Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Poi De Ping Hotel

276/5-6, Thung Hotel Road, Nawarat, Chiang Mai, Tajland 50000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Interijer hotela Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Pogled Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Sadržaji Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska soba Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Interijer hotela Poi De Ping Hotel Chiang Mai - Eksterijer hotela
Područje Nawarat Broj soba: 10

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 131recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,8
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (131)
Razvrstati po:
Dione S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 14. prosinca 2015.
Great location, Wonderful Place

hospitable staff, clean and new building, spacious room
10
This is a wonderful place. Would definitely be coming back and would recommend it to everyone. The owner is very kind and helpful. I paid for one room for three people but got an entire floor to myself instead, with two spacious rooms and one separate bathroom. Five minutes walk from the bus station. Saved a lot on songthaew rides.
Prijavi ovu recenziju
Wai C. Solo putnici Hong Kong, 8. prosinca 2015.
home away from home

the helpful manager, nearby bus terminal, adorable cat
8
I love Poi De Ping. It's such a warm place to stay. Luk and the cat are the nicest staff of the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Kathy H. Solo putnici United States of America, 27. listopada 2015.
Great value, close to Bus Station & Star Ave Mall

Cleanliness, comfort, helpful staff
8,7
I really relaxed here. I felt very safe and once I discovered the bus terminal and Star Avenue Mall so close I had lots to do.
Prijavi ovu recenziju
Phil P. Parovi United Kingdom, 23. rujna 2015.
It's a perfect budget room

Clean, great wifi and tv
8
If you're looking for a cheap place to stay, that is spotlessly clean, and you don't mind being a little out of town, then this is the place. Perfect
Prijavi ovu recenziju
Dennis C. Solo putnici Australia, 23. rujna 2015.
Breakfast not included

Very clean, easy going owner, good value
8,3
Very comfortable, and owner very helpful with advice and making arrangements (very good English)
Prijavi ovu recenziju
Yungchang S. Solo putnici Australia, 17. srpnja 2015.
clean & comforable guesthouse

clean, quiet, convenient for bus travel backpackers
8,7
was staying in this guesthouse one night to take bus to chiangrai next day. house owner is very friendly and helpful. it is very good choice to stay here if you want to take bus on the following days in chiangmai.
Prijavi ovu recenziju
Stan M. Parovi United Kingdom, 8. srpnja 2015.
Good basic hotel

Air con, helpful staff, free tea and coffee
6
We arrived in Chian Mai by train around 0800 hrs and the hotel owner very kindly allowed us into room, a very nice gesture which we really appreciated after two days on train.
Prijavi ovu recenziju
Michael H. Parovi United States of America, 1. srpnja 2015.
Great Locale for Bus Trips out of Arcade

AC, cleanliness and good wifi
9
Great. Cheap, convenient and an awesome hole in the wall dining spot just down a very short walk on the other side of the street
Prijavi ovu recenziju
Nirintorn P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 19. lipnja 2015.
This is not Hotel as they called themselve

up to standard for everything
7,7
There was value for money and near to cafe and convenience store.
Prijavi ovu recenziju
Rattana C. Solo putnici Thailand, 9. lipnja 2015.
Nice Place & Nice Location

1. Near Bus Station (Arcade)
9,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Poi De Ping Hotel Chiang MaiPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Interijer hotelaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - PogledPoi De Ping Hotel Chiang Mai - SadržajiPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Gostinjska sobaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Interijer hotelaPoi De Ping Hotel Chiang Mai - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05