Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pousada De Sao Tiago Hotel

Avenida da República Fortaleza de São Tiago da Barra, Grad Macau, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 251recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (251)
Razvrstati po:
Ricardo G. Parovi United Kingdom, 2. svibnja 2016.
Zen
6,3
Such a romantic getaway in a really cool place ! So different from anywhere else in Macau ! Ideal for people looking to getaway from the hustle and bustle of this sin city ! Perfect place to relax ! Suite was so big and I think quite a bargain in this city ! Jacuzzi was wonderful and fits a couple ! Will come back again for sure !
Hyung W. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 24. travnja 2016.
Perfect Hotel
6,7
It was great experience. Excellent room condition, helpful staffs and historical atmosphere gave me great impression. We would like to visit again for next opportunity. One minor thing. Please take care of mosquitoes inside the room..
Kit M. Parovi Hong Kong, 29. ožujka 2016.
location is bit remote, and no shuffle bus service
5
nil
Li S. Parovi Hong Kong, 26. ožujka 2016.
Nice Hotel
6
I hope to stay longer in this Hotel.
Sau C. Parovi United Kingdom, 26. ožujka 2016.
Romantic
6,3
Comfortable and superb room.
Chun L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 9. veljače 2016.
So far so good
4,7
Overall, not the best but good enough.
Ya J. Solo putnici China, 26. prosinca 2015.
Different face of Macau

The whole design, the location and the service.
9
The whole decoration is very attached to the theme, making me feel myself a princess in castle. The location of the hotel is perfect, escapeing from the crowds. I enjoyed very much the seaside walking with my friend after dinner to hotel.
Then C. Parovi Hong Kong, 4. listopada 2015.
VIP

quiet, lovely, comfortable
9,3
crew form hotel are very nice, make me feel vip in this hotel.
Kevin M. Parovi Hong Kong, 2. kolovoza 2015.
Awesome place!

Comfort, steam room, pool
9,3
Relaxing!
Terry L. Parovi Hong Kong, 2. kolovoza 2015.
Service supports in a decent hotel

quiet environment for relaxing, excellent facilities and setting in the room
9,3
swimming pool not really good for kids Weak wifi signal Unfriendly 24-hour advance notice for car pickup and delivery service
1 od 1 recenzija
Pousada De Sao Tiago Hotel MakaoPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - KupaonicaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - KupaonicaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Balkon/terasaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - PogledPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Pub/salonPousada De Sao Tiago Hotel Makao - BazenPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Balkon/terasaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - BazenPousada De Sao Tiago Hotel Makao - BazenPousada De Sao Tiago Hotel Makao - BazenPousada De Sao Tiago Hotel Makao - VrtPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Eksterijer hotelaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - UlazPousada De Sao Tiago Hotel Makao - KupaonicaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - KupaonicaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - UlazPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Interijer hotelaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Interijer hotelaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - SadržajiPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Pub/salonPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - PogledPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - UlazPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Pub/salonPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Balkon/terasaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - SadržajiPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RecepcijaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - SadržajiPousada De Sao Tiago Hotel Makao - RestoranPousada De Sao Tiago Hotel Makao - ApartmanPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada De Sao Tiago Hotel Makao - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05