Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Kineska četvrt, Singapur 059526 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Vrt Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Predvorje Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba
Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt Broj soba: 138
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 7289recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (7289)
Razvrstati po:
Sabrini T. Parovi Malaysia, 29. lipnja 2015.
Staycation

clean,location,helpful staff
7,7
we checked in to the hotel and was given our room within 5-7mins. staff was friendly. however upon entering the room we had initially chosen, which was the queen with WiFi; we felt it was too small for comfort as there was barely walking space. we went down to the reception for an upgrade and paid $50 extra. i believe it is truly worth it. the upgraded room was much bigger and had a Jacuzzi, lounge area and walking space! sleep was great that night. the attached toilet was with a see through glass though, i would only recommend this for couples as it may be akward for others. it may get a little noisy at night as the room is situated above the back lane of the street as people walking buy/nearby eatery staff dispose their rubbish. also, another small issue would be the water heater. the water doesn't maintain its heated temperature for long. other than that, your stay would be just fine here at the hotel. good news as the street they are located on also has plenty of steamboat restaurants and choices of food. enjoy your stay!
Zi Q. Parovi Singapore, 28. lipnja 2015.
Room for inprovement

Easy access, unique design for room and cozy
7
The room was very dusty but the stay was alright
Pantawat S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 27. lipnja 2015.
Dark color hotel

closely MRT, market and China point
8
Chanokkon C. Parovi Thailand, 26. lipnja 2015.
The best location

1. Location 2. Service 3. Clean
8
I feel nice this here
Yy C. Solo putnici Malaysia, 25. lipnja 2015.
Great location

Central location, easy to move about
6,3
Can't really say as I had to cxl my trip at the last minute but I know the location of the hotel which is very convenient for my business
Muhammad S. Parovi Singapore, 25. lipnja 2015.
cozy with an elegant touch of nostalgia

cleanliness, quiet, friendly receptionist
8,3
Cecilia C. Poslovni putnici Malaysia, 25. lipnja 2015.
Value hotel

good location
7,7
Had a comfortable stay though the hotel is extremely small. However, the location is superb.
Cecilia C. Poslovni putnici Malaysia, 25. lipnja 2015.
very good location

near to MRT
7,3
Very good location, near to eateries and shopping malls and streets. But the room is very small.
Isra R. Solo putnici Thailand, 25. lipnja 2015.
Nice little hotel in the heart of Chinatown.

Location,surrounding area,easy to find sth to eat
7,3
Nice cozy enough for one or couple stay,not recommended for the family with children.overall satisfied
Suk C. Parovi Malaysia, 22. lipnja 2015.
See Below for my review.

Location & price.
7,7
Just a few concern i have when i visited my parents at the hotel. I feel that they shouldn't give my parents the handicapped room because non of them are disabled/ handicapped. There's no window at all in the guestroom although the door is fire-rated door. If there's really fire, anyone who stays in this room (including the handicapped people) will be trapped inside which is seriously life-threatening. Replenishment of the water bottles are kept strictly at x2 bottles per day for guest who stayed there. When my parents asked for additional bottle, the request was rejected by the front desk. I just feel that you should be more flexible in this. It just water, how much will it costs for a hotel especially when you ordered in bulk? These are a few things i noticed when i was there for an hour or two & i hope you will at least take note and some action into this matter as we are not the first time staying here in Porcelain.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - VrtPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - PredvorjePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcijaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08