Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar

Jl Teuku Umar No. 74, Denpasar, Bali, Indonezija 80113 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Ulaz POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Recepcija POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Eksterijer hotela POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gostinjska soba POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotela POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Sadržaji POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Predvorje POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Soba za sastanke POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Eksterijer hotela POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Recepcija
Područje Denpasar Broj soba: 146
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 804recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (804)
Razvrstati po:
Yogi H. Parovi Indonesia, 17. kolovoza 2015.
Acceptable

Strategic location in denpasar, affordable rate,
6
Overall is fine. The room, wifi signal, foods are good. One of the bad thing is you must go downstair (lobby level) when you need hot drinkable water.
Prijavi ovu recenziju
Fransiskus R. Poslovni putnici Indonesia, 22. lipnja 2015.
Nice place clean

Clean cheap good
7,3
Prijavi ovu recenziju
Farid J. Parovi Australia, 22. lipnja 2015.
bad
2,3
Was bad
Prijavi ovu recenziju
Mario P. Solo putnici Indonesia, 17. lipnja 2015.
Amazing

Clean,tidy,friendly staff
7,7
It's a valuable hotel with a great service
Prijavi ovu recenziju
Angelina S. Parovi Indonesia, 2. svibnja 2015.
loss of quality

location, price, breakfast
5
This is my second time here. I booked here because I only spent a few hours before moving out to another place so I thought why not stay here. I had a good time when I stayed here last year. But this time, the quality of the hotel is declining. Water is leaking from everywhere! So many small cockroaches inside the room! And overall it's a bit dirty. The room floor has this sticky/oily feeling (you don't get hotel sandal too). I hope they're improving their cleanliness in the future. Everything is good except that one.
Prijavi ovu recenziju
Elly S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 30. travnja 2015.
Good Value for Money Hotel

Nice room, friendly staff
7
We love the environment of the hotel, very comfortable. Starbucks is just around the corner.
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 24. travnja 2015.
cleans

good design
6
The staff were generally friendly and helpful, Great Location and Great Facility
Prijavi ovu recenziju
Steven C. Poslovni putnici Indonesia, 12. travnja 2015.
bad
3,7
very small with hot room , the shower was sucks , the water leaked into the room from bathroom , the smell is awfull .
Prijavi ovu recenziju
Michael A. Parovi Indonesia, 17. ožujka 2015.
quiet, clean, simple.

quiet, clean, simple
10
Safe
Prijavi ovu recenziju
Eng L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. siječnja 2015.
convenient hotel

location, wifi and friendly staff
8
Great location makes us easier to choose any dinner after whole day activities in Bali. One thing must be improved is the closet. The others is good and makes us convenient.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar BaliPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - UlazPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - RecepcijaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Eksterijer hotelaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gostinjska sobaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - SadržajiPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - PredvorjePOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Soba za sastankePOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Eksterijer hotelaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06