Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Poi De Ping Hotel

276/5-6, Thung Hotel Road, Nawarat, Chiang Mai, Tajland 50000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Okružje Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Pogled Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Sadržaji Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Interijer hotela Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Interijer hotela
Područje Nawarat Broj soba: 10
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 120recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (120)
Razvrstati po:
Yungchang S. Solo putnici Australia, 17. srpnja 2015.
clean & comforable guesthouse

clean, quiet, convenient for bus travel backpackers
8,7
was staying in this guesthouse one night to take bus to chiangrai next day. house owner is very friendly and helpful. it is very good choice to stay here if you want to take bus on the following days in chiangmai.
Prijavi ovu recenziju
Stan M. Parovi United Kingdom, 8. srpnja 2015.
Good basic hotel

Air con, helpful staff, free tea and coffee
6
We arrived in Chian Mai by train around 0800 hrs and the hotel owner very kindly allowed us into room, a very nice gesture which we really appreciated after two days on train.
Prijavi ovu recenziju
Michael H. Parovi United States of America, 1. srpnja 2015.
Great Locale for Bus Trips out of Arcade

AC, cleanliness and good wifi
9
Great. Cheap, convenient and an awesome hole in the wall dining spot just down a very short walk on the other side of the street
Prijavi ovu recenziju
Nirintorn P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 19. lipnja 2015.
This is not Hotel as they called themselve

up to standard for everything
7,7
There was value for money and near to cafe and convenience store.
Prijavi ovu recenziju
Rattana C. Solo putnici Thailand, 9. lipnja 2015.
Nice Place & Nice Location

1. Near Bus Station (Arcade)
9,3
Prijavi ovu recenziju
Nistsarrak C. Solo putnici United Kingdom, 8. svibnja 2015.
Review for poi DE ping

Cleanliness and space in the room
8,7
Comfortable, safe and enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Yeung T. Parovi Hong Kong, 12. travnja 2015.
Clean hotel

Very clean , good staff, good location which near bus stop
9,3
Prijavi ovu recenziju
Emily S. Solo putnici United States of America, 7. ožujka 2015.
Very nice place

Poi de Ping is conveniently located near the bus station, an easy 5 minute walk, and it is a luxurious place for a backpacker to regroup. Very comfortable bed and nice bathroom/shower.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Lim L. Solo putnici Singapore, 6. ožujka 2015.
budget hotel near bus station

near bus station, clean and helpful staff
9,3
The staff was helpful when i sought his advise. The bus station is just 5 min walk away. Value for money accommodation.
Prijavi ovu recenziju
Mike O. Parovi Canada, 3. ožujka 2015.
Clean, a little hard to find

Clean, close to bus station, great value.
7,3
We had a quick stay in Chiang Mai before an early morning Green Bus to Chiang Rai. Our Tuk Tuk driver wasn't familiar with Poi De Ping, so we got dropped at the Old Bus station. The shop owners we talked to also didn't know Poi De Ping, but we eventually walked there with our backpacks (about 10 blocks) thanks to Google Maps. Otherwise, this clean, inexpensive Guest House was just what we needed!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Poi De Ping Hotel Chiang MaiPoi De Ping Hotel Chiang Mai - OkružjePoi De Ping Hotel Chiang Mai - PogledPoi De Ping Hotel Chiang Mai - SadržajiPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Interijer hotelaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08