ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur 059526 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Vrt Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Predvorje Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba
Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 138
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 6848recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (6848)
Razvrstati po:
Norsyamilie Y. Parovi Malaysia, 23. veljače 2015.
the toilet too transparent.. unhappy

design
5,7
Okay
Yanling Z. Solo putnici Singapore, 23. veljače 2015.
good

clean but small
8
very noisy
Alessandro P. Solo putnici Italy, 22. veljače 2015.
Good position

Position, staff and internet very fast
7,7
The position is good, and The rooms are definitely clean.. But are quite small, and also the bed was small (probably because I booked the single room). Value for money just ok.
Mahjal D. Solo putnici Philippines, 22. veljače 2015.
Convenient Location

Clean, Perfect Location, Awesome WiFi
8
I had very minimal interaction with the hotel staff except for the cleaning lady who comes by every morning to ask if I want my room cleaned already. It located in Chinatown and it's only a 3 minute walk from the MRT. I booked a single-bed room and yes, the room was small but it's good enough for me. I recommend the hotel if you want a no-fuss accommodation. I will stay here again on my next visit.
Tony C. Solo putnici Australia, 21. veljače 2015.
Porcelain Singapore very good

Location, location, location
5,7
Very good enjoyed it.
Christian S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. veljače 2015.
very small room

good clean hotel, great location and smart reception
4,7
Can't deep sleep at night
Muhammad F. Parovi Singapore, 16. veljače 2015.
unique!!!!

cosy, small and value for money
7,3
Room was small but it is so cosy... bed was superb... so do the toilet... value for money!!!!!
Natjira S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 16. veljače 2015.
Good loacation, closed to MRT and staff very nice

-
9,7
-
Kanokrat S. Grupe Thailand, 15. veljače 2015.
Nice, and convenient stay

location, cleanliness
7,7
The location of the hotel is perfect, near to The MRT chinatown just few minutes walk. I booked the smallest room, thought it's a bit tiny one but for a few days stay there still a plenty of room left. The important thing is the cleanliness and also the staff is nice.
Yang Q. Parovi Singapore, 15. veljače 2015.
COMFORTABLE

convenient, comfortable, friendly
6,7
It was good, but seems like although we got a free upgrade from standard room to executive room. The room was kind of too small but it was comfortable but there was no closet for us to hang things at all. other then that everything was alright.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - VrtPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - PredvorjePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcijaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Spa centar


AS-AGWEB-3A05