Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pop Hotel

950 Canton Road, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pop Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Pop Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Pop Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Pop Hotel Hong Kong - Apartman Pop Hotel Hong Kong - Apartman Pop Hotel Hong Kong - Apartman Pop Hotel Hong Kong - Apartman Pop Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Pop Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Pop Hotel Hong Kong - Interijer hotela Pop Hotel Hong Kong - Interijer hotela Pop Hotel Hong Kong - Recepcija Pop Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Pop Hotel Hong Kong - Kupaonica Pop Hotel Hong Kong - Kupaonica Pop Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije
Pop Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Mongkok Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 2080recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (2080)
Razvrstati po:
Teng E. Parovi Malaysia, 24. srpnja 2015.
too expensive for that kind of hotel

high water pressure
5
sound proof between the room was lousy, noisy if someone talking outside or next room. smelly inside the room, small room, not suitable for family or single traveler because the hotel not located at the main road. poor quality of the bed, pillow, blanket etc. not worth for that price. maybe 2 star hotel.
Ridwan W. Parovi Indonesia, 22. srpnja 2015.
GOOD VALUE FOR MONEY

Competitive Price, Spacious Room despite being in MK, pretty close to MTR Mongkok.
7,7
Kar H. Parovi Malaysia, 20. srpnja 2015.
Horrible experience

Price and location
5,7
👎👎from cleanliness of the room to faulty fridge to horrible night shift staffs. Choose others rather than this hotel.
Daniel R. Solo putnici United States of America, 20. srpnja 2015.
Great Place for a Comfortable, Short Stay

cleanliness, aesthetic, comfort
9
Bao Y. Parovi Singapore, 19. srpnja 2015.
Good location, value for money for its size

location, size, room
8,3
Room size was good for its price. Location is within 5mins walking distance to MTR.
Chai V. Solo putnici Malaysia, 15. srpnja 2015.
Hotel staff very friendly and helpful, it's good.

The room is clean, great location near the city and check in /out is easy.
5
I really enjoyed this hotel. The location is very close to the consulate,as well as many other stores and places to eat. I stayed at this hotel for 5 days. The staff is very friendly. I would recommend this hotel to anyone coming to POP Hotel.
Karen P. Grupe Philippines, 10. srpnja 2015.
Good stay

Good location, great staff except for the girl, affordable and clean
8,3
It was a great stay over all. The language was a problem a few times but the male receptionist are great!!
Teh B. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 30. lipnja 2015.
Location is quite good

location, size of the room, reasonable price.
6,3
It was quite a nice stay. I book a suite room with a very good price. The room size is considered big in Hong Kong. The location is quite convenient. The bed very hard. The staff are quite friendly. They are quite helpful. The sound proof of the walls are very bad. Early morning you can hear banging of room doors. One of the morning, I can hear the cleaner talking very loudly. The second morning there is somebody drilling the wall.
Sok H. Poslovni putnici Malaysia, 28. lipnja 2015.
location good

near to ladies street with walking distance, restaurant choice , staff good service
6
Taphatsara I. Poslovni putnici Thailand, 27. lipnja 2015.
Near MTR (Mongkok)

1. Rate 2.Service 3.Near MTR (Mongkok)
7,7
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pop Hotel Hong KongPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - ApartmanPop Hotel Hong Kong - ApartmanPop Hotel Hong Kong - ApartmanPop Hotel Hong Kong - ApartmanPop Hotel Hong Kong - Soba za sastankePop Hotel Hong Kong - Soba za sastankePop Hotel Hong Kong - Interijer hotelaPop Hotel Hong Kong - Interijer hotelaPop Hotel Hong Kong - RecepcijaPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - KupaonicaPop Hotel Hong Kong - KupaonicaPop Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijePop Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01