ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pousada De Sao Tiago Hotel

Avenida da República Fortaleza de São Tiago da Barra, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Apartman Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Apartman Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Apartman Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Apartman Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Kupaonica Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Recepcija Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Bazen Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Balkon/terasa Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Pogled Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Pub/salon Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Pub/salon Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Restoran Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Bazen Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Bazen Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Apartman
Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Ulaz Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Kupaonica Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Kupaonica Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Apartman Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Apartman Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Apartman Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Ulaz Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Interijer hotela Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Apartman Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Bazen Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Kupaonica Pousada De Sao Tiago Hotel Makao - Apartman
Područje Grad Macau Broj soba: 12
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 199recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (199)
Razvrstati po:
Natali K. Parovi Hong Kong, 30. rujna 2014.
Good and Comfortable

Food, Staff Courtesy and Room Design
8,3
Wan S. Obitelji sa odraslom djecom China, 28. rujna 2014.
Good stay

stayed in Suite 322, excellent
8,7
Very good, gave me a good memory again for a revisit after some 15 years.
Wing H. Parovi Hong Kong, 8. rujna 2014.
Very decent place for new wedded

Quiet environment, nice room, good restaurant
9,7
Love the jacuzzi and steam shower, will definitely come back
Gu J. Parovi Hong Kong, 24. kolovoza 2014.
great one of a kind hotel in Macau

1. feels great to stay in a hotel built in the 17th century! 2. far away from casinos 3. nice room, especially the huge balcony!
9
Leung K. Parovi China, 12. kolovoza 2014.
great food, cozy lodging

great food, cozy lodging, spacious suite
9,3
Chan W. Grupe China, 5. kolovoza 2014.
Spacious Room

Rooms are spacious; no casino; quiet
7
Quiet enviornment with historical traces. However, staff on the day of our stay are not particularly friendly or welcoming. Swimming pool is small and no facilities at all to hang around withinin the hotel. Suitable for more mature couples without kids looking for a quiet excursion in Macau.
Chung W. Parovi Hong Kong, 2. kolovoza 2014.
Excellent Services, Value for money

Decoration, Services, Away from Noise
9,3
Laurent B. Obitelji sa malom djecom Germany, 13. srpnja 2014.
Great Boutique Hotel

excellent location, away from the hussle and bussle of the mega-casino-hotels.
8,7
Shih C. Parovi Taiwan, 2. ožujka 2014.
special

special decoration
5,3
Rudie L. Parovi Ireland, 16. veljače 2014.
Boutique luxury in a quiet corner of Macau

Quiet area, comfortable suites, friendly staff
8,3
We had stayed in this hotel around 6 years ago and returned to find that it hadn't changed much since then -- a good sign. The hotel is very comfortable with luxurious and well-equipped suites. It is, however, in a historic building and , so, doesn't have lifts or escalators to get you up stairs, for example. That doesn't put me off but it might be a problem for some. I have seen the area described as "remote" by some reviewers. I find this strange as Macau is tiny. A short walk from the hotel will bring you to the A-Ma Temple, the popular A Lorcha restaurant and the narrow lanes of the historic Inner Harbour. It is, however, not walking distance from the gambling action and taxis are not that easy to flag down here. But when we asked reception to call one, it was at the door in 2 minutes. We found the service to be very natural and friendly. Perhaps not as polished as one might expect from this caliber of hotel -- some of the younger ones seemed a bit nervous and some of the older ones had patchy English -- but, again, this is not something I had a problem with. Everyone was friendly and helpful, which was the main thing. The only thing I found disappointing was the breakfast. Not that it was particularly bad; it's just that for this standard of hotel I thought it was a bit too average.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pousada De Sao Tiago Hotel MakaoPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - KupaonicaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RecepcijaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - BazenPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Balkon/terasaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - PogledPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Pub/salonPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Pub/salonPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - BazenPousada De Sao Tiago Hotel Makao - BazenPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - UlazPousada De Sao Tiago Hotel Makao - KupaonicaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - KupaonicaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - UlazPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Interijer hotelaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - BazenPousada De Sao Tiago Hotel Makao - KupaonicaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Interijer hotelaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - SadržajiPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C06