Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Kineska četvrt, Singapur 059526 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Vrt Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Predvorje Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba
Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt Broj soba: 138
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 7378recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (7378)
Razvrstati po:
Nigel G. Solo putnici United Kingdom, 28. srpnja 2015.
Spartan comfort

Location, upgrade, clean
6,3
Spartan, clean, small rooms, basic facilities. Fine if you only wish to sleep here only --e.g. no desk or natural light to read or write. Plumbing can be a bit noisy.
Prijavi ovu recenziju
Tien H. Parovi Vietnam, 28. srpnja 2015.
small room, hard to find hotel

near mrt, a place to sleep
6,3
Prijavi ovu recenziju
Sabrina M. Parovi Malaysia, 26. srpnja 2015.
Great Locatikn

Location, eccentric designs, unique
7,7
Great. The rooms were comfortable and the designs were unique. My only qualm was that the room had no curtains but frosted windows, it did get too bright in the mornings
Prijavi ovu recenziju
Mary B. Parovi Australia, 25. srpnja 2015.
impressions

Location, clean and quiet
7,3
We appreciated the location and cleanliness of the room. However, the walls were quite thin and we were disturbed early in the morning during our first stay in the hotel on 13 June. When we returned to the hotel on 25 July, the room was very pleasant and spacious and on a higher floor, compared with the small room on the ground floor, next to the street on 13 June. Thank you for our comfort on this last stay
Prijavi ovu recenziju
Wansistha N. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 24. srpnja 2015.
Greatest hotel in China Town

Clean, convenient, comfortable
8,7
Great!
Prijavi ovu recenziju
Cynthia A. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Great, will surely comeback

Great room, clean, nice staff
8,7
Hotel near by mrt, only 150 m away. Unique interior, clean and comfort room, nice staff, near to Chinatown souvenir shops
Prijavi ovu recenziju
Aphiyut U. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 19. srpnja 2015.
Good location but small and dark room

location, staff and amenities
6,7
Prijavi ovu recenziju
Wu E. Parovi Malaysia, 19. srpnja 2015.
Great hotel overall

1) The location. Nearby a food street and MRT station to travel around. 2) a cosy hotel. May be a little small but it is enough to feel comfortable. 3) friendly staff. was able to satisfy my needs.
9
Overall, it was a great hotel for a reasonable price. The hotel was one of the reason we were able to enjoy our trip because it was very cosy and comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Koh C. Parovi Singapore, 19. srpnja 2015.
It's okay

The bed , the design , the bathroom
6
It's okay , but was kinda dirty in some places , fridge was faulty , it was soso
Prijavi ovu recenziju
Jocelyn Y. Parovi Malaysia, 19. srpnja 2015.
Simple hotel with great location

Location, simple comfort & value for money
7
We have always stayed at Porcelain for all our Singapore trips. This one was the best as we were upgraded to a Premium King room which was excellent. Staff was fairly helpful and we had the best stay!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - VrtPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - PredvorjePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcijaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01