ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar

Jl Teuku Umar No. 74, Denpasar, Bali, Indonezija 80113 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotela POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Eksterijer hotela POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gostinjska soba POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotela POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Soba za sastanke POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gostinjska soba POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotela POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotela POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotela POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gostinjska soba POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotela POP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gostinjska soba
Područje Denpasar Broj soba: 146
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 748recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (748)
Razvrstati po:
Felix B. Parovi Indonesia, 12. srpnja 2014.
Good Stay

Clean, value for money, good location
8
Felix B. Parovi Indonesia, 8. srpnja 2014.
Good Stay

Clean, Value for money, comfort
8
Sumardjo M. Poslovni putnici Indonesia, 4. srpnja 2014.
POP! Hotel Denpasar Teuku Umar

Locate in central denpasar
6
easy to find local food
Bambang S. Poslovni putnici Indonesia, 29. lipnja 2014.
average hotel

good and nice staff hotel and fast check in
8,3
nice hotel and value for money.
Ferry I. Grupe Indonesia, 28. lipnja 2014.
Good hotel and simply

1. Central denpasar city 2. Clean 3. Comfort
6,7
I was staying at pop hotel for doing bussiness and
Lala A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. lipnja 2014.
Nothing
2,7
Nothing...very bad hotel
Lingling L. Poslovni putnici Indonesia, 2. lipnja 2014.
Not worth it
3,3
The room is not clean, have a broken curtain, no tooth brush, no tooth paste etc.
Lisa L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 30. svibnja 2014.
Standard budget hotel
4
I choose to stay at this hotel because I read some good comments about it but turn out to be disappointed experience for me. I know I cannot expect more from a budget hotel, so I went out early in the morning & came back late at night but during my 2 nights there, every night after came back from outside I found a small roach. The first night, the roach walked beside my bed where I quickly hitted it of with slipper. The second night, the roach ran away from the bed to the sofa next to the bed. So, I was difficult to sleep those 2 nights thinking about the roach. The hotel may need to spray the premisses to get rid of those insects. The first night, not only roach, there also some black ants and other insects in the room. So, I felt disgusted and hard to sleep during my stay. Personally, I will not back to stay there again.
Yunita C. Poslovni putnici Indonesia, 10. svibnja 2014.
Good enough to stay here for a few days.

Hi,speed internet, clean, cheap, fast service
7
I like to stay here. Cheap, hi,speed internet, good air conditioner, but more comfortable if they make a real bathroom, not portable :)
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 30. travnja 2014.
good design

clean room
6
the hotel service and room condition are nice, far beyond my expectations, for its relatively less price.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

POP! Hotel Denpasar Teuku Umar BaliPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Eksterijer hotelaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gostinjska sobaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Soba za sastankePOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gostinjska sobaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gostinjska sobaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Denpasar Teuku Umar Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08