Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

PLUS BERLIN Hotel & Hostel

Warschauer Platz, Friedrichshain, Berlin, Njemačka 10245 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Plus Hostel Berlin
PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Ulaz PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Recepcija PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Vrt PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Vrt PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Vrt PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotela PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotela PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotela PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Bazen PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotela PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotela PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotela PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Eksterijer hotela PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotela PLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotela
Područje Friedrichshain Broj soba: 242
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 35recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (35)
Razvrstati po:
Renee L. Solo putnici Singapore, 15. kolovoza 2015.
Convenient Location; Cosy Room with Small Bathroom

Location, Comfortable Bed, Cosy Room
6
I enjoyed my stay in Generator overall. Location was convenient though I got lost for a bit since I didn't look up for the sign. Bed was comfortable and cosy and the female dorm was ok with the small bathroom, though it might be too small for the guys. Bathroom was split between shower and wc so that's better than expected, as the girls won't need to wait for one another for it.
Prijavi ovu recenziju
Sukhragchaa M. Solo putnici Mongolia, 20. lipnja 2015.
good for night life in Berlin

location, staff anf rooms
7,3
it was good
Prijavi ovu recenziju
Faesal E. Grupe Malaysia, 15. lipnja 2015.
Awesome place to stay

Clean, big rooms and close to berlin wall and train station
8,3
We quite happy to stay here. Comfortable and the room is quite big! Would stay here again!
Prijavi ovu recenziju
Sze Y. Solo putnici Malaysia, 2. svibnja 2015.
great location

price, location and convenience
10
It was a very pleasant stay at the plusberlin hotel and hostel. Public transport is a five minute walk away and the staff were extremely helpful when I had any queries. It was also the first hostel that I've stayed in which had a pool and sauna!
Prijavi ovu recenziju
Peter R. Grupe Denmark, 22. ožujka 2015.
Clean and easy

Cheap, good location, nice facilities
7,7
Prijavi ovu recenziju
Tan K. Parovi Malaysia, 23. kolovoza 2014.
An A PLUS hotel likes its name!

Clean, helpful staffs, good location!
10
we booked a family room and it's very comfortable room and enough space for four. the all you can eat buffet breakfast is nice and the price is very reasonable too! on top of that, it has a convenient store just walking distance away, which makes it easy to get basic necessity.
Prijavi ovu recenziju
Daniel W. Parovi Australia, 23. kolovoza 2014.
Nice and fun hostel

Something on every night, clean and easy access to public transport
4,7
Clean hostel Always something going on Bar staff could be politer
Prijavi ovu recenziju
Samorodov A. Parovi Israel, 8. kolovoza 2014.
Great location

Clean, helpful stuff and special designed hotel
8,7
Prijavi ovu recenziju
Wee K. Solo putnici Singapore, 24. lipnja 2013.
convenient

convenient, swimming pool
5,7
Prijavi ovu recenziju
Ang W. Parovi Singapore, 10. listopada 2012.
Lovely hotel in a unique building

Near to u-bahn , Lidl supermarket and even a club
7,7
happened to stay on the top floor and hence enjoyed the attic roof design,pretty cool view and flow of ventilation. there was also this hall which had art exhibitions freely accessible to all, supermarket was nearby and also a pretty happening club, u-bahn was within 5 mins walking distance too, many youths stayed at this hotel/hostel,a vibrant place.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

PLUS BERLIN Hotel & Hostel BerlinPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - UlazPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - RecepcijaPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - VrtPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - VrtPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - VrtPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotelaPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotelaPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotelaPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - BazenPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotelaPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotelaPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotelaPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Eksterijer hotelaPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotelaPLUS BERLIN Hotel & Hostel Berlin - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01