraslom djecom (101)
Razvrstati po:
Cynthia A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 16. lipnja 2015.
Visiting the Plantation

The room is amazing its big and cozy! The beach is nice lots of fish but the beach front should be regularly maintained coz there is lots of trash and sea algae and moss! the staff is very polite.
8,7
It is great our kids enjoyed the stay even if it's a one day stay. Lots of activities to endulged with. One thing that we didn't enjoy is the food it's too costly and few choices. They need to improve on that aspect. With regards to the accessibility I suggest that a taxi should be readily available if the guest wants to go around outside the bay. But over all it's a good experience. This is our first time to travel local we always travel outside the country! But this time we tried local beaches!
Prijavi ovu recenziju
Tavitah F. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 4. lipnja 2015.
Worth it

Place, people, food
10
Prijavi ovu recenziju
Maria T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. svibnja 2015.
Still Cebu's finest resort!

Comfort, efficient service and value for money
10
Will be back soon....
Prijavi ovu recenziju
Girly B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 27. svibnja 2015.
Awesome place

Courteous staff
9,3
Fantastic
Prijavi ovu recenziju
Librado B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. svibnja 2015.
a wonderfull summer vacation

The hotel is location and set-up is nicely done, my family enjoyed a lot, the lagoon, the pool, we played tennis, went to the shooting range and did archery. it was a fantastic summer break
9,7
Fantastic
Prijavi ovu recenziju
Ronaldo J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. svibnja 2015.
Beautiful and relaxing hotel to stay

Nice amenities, courteous staff, perfect place to relax
7,7
I enjoyed my stay in plantation bay
Prijavi ovu recenziju
Ana J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 9. svibnja 2015.
A very relaxing and pleasant vacation

1) customer service 2) huge swimming lagoon and sprawling first class facilities 3) cleanliness
8,7
It was very relaxing. Despite the huge number of guests, the large expanse and design of the resort enabled our family to have adequate space for quiet fun and privacy. We love the design of the accommodation and the lagoon and pools. Rooms were wonderful, spacious and with verandah. Food was delicious with enough variety to choose from. Customer service was excellent. The only downside is we had a long wait time during check-in. Despite booking and paying three weeks in advance for 3 rooms, the resort only alloted us rooms at the last minute. We arrived at 11:00 a.m. and only got our rooms at 4 p.m.. After 3 p.m. we were told they cannot guarantee us what time they will have rooms available. It was only after we made a complaint to the manager that they started taking action to find us clean rooms. In the end, we got three rooms, although they were in three different buildings. To their credit, the manager gave us free pass for use of spa facilities.
Prijavi ovu recenziju
Mutya C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. travnja 2015.
Fine Nice place to Relax and Unwind

Facilities, Food and Service
7,7
Had a great time! Everything is nice and clean and food is good
Prijavi ovu recenziju
Leni M. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. travnja 2015.
Luxury at affordable price

Wide area of lagoon, friendly staff, nice view
7,7
Prijavi ovu recenziju
Jeano B. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. ožujka 2015.
1 bedroom suite.

3 adults + 2 children under 17,got 1 bedroom suite with no additional cost.
9,7
(I worked in US and has been to Hawaii 3x, also went for a 8-night cruise to the Caribbean once and so on.) We were a party of 5, 3 adults and 2 17 and under, Plantation Bay was my choice since children 17 and under stays for free! No other resort offers that. The resort was clean, staff we're helpful and friendly. Front desk open 24hrs to assist guest leaving early morning flights.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa Mactan IslandPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - BazenPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - IgralištePlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - BazenPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - PogledPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - PogledPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - RestoranPlantation Bay Resort & Spa Mactan Island - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08