Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

POP! Hotel Kuta Beach

Jl. Kubu Bene, Legian, Bali, Indonezija 80361

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 1136recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (1136)
Razvrstati po:
Nicholas T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 31. prosinca 2015.
Good stay with afordable price

Location, price, clean
7,7
This is my 4th time stay at this hotel since 2012 and still be my first choice for accomodation in Kuta.. Good place, good price, good facilities, and good staffs
Prijavi ovu recenziju
Dedy P. Poslovni putnici Indonesia, 2. prosinca 2015.
Not bad

Swiming pool, receptionist, nice staf
4,7
Not bad
Prijavi ovu recenziju
Taufik S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. prosinca 2015.
Very nice hotel in kuta area

Good location, Comfortable, good price
8
Prijavi ovu recenziju
Kelvin O. Parovi Singapore, 8. studenog 2015.
Poor Transport from Hotel Location

Price. Price. Price.
5
Toiletries were below standard. Bring your own soap, toothpaste, tooth brush. Be prepared to walk under sun to main road for 10 mins.
Prijavi ovu recenziju
Johana C. Solo putnici Indonesia, 8. studenog 2015.
Budget hotel near Kuta Beach

it's located about 10 mins walking distance to the beach & Beachwalk Shopping Centre.
4,7
When I checked in around 9 pm, the room (308) condition is very bad with a cockroach in the sink and on the floor. Request to change another room and showed the staff about the issue then they moved me to 306 with the Air Condition is not working properly (noisy & not cold). Couldn't be bothered to move again after had been long flight journey so I've slept all night within a hot room! It's not a pleasant experience during 1 night stay at Pop Kuta. Also the reception staff is not helpful at all. Budget hotel with poor staff performance.
Prijavi ovu recenziju
Rostina T. Parovi Indonesia, 24. listopada 2015.
Nice hotel

Good price,breakfast,comfortable
7,7
Near with kuta beach
Prijavi ovu recenziju
Andrew K. Parovi Malaysia, 23. listopada 2015.
Nice accommodation with low price

Low price, comfortable, friendly staff
8,7
Overall is nice, just the taxi counter there not so good, they ask for high price even short distance. If you have driver or do not mind to explore around by foot, this is really highly recommended
Prijavi ovu recenziju
Norhajlan A. Grupe Malaysia, 18. listopada 2015.
Cheap and convenience.

Best pool, clean and convenience room, near to pub/bar.
7,7
It was fantastic with a good experience with the hotel, room, staff and food.
Prijavi ovu recenziju
Mita C. Grupe Indonesia, 15. listopada 2015.
Pop hotel

Cheap, location, comfortable
7
Pretty good
Prijavi ovu recenziju
Tiara S. Solo putnici Indonesia, 25. kolovoza 2015.
The staff are very kind..they provide buggy.

Cheap room rate, spacious rooms and near to the city.
10
The front desk agent very kind and they provide us with buggy..thats important point for hotel in Kuta Area..
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
POP! Hotel Kuta Beach BaliPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Eksterijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - UlazPOP! Hotel Kuta Beach Bali - RecepcijaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - PredvorjePOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržajiPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržajiPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržajiPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazenPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazenPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06