Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pop Hotel

950 Canton Road, Mongkok, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 2211recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (2211)
Razvrstati po:
Chai C. Solo putnici Singapore, 25. travnja 2016.
Location Not So Good
4
Price is reasonable with the facilities as what you had paid for Not easy to find the hotel as the Location is no good not safe specially if lady is alone to go back hotel at night Staffs are consider courtesy
Prijavi ovu recenziju
Wai I. Parovi Macau, 21. travnja 2016.
Bad service during checkout
3,7
The receptionist was found sleeping when I went to the reception counter to checkout and he only woke up after I had called him loud 5 times. Sleeping during work is unprofessional and providing a bad image to the hotel. Receptionist is the first impression of a hotel. Just image how people think when they walk pass and see from outside. If he was not feeling well he should call sick but not taking advantage from his employer. I suggest the management can pay more attention to his situation. Besides from this, I had a pleasant stay in the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Johnny L. Parovi United States of America, 21. travnja 2016.
Location and internet
4
Not a good area at night when there are lots of escort girls hanging around. Wi-Fi signal is weak. Close to bus and subway stations.
Prijavi ovu recenziju
Saw N. Solo putnici Singapore, 20. travnja 2016.
too noisy
5,3
Poor soundproofing in the room.
Prijavi ovu recenziju
Cher T. Poslovni putnici Malaysia, 14. travnja 2016.
Soundproof very bad
5
Soundproof very bad
Prijavi ovu recenziju
Wilson W. Poslovni putnici Singapore, 12. travnja 2016.
Air con wasn't working!
2,7
I booked 2 rooms for a night stay. The air conditions in 2 rooms weren't working. It was very hot in the room. Even the corridors were much cooler. I spoke to the friendly receptionist who apologised about it and he told me that we should expect someone fixing by night. After hanging out till late and came back to the room facing the same old heat. It was resolved. Rooms are small but cleanliness is still averagely decent.
Prijavi ovu recenziju
Johnny L. Parovi United States of America, 11. travnja 2016.
Location and internet
4
Not a good area at night when there are lots of escort girls hanging around. Wi-Fi signal is weak. Close to bus and subway stations.
Prijavi ovu recenziju
Kong M. Grupe Singapore, 9. travnja 2016.
Good and clean hotel
6,7
Will come back and recommend friends!
Prijavi ovu recenziju
Lee K. Solo putnici Malaysia, 25. ožujka 2016.
Good Location and good value for money
6,3
The front desk has been incredibly nice and helpful , the hotel location is great ..Hotel was very clean as well as the room
Prijavi ovu recenziju
Leong C. Grupe Malaysia, 21. ožujka 2016.
satisfactory
4
Shall install bigger screen of LED TV
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Pop Hotel Hong KongPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - ApartmanPop Hotel Hong Kong - ApartmanPop Hotel Hong Kong - ApartmanPop Hotel Hong Kong - ApartmanPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - KupaonicaPop Hotel Hong Kong - KupaonicaPop Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijePop Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - KupaonicaPop Hotel Hong Kong - KupaonicaPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - RecepcijaPop Hotel Hong Kong - RecepcijaPop Hotel Hong Kong - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03