ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Kineska četvrt / Tiong Bahru, Singapur 059526 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Vrt Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Predvorje Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba
Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska soba
Područje Kineska četvrt / Tiong Bahru Broj soba: 138
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 6981recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (6981)
Razvrstati po:
Tien N. Parovi Vietnam, 27. ožujka 2015.
great staff, great location

location, convenient, staff
8,3
comfortable, I was so enjoyable, will come back here
Maria A. Solo putnici Philippines, 26. ožujka 2015.
a very nice hotel

i love the beds and the black tiles in the toilet
9,7
We had a pleasant and convenient stay. We will recommend this hotel to our friends. keep up the good work.
Chzeehwa C. Parovi Malaysia, 24. ožujka 2015.
so far ok

so far ok
8
ok
Undram B. Parovi Mongolia, 23. ožujka 2015.
Good location, clean but small room

location, clean, service
7,7
We stayed here for 2 nights, the hotel is in a good location as it is in China town, close to MRT station where you can go to the main tourist attractions within 5-10 minutes, cheap and delicious street food is close by as Chinese food street is 2 streets away from hotel. When we arrived in Singapore, we had no clue about MRT so we booked airport shuttle bus for $9pp and we got dropped off at the hotel but once you get the idea of MRT it was so easy so we caught MRT to come to airport from China town, costs only $2.50pp. You need to transfer a couple of times but that was not a big hassle for us. Even though it was the most expensive and smallest room we paid for our 2 weeks holiday in asia, we definitely enjoyed our stay here in the hotel, check-in and out was smooth, staff were professional. Keep it up Porcelain Hotel.
Genelyn B. Solo putnici Philippines, 23. ožujka 2015.
Solo traveler review

Location and accessibility
9,3
Mingchun W. Parovi Singapore, 23. ožujka 2015.
The towel is too too old

No thing
4
Just so so
Cai T. Parovi Singapore, 22. ožujka 2015.
Overall a pleasant experience for the price

Friendly and welcoming staff (special thanks to San for the awesom service he provided :) ), the room is clean and cosy even though it's slightly smaller than what I expected.
8
Young K. Parovi South Korea, 22. ožujka 2015.
ok

ok
7
ok
Siu L. Parovi China, 22. ožujka 2015.
it's ok

near town, price attract, easy find
6,3
Stephanie L. Solo putnici Singapore, 21. ožujka 2015.
Good Stay

Nice and cozy, clean room & friendly staff
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Interijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - VrtPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - PredvorjePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcijaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Eksterijer hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Gostinjska sobaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Spa centar


AS-AGWEB-3A01