ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pop Hotel

950 Canton Road, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pop Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Pop Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Pop Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Pop Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Pop Hotel Hong Kong - Apartman Pop Hotel Hong Kong - Apartman Pop Hotel Hong Kong - Apartman Pop Hotel Hong Kong - Apartman Pop Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Pop Hotel Hong Kong - Kupaonica Pop Hotel Hong Kong - Kupaonica Pop Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Pop Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Pop Hotel Hong Kong - Interijer hotela Pop Hotel Hong Kong - Interijer hotela Pop Hotel Hong Kong - Recepcija
Područje Mongkok Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 2019recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (2019)
Razvrstati po:
Rob F. Solo putnici Australia, 20. siječnja 2015.
bring a peg for your nose

the walls weren't completely paper thin
4,7
The scent of the room was a cross between an ashtray and a public toilet. It wasn't excessively noisy but I couldn't sleep
Yuk H. Poslovni putnici Hong Kong, 7. siječnja 2015.
Good

clean and tidy , convenient
6
Yuk H. Poslovni putnici Hong Kong, 7. siječnja 2015.
its okay

Room rate is cheap , traffic convenient,
5,7
Derek L. Solo putnici Singapore, 6. siječnja 2015.
Mongkok Magic

Location Food Shopping
8,3
Good little business class hotel, centrally located in Mongkok. Easy to access transport, food and shopping.
Somsin S. Parovi Thailand, 2. siječnja 2015.
Room too small compare with other hotel same rates

(1) Clean (2) friendly receptionists
6,7
not bad coz most of our time was outside.
Kai S. Solo putnici Malaysia, 24. prosinca 2014.
Convenience & happenings

I like the shower the most, refreshing after travel. Convenience shops nearby, 5 minutes walk to MRT station.
7
Monica L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 16. prosinca 2014.
difficult to get directions
2,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Nicholas Y. Solo putnici Singapore, 15. prosinca 2014.
Pop Hotel (HK)

Location
4,3
The hotel is no longer as clean as it used to be. The bedsheets and pillow cases are not as clean as they used to be. The sound enclosure is not good. You can hear your neighbours talking, doors opening and closing, door alarm going off. Room reek of cigarette smoke smell and needs to be "perfumed" up. The bedsheets and pillow cases are not as clean as they used to be.
Niraphan P. Parovi Thailand, 7. prosinca 2014.
Room

Near mong kok, Near transportation, clean
4,3
Cheng S. Parovi Singapore, 2. prosinca 2014.
good!

clean, reasonable price, good location
8,7
my 2nd time staying at POP hotel. A very reasonable one among other hotels

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pop Hotel Hong KongPop Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - ApartmanPop Hotel Hong Kong - ApartmanPop Hotel Hong Kong - ApartmanPop Hotel Hong Kong - ApartmanPop Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaPop Hotel Hong Kong - KupaonicaPop Hotel Hong Kong - KupaonicaPop Hotel Hong Kong - Soba za sastankePop Hotel Hong Kong - Soba za sastankePop Hotel Hong Kong - Interijer hotelaPop Hotel Hong Kong - Interijer hotelaPop Hotel Hong Kong - Recepcija


AS-AGWEB-3A04