ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur 059526 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Vrt Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Predvorje Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba
Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 138
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 6891recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (6891)
Razvrstati po:
Peter D. Poslovni putnici Canada, 4. ožujka 2015.
Nicely decorated building but Shoebox in Chinatown

1.) Location to Chinatown, and Riverside (walking distance), 2.) Competent check-in Staff, one exceptional, 3.) Bathroom
6,7
Along the lines of the upper-range of the large SIN hotel chains FRAGRANCE and HOTEL 81. A bit pricier due location, and room was advertised at 10 sq-m. Bathroom was the highlight. Bed so-so, literally touched three walls. Window old, heritage is nice, but old designs don't insulate sounds on a drinken backpacker area at 2am.
Sunguk M. Poslovni putnici South Korea, 1. ožujka 2015.
Good

Clean, modern, good location
8,3
Very good
Muhammad N. Parovi Singapore, 1. ožujka 2015.
good stay

non hassle, cosy, clean
8
Kim H. Parovi Malaysia, 1. ožujka 2015.
Pros & cons

1. Location 2. Comfy bed 3.Super fast check-in
6
This hotel has some pros & cons Pro: 1) super location - 5min walk away from MRT / pagoda st 2) great Chinese food just outside the hotel with reasonable prices 3) fast check in 4) very comfy bed 5) slightly larger bathroom with rain shower Cons: 1) too compact a size - because they gave more space to the bathroom hence when you open your suitcase there's hardly room to walk at all 2) a bit too dim all thoughout the hotel 3) too much noise from the street - lots of Pinoys chatting until wee hours of the morning and garbage collection seems to go on for several hours. I had my earplugs on the 1st nite so it was fine but I forgot to wear them on the 2nd nite and it was noisy all the way through 3-4am I think 4) the bath can be a bit of a see through so if you're staying with a friend it maybe inconvenient 5) no breakfast served but then ample food in Chinatown You will love this hotel for its location. I think it is better than Bugis. I can forgive the small room but the noise from the streets really sucks. I think it's the same for all the hotels in Chinatown at least ....
Justine H. Parovi Philippines, 28. veljače 2015.
hands down

proximity to chinatown mrt, superb staff and clean comfortable room
9
Lili Z. Poslovni putnici China, 27. veljače 2015.
A very small hotel, just for sleep

1. small, 2 small, 3 too small
6,7
ok
Malcolm S. Solo putnici United Kingdom, 26. veljače 2015.
Liked it a lot.

Much to recommend it, Really good accomodation, Close to shopping area and central to the city, particularly colourful as it was Chinese new year.
8,3
Would definitely stay there again.
Meechai P. Solo putnici Thailand, 26. veljače 2015.
nice and good location

room small but very clean, good location and near mrt
8
I recommend this hotel if you travel alone or not on business trip
Agastya J. Poslovni putnici Netherlands, 25. veljače 2015.
Nice but very small

Location, decoration, cleanliness
8
My stay was very good. Only my room was on street side that disturbed me during the night. And I couldn't believe you can actually have it all in only 10 square meters. If you're travelling alone then the rooms are just right otherwise get a bigger room.
Genie W. Parovi Singapore, 25. veljače 2015.
Free upgrade makes my day!

Convenient location to Chinatown; Clean; neat & tidy room.
7,7
Would recommend to friends.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - VrtPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - PredvorjePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcijaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Spa centar


AS-AGWEB-3A07