Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Plaza Del Norte Hotel and Convention Center

41 Balacad Laoag City, grad, Laoag, Filipini

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 79recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (79)
Razvrstati po:
Carmencita E. Grupe Philippines, 22. prosinca 2015.
Plaza del Norte

Great pool, spacious grounds,
6,3
Stay was ok. Friendly staff. Rooms could be better considering the price.
Prijavi ovu recenziju
Alexander L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. prosinca 2015.
Our stay was fantastic if not for the flies

Staff, price and rooms
7,3
My family and I stayed at PDN for 4 nights. We enjoyed our stay for most part. The rooms were clean and secure. The hotel premises were immaculate. The staff was helpful. The only thing that ruined our stay was the flies at the restaurant/cafe. There were a lot!
Prijavi ovu recenziju
Lilia P. Grupe Philippines, 6. studenog 2015.
Comfortable for its price

Nice swimming pool, comfortable beds, accommodating staff
8,7
Prijavi ovu recenziju
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 14. kolovoza 2015.
Nice Hotel

Room, Location, Food
8
Prijavi ovu recenziju
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 12. svibnja 2015.
Nice Hotel

Room, Food, Location
8
Prijavi ovu recenziju
Nora C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. ožujka 2015.
Flies, unknowing staff, flies and misadventures

Pool, one waiter who was helpful, layout of hotel
3
Flies everywhere, and when I asked the front desk and guard if they had transpo to go to Laoag, they said none, only if a tricycle happens to come in!! Finally, after talked to a supervisor who introduced himself, he claimed there were many cars to town. At 2thousand pesos! So we went on an unplanned tour of Laoag (been there) and were dropped at the airport after. Unforgettable flies, chapel nice in pic was closed, flies swimming in the salad dressing. I want to erase this from my memory!
Prijavi ovu recenziju
Gart D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. veljače 2015.
Good place to stay, but...

Clean accomodation, nice staffs, and very quite..
7,3
Value for what we paid for, except for the location. Transportation is somehow difficult, unless you'll decide to ask them to drop you off to a location and pick you up. The cost is very high, instead of renting a self drive car for a day. Lastly the food taste nice, but it much better if they will include authentic ilocano dishes in their menu, instead of the common dishes that you can get in other restaurants or fast foods.
Prijavi ovu recenziju
Ronal S. Grupe Indonesia, 26. studenog 2014.
nice hotel but i dont like the location

nice pool, food and place
6,7
Prijavi ovu recenziju
Vilma S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. lipnja 2014.
Poor customer service, very slow checkout&bad food

Beautiful exteriors
4
it's not enough. If customer service is very bad, i.e. Very slow checkout, long waiting time for food to be served, pizza was served cold & not crispy. Frustrating, disappointing & terrible. I would definitely not come back or recommend to my friends this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Ma C. Poslovni putnici Philippines, 4. lipnja 2014.
Will definitely go back

comfortable, accommodating staff, clean hotel
8
Nice.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Plaza Del Norte Hotel and Convention Center LaoagPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Balkon/terasaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Posao CentarPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Gostinjska sobaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Eksterijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Eksterijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Eksterijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Interijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Interijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Interijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - BazenPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - BazenPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - BazenPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Eksterijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - BazenPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - RestoranPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Eksterijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - BazenPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - RecepcijaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - PredvorjePlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - BazenPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Eksterijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - UlazPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Eksterijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - RestoranPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Soba za sastankePlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - UlazPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - SadržajiPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - OkružjePlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - RestoranPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - OkružjePlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - OkružjePlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Eksterijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - BazenPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - RestoranPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - SadržajiPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - RecepcijaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Eksterijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Eksterijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Eksterijer hotelaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - RestoranPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - BazenPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - SadržajiPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Gostinjska sobaPlaza Del Norte Hotel and Convention Center Laoag - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04