Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Poi De Ping Hotel

276/5-6, Thung Hotel Road, Nawarat, Chiang Mai, Tajland 50000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 155recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (155)
Razvrstati po:
Gianluca P. Parovi Italy, 14. svibnja 2016.
Good and cheap!
4,3
Obviously this place make a sense only if you have to go or come frome the bus station, not for holiday!
Koo A. Poslovni putnici Australia, 20. travnja 2016.
Gem near Arcade Bus Station
5,7
Convenient to major Bus Terminal. Nice and convenient, clean and comfortable. No fridge provided, but wifi signal is good. Free coffee at reception but no breakfast provided
Phichamon P. Parovi Thailand, 11. travnja 2016.
Good place good price
6,3
Clean room, helpful staff.
Supawat C. Solo putnici Thailand, 3. travnja 2016.
Only wish I had a bath room in my room.
4
On some floors, there are one bathroom to 2 bedrooms, they call it family suit. What happens if the other room was someone else not my family. I would have had to share it with that guest.
Peter D. Parovi United Kingdom, 29. ožujka 2016.
Easy for the bus station
4
Travelled all day to be met by a shirtless grumpy owner.... and it was only mid afternoon !!! The place itself looked closed from the outside once we had eventually found it , very small sign. Room was adequate for the money, clean and tidy, if all you need is s as sleep near the bus station then it's ideal.
Supawat C. Poslovni putnici Thailand, 20. ožujka 2016.
Nice, no frills, cheap and clean
5,7
If you just want a room aircond' and hot shower, this is your place. A very clean facility. Small rooms and no frige....value for money!!
Collin C. Grupe Canada, 19. ožujka 2016.
Excellent for One's Basic Needs
6,3
It's a hotel without frills but even in that sense you get a great value for your money. The owner and staff were more than helpful, the building was immaculately clean, it's close to simpler dining choices and the bus and train, overall we were very impressed.
Dan L. Solo putnici Sweden, 19. ožujka 2016.
Kindness
6
I rented a motorbike, conveniently straight from the Guesthouse. Next evening I would have liked to rent for just a couple of hours to Go for dinner. The manager said: "just take it". Free of charge! Same thing next morning!
Christo R. Parovi Switzerland, 19. ožujka 2016.
great place
6,3
Great place and value for money. The host was very helpfull. Its only 40 bath to grt to the old town.
Geok K. Solo putnici Singapore, 11. ožujka 2016.
Good location near bus terminal

Location
8,3
Pretty good
1 od 1 recenzija
Poi De Ping Hotel Chiang MaiPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Interijer hotelaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - PogledPoi De Ping Hotel Chiang Mai - SadržajiPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Interijer hotelaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06