ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

POP! Hotel Kuta Beach

Jl. Kubu Bene, Legian, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

POP! Hotel Kuta Beach Bali - Gostinjska soba POP! Hotel Kuta Beach Bali - Eksterijer hotela POP! Hotel Kuta Beach Bali - Ulaz POP! Hotel Kuta Beach Bali - Recepcija POP! Hotel Kuta Beach Bali - Predvorje POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotela POP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržaji POP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržaji POP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržaji POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotela POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotela POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotela POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotela POP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazen POP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazen POP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazen
Područje Legian Broj soba: 222
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1007recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (1007)
Razvrstati po:
Wun S. Parovi Malaysia, 17. studenog 2014.
suitable the location

friendly staff, reasonable price, nearby beach
6,3
Stay at pop more than 5 times oledi, feel good, only some of the room condition not too good....like water not hot, some room aircond not cool n some room not to clean, hope cleaning service can more care about this.
Nabila Z. Grupe Indonesia, 11. studenog 2014.
Comfortable room but not with the bathroom

Clean
5,7
The bathroom is too small & i don't get the hot water
Eleena A. Solo putnici Malaysia, 2. studenog 2014.
comfortable

modern, covenient, cool
7,7
great
Kelly D. Parovi United Kingdom, 22. listopada 2014.
Great location and value for money

Location, Value and clean
7,7
This is my second stay and POP and it is great value for money. It is situated on the road leading from the beach to the main shopping area and you really are the the middle of both and an easy walk to the popular areas. The bathroom pods are fun too. I would recommend POP as a budget place to stay.
Haryono S. Solo putnici Indonesia, 19. listopada 2014.
nice clean room

clean room, good staff, location
6,3
Average. The location is near kuta beach but the street is too small and very dark at night.
Michael J. Parovi Philippines, 18. listopada 2014.
Nice

Clean location food
8
Ok
Michael J. Parovi Philippines, 15. listopada 2014.
Nice

Location food clean
8
Ok
Nadia Y. Parovi Indonesia, 4. listopada 2014.
great location, great price and great bed

locations, cheap price, nice bed
8,3
I have a lot of fun staying here.. i can walk to kuta and legian and enjoy a nice swim in the pool....but since this is a bugdet hotel..the food is almost the same every day..and there's no refrigerator in the room. But i had a lot of fun staying here..
Gloria T. Grupe Malaysia, 30. rujna 2014.
Budgeted hotel

friendly staff
5,3
free wifi in room but myroom unable to detect any wifi. end up, use lobby wifi. light breakfast served. room cleaness so so. even everyday housekeeping but they only change towel and floor mate. need to bring own shampoo/bath liquid.
Siu Y. Parovi Hong Kong, 20. rujna 2014.
Highly recommended

Close to the beach, nice swimming pool, wifi access is very good
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

POP! Hotel Kuta Beach BaliPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Eksterijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - UlazPOP! Hotel Kuta Beach Bali - RecepcijaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - PredvorjePOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržajiPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržajiPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržajiPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazenPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazenPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazen


AS-AGWEB-3B01