Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Kineska četvrt, Singapur 059526

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 7819recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (7819)
Razvrstati po:
Tan S. Parovi Singapore, 10. veljače 2016.
Super Gd Location

Location, convenient, easy access
6,7
Overall is a 1 night stay, but then the bed lining seem to be abit dirty and also the aircon noise is pretty loud while we were in the room. Maybe can improved on the maintenance of aircon and also the bed lining etc.
Prijavi ovu recenziju
Thikieumai N. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 9. veljače 2016.
near markets and Malls

near a lot of restaurants ; near MRT Chinatown; Friendly
7
near a lot of restaurants ; near MRT Chinatown; Friendly
Prijavi ovu recenziju
Thikieumai N. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 7. veljače 2016.
near markets and Malls

near a lot of restaurants ; near MRT Chinatown; Friendly
7
near a lot of restaurants ; near MRT Chinatown; Friendly Upgraded me from Executive to Premium. tks
Prijavi ovu recenziju
Glendon H. Poslovni putnici Australia, 6. veljače 2016.
Good location, cheap price, tiny tiny room

Location, cleanliness, quiet
6,3
My company only allowed me a cheap hotel, so it isn't like I expected the Taj Mahal. However, the room was tiny, like a broom closet. The fridge did not work. That sucked, in a hot country like Singapore.
Prijavi ovu recenziju
Aik K. Solo putnici Malaysia, 3. veljače 2016.
Charming hotel

Layout of room, cleanliness and service
8
Good! They had all the right amenities for a really comfortable stay and the showers were great! Overall, no complaints at all and was thoroughly satisfied.
Prijavi ovu recenziju
Ran W. Parovi Singapore, 28. siječnja 2016.
Hello

Nil
4,7
Overrated
Prijavi ovu recenziju
Tew C. Parovi Malaysia, 28. siječnja 2016.
Great for any location in Singapore

Locations
6,7
It is great to stay here because the design is special. But yet the hotel condition is abit old, but acceptable. The bed is good to sleep. The bath room design is nice. Our bed is king size and the room quite big compared to this budget room.
Prijavi ovu recenziju
Choo C. Parovi Malaysia, 27. siječnja 2016.
Taste & Try.

it is near to all major transportation, MRT, Bus and Taxi. It is also all kind all food available and shopping in Chinatown.
7
Good.
Prijavi ovu recenziju
Pacharaporn S. Grupe Thailand, 26. siječnja 2016.
Good location

Good location, center of China Town, Easy Transportation
4,3
Not a great experience at all with the room without window comparing to the $$$ I paid for. Except a good location for China Town area.
Prijavi ovu recenziju
David S. Parovi United States of America, 20. siječnja 2016.
great location, tiny room

location, location, location
6,7
Hotel is right in the heart of Chinatown, near the MRT station. Our room was extremely small, with barely enough space for two people to stand. Staff was pleasant and attentive. Decor is modern and hotel is clean. Everything works, but plan for tiny room is not well thought out. Basically a pod (or college for room) with a bathroom. Our room didn't have a window, which wasn't mentioned in the booking process. Unfortunately, Singapore and Chinatown are expensive and hotels feel very overpriced compared to other cities around the world.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - VrtPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - PredvorjePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcijaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Spa centarPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06