ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

POP! Hotel Kuta Beach

Jl. Kubu Bene, Legian, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

POP! Hotel Kuta Beach Bali - Gostinjska soba POP! Hotel Kuta Beach Bali - Eksterijer hotela POP! Hotel Kuta Beach Bali - Ulaz POP! Hotel Kuta Beach Bali - Recepcija POP! Hotel Kuta Beach Bali - Predvorje POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotela POP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržaji POP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržaji POP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržaji POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotela POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotela POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotela POP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotela POP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazen POP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazen POP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazen
Područje Legian Broj soba: 222
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 992recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (992)
Razvrstati po:
Nadia Y. Parovi Indonesia, 4. listopada 2014.
great location, great price and great bed

locations, cheap price, nice bed
8,3
I have a lot of fun staying here.. i can walk to kuta and legian and enjoy a nice swim in the pool....but since this is a bugdet hotel..the food is almost the same every day..and there's no refrigerator in the room. But i had a lot of fun staying here..
Gloria T. Grupe Malaysia, 30. rujna 2014.
Budgeted hotel

friendly staff
5,3
free wifi in room but myroom unable to detect any wifi. end up, use lobby wifi. light breakfast served. room cleaness so so. even everyday housekeeping but they only change towel and floor mate. need to bring own shampoo/bath liquid.
Siu Y. Parovi Hong Kong, 20. rujna 2014.
Highly recommended

Close to the beach, nice swimming pool, wifi access is very good
8,7
Cinthya C. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 16. rujna 2014.
Need more safety, on the way to your Hotel

Cheaper
4
Hening I. Parovi Indonesia, 15. rujna 2014.
Best nasi Bali for breakfast

Cool, affordable, clean
10
Syarfa D. Parovi Malaysia, 14. rujna 2014.
Comfortable & Walking Distance

Location, Environment & Hospitality
7,3
we arrived on 11 Sept 2014 around 4pm, Check-In without any problems. The breakfast for the next day was so-so but still can digest.Everytime, we went out.we'll surely drop off our room access card reception, but got 1 day at nite.we reached hotel and ask for our room card access. one fo the staff searching for it...and suddenly he told us. (madam, sorry your access card not with us) our heart pounding 100zillion times. we immediately double check, yeah..we already drop it off at the reception. i felt so weird and suddenly 1 of the staff.just issue another access card and advise us the previous card will be blocked. i keep wondering and why your hotel reception can loose the card? 1 more thing, please keep the access card inside locked drawer is better, rather than put on top of the table people can surely snap/grab. the location just ok and nice but have to walk a bit maybe can add more lights for both directions. other that, we are happy.
Hedy L. Poslovni putnici Indonesia, 12. rujna 2014.
good and affordable hotel

simple, affordable and clean
6,7
It is nice good hotel and good services
Emma F. Grupe United Kingdom, 7. rujna 2014.
Immaculate clean. FANTASTIC staff.

Staff, cleanliness, room service daily
8,3
Andre A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. rujna 2014.
a nice and cheap hotel

location, room and cheap
8,3
Wyellinee M. Solo putnici Malaysia, 30. kolovoza 2014.
bad
3
Fair,

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

POP! Hotel Kuta Beach BaliPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Gostinjska sobaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Eksterijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - UlazPOP! Hotel Kuta Beach Bali - RecepcijaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - PredvorjePOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržajiPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržajiPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Rekreacijski sadržajiPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Interijer hotelaPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazenPOP! Hotel Kuta Beach Bali - BazenPOP! Hotel Kuta Beach Bali - Bazen


AS-AGWEB-3C06