Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plantation Bay Resort & Spa

Marigondon, Mactan Island, otok Mactan , otok Mactan , Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitness Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Gostinjska soba Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Bazen Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Predvorje Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitness
Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Igralište Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centar Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržaji Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Bazen Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Pogled Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Pogled Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnosti
Područje otok Mactan Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 890recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (890)
Razvrstati po:
Jonathan W. Parovi United States of America, 20. srpnja 2015.
just ok

swimming, swimming, swimming
7,3
Good. Expensive compared to other local resorts, but still nice, worth a visit
Prijavi ovu recenziju
Janssen H. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. srpnja 2015.
nice place to unwind

food, facilities, friendly staff
8,7
Prijavi ovu recenziju
Meshari A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 19. srpnja 2015.
Meshari

Staff, pools, lots of activites
9,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Dhiren V. Obitelji sa malom djecom Canada, 16. srpnja 2015.
Relaxing Place

Layout, Rooms concept, Food
9,7
Very nice. The first time I went to Plantation Bay was 1997. I was so impressed that the nanagement were able to keep it in place and even better.
Prijavi ovu recenziju
Ruby R. Grupe Philippines, 28. lipnja 2015.
Great place to chill out and have fun

Friendly staff, comfortable beds, breathtaking view
8,7
Great
Prijavi ovu recenziju
Cynthia A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 16. lipnja 2015.
Visiting the Plantation

The room is amazing its big and cozy! The beach is nice lots of fish but the beach front should be regularly maintained coz there is lots of trash and sea algae and moss! the staff is very polite.
8,7
It is great our kids enjoyed the stay even if it's a one day stay. Lots of activities to endulged with. One thing that we didn't enjoy is the food it's too costly and few choices. They need to improve on that aspect. With regards to the accessibility I suggest that a taxi should be readily available if the guest wants to go around outside the bay. But over all it's a good experience. This is our first time to travel local we always travel outside the country! But this time we tried local beaches!
Prijavi ovu recenziju
Young H. Obitelji sa malom djecom South Korea, 15. lipnja 2015.
Best vacation

Good to family with young children
8,7
Prijavi ovu recenziju
Ma. S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. lipnja 2015.
Memorable plantation bay vacation

Efficient and hospitable staff; first class amenities; sent back watch which we left in the room.
9,3
It was very pleasant and most enjoyable! Kids were able to go on their own. Plenty of things to do with staff always ready to assist.
Prijavi ovu recenziju
Maria T. Parovi Philippines, 13. lipnja 2015.
Still the best place to stay and relax in Cebu

Service, value for money and quality standards
10
Still the best!! Will always ne my home in Cebu!!!
Prijavi ovu recenziju
Win S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 5. lipnja 2015.
Wonderful stay at the Plantation Bay

Fiji Restaurant, Fishes by the Galapagos Beach, excellent staff
10
Fun-filled activities with well-maintained facilities in a secure environment. Stay was excellent. Highly recommended. "There is everything in this hotel".
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan Plantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Gostinjska sobaPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - BazenPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - SadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PredvorjePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Dvorana za fitnessPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - IgralištePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Rekreacijski sadržajiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - BazenPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PogledPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - PogledPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Sport i aktivnostiPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Spa centarPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Hrana i pićePlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - RestoranPlantation Bay Resort & Spa otok Mactan  - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04