ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur 059526 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Vrt Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Predvorje Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba
Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 138
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 6725recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (6725)
Razvrstati po:
Adi A. Parovi Indonesia, 23. siječnja 2015.
Good
8,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Timothy L. Poslovni putnici United States of America, 22. siječnja 2015.
2 Night Stay

location, relative cost, quiet
7
Fine, no major issues. Room was a bit dim, but manageable
Vicktor H. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 21. siječnja 2015.
Room layout is bad, and way too small

Cheap I guess?
4,3
Sefrina T. Parovi Indonesia, 20. siječnja 2015.
it was beyond my expectation

location. i love the neighborhood yet it is so close to the mrt station.
8
At first I was worrying because I read several bad reviews about this hotel right after I made the reservation. But after my stay in porcelain, I must say that I would definitely stay here again if I come to singapore. First, they fulfilled my requests perfectly (I asked for no-smoking and room with windows) I had no trouble while checking in, plus, the staffs are quite friendly & helpful. I booked a standard double room with twin beds. Yeah the room is very small yet everything fits efficiently. The bathroom was okay with a complete toiletries. Air conditioner and wifi were working well and they cleaned my room everyday. The location is also great. Really close to the mrt and have a nice surroundings. Thank you!
Cecilia S. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 19. siječnja 2015.
Very small room

Nothing
5
Did not stay too long
Teh T. Parovi Malaysia, 19. siječnja 2015.
value for money and convenient

lovely setting, comfortable, foods restaurant every where
7
Lovely setting, upgraded room with reasonable price
Shiueh L. Solo putnici Singapore, 19. siječnja 2015.
Comfortable room but has no powerpoint!

The hotel is very near to mrt station. There are lots of local & chinese food to choose from. Tourists can also expect to experience the chinese culture, especially during the Chinsee New Year period.
7,3
The executive room is small but comfortable and clean. There is no window so the room is pitch dark when the lights are switched off. An electric kettle is provided but it is of no use as there is no powerpoint. I'm very sure I combed the entire room but couldn't find one. This is a major fault.
Aileen V. Parovi Philippines, 17. siječnja 2015.
Small room

Very accessible if travelling via MRT
7
No sound proofing of rooms, you can hear other guest noise. Room is so small that you cannot freely move especially if you have big luggage.
Aileen V. Parovi Philippines, 16. siječnja 2015.
You can only get accessibility to MRT

Accesibility and very near Chinatown
7
Alicia T. Poslovni putnici Malaysia, 16. siječnja 2015.
Nothing

Location
7,7
The hotel is good except that there are no hooks on the walls of my room to hang things and the walls are quite thin.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - VrtPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - PredvorjePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcijaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Spa centar


AS-AGWEB-3C01