Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Kineska četvrt, Singapur 059526

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 8042recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (8042)
Razvrstati po:
Tomas P. Parovi United States of America, 3. svibnja 2016.
Chinatown Central
6
Love it when the hotel is close by to Chinatown with lots of shops, parks, restaurants, street foods, public transportation, and helpful customer service.
Prijavi ovu recenziju
Yoke F. Parovi Singapore, 2. svibnja 2016.
Cosy Hotel With Good Location
4,3
Hot upgraded to a room with Jacuzzi although I booked Deluxe only. The room was big but one big problem is that they was no curtain and the room was extremely bright in the morning thus, not able to rest. Travellers who like to sleep late might want to take note. Otherwise cosy room and the location was good.
Prijavi ovu recenziju
Kanokporn S. Solo putnici Thailand, 1. svibnja 2016.
Small but Worth the Pay
5
Room is a bit dark for the first floor with no window. Comfy bed and enough facilities. Easy access to MRT, shopping and dining places
Prijavi ovu recenziju
Gaia P. Parovi Malaysia, 1. svibnja 2016.
good location
5
good location
Prijavi ovu recenziju
Winston S. Poslovni putnici Singapore, 30. travnja 2016.
Cramped, small, poorly designed room;
3,3
The double room that I stayed in was small and have little space to move around. There wasn't even enough floor space lay down my luggage and open it. When mentioned about the small room, the staff suggested that I upgraded by paying $20 to a bigger room. Then, he showed me the room sizes; my current was 12-16 sq m, and the "bigger" room was 14 sq m. I am supposed to pay to upgrade to a "bigger" room that could even smaller than my current one. I don't know who came out with the idea of having a toilet seat right under the shower. Japanese hotel rooms may be small, but the designs are well thought out. Here, it just appears that they are trying to cramp as much as possible into as small as possible space, so that they can create more rooms to make money. Well, although the location is great, the other aspects far outweighs that. I have stayed in another hotel in the locality which also small, didn't make me feel claustrophobic. Adding to that, some of the staff cannot even speak/understand simple English! This is outrageous.
Prijavi ovu recenziju
Esther N. Parovi Malaysia, 30. travnja 2016.
air con no good
4,7
1) Air con not v strong and noisy 2) towels have a lot holes
Prijavi ovu recenziju
Yih-Luen H. Poslovni putnici Taiwan, 29. travnja 2016.
Good Hotel
6,3
Good Hotel
Prijavi ovu recenziju
Wai S. Parovi Hong Kong, 29. travnja 2016.
Good location
5,7
Gd location, gd service but small room & can see inside the toliet
Prijavi ovu recenziju
Jiing H. Parovi Singapore, 28. travnja 2016.
Stay at Porcelain
5,3
Stay was great and cosy.
Prijavi ovu recenziju
Chan P. Parovi Malaysia, 28. travnja 2016.
convinience
6,3
near to mrt station
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - VrtPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - PredvorjePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcijaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Spa centarPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04