Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pousada Marina Infante Hotel

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotela Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Kupaonica Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Kupaonica Pousada Marina Infante Hotel Makao - Bife Pousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitness Pousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotela Pousada Marina Infante Hotel Makao - Restoran Pousada Marina Infante Hotel Makao - Bazen Pousada Marina Infante Hotel Makao - Interijer hotela Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Kupaonica
Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Restoran Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Recepcija Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotela Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Kupaonica Pousada Marina Infante Hotel Makao - Restoran Pousada Marina Infante Hotel Makao - Predvorje Pousada Marina Infante Hotel Makao - Ulaz
Područje Cotai Broj soba: 312

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1678recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1678)
Razvrstati po:
Yuk L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 1. siječnja 2016.
disappointing

Good pool, good staff at the pool and good to play table tennis
5,7
We have booked a non-smoking suite with breakfast for one night. When check-in, staff claimed that we have only booked a twin bed room. Furthermore, no more non-smoking room available. Asked her to check carefully but was told that the price we paid was so low(around HKD 2300) of course not a price for suite. Only asked her to check clearly when we eventually got what we have booked. Yet, the room claimed to be non-smoking but only for half a floor!!! So bad smoking smell.
Prijavi ovu recenziju
Raymond T. Solo putnici Hong Kong, 28. prosinca 2015.
Pretty good experience

Good location, ok price, free breakfast
6,7
Prijavi ovu recenziju
Tai K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. prosinca 2015.
will not come back again
2
poor location hard to get taxi expensive
Prijavi ovu recenziju
Fu L. Poslovni putnici China, 26. prosinca 2015.
Pousada Marina Infante Hotel
7,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Edmund L. Parovi Singapore, 21. prosinca 2015.
Excellent location so so hotel

Location location location
7,3
Excellent location, just opposite the Galaxy Dated rooms and decor with poor breakfast Staff speak limited English Suitable for travellers wanting to visit the Galaxy on a budget
Prijavi ovu recenziju
Tsz N. Solo putnici Hong Kong, 7. prosinca 2015.
Very good

Food, service all good
6,7
Prijavi ovu recenziju
Zi S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 7. prosinca 2015.
Very bad breakfast

bad breakfast, average room, good location
5,3
Everything are average. Location is quite good. Walking distance to the taxi and bus stations (just opposite the hotel at Galaxy Macau). The only thing that I would like to criticize is the breakfast. The bacon is hard to bite. Foods are cold, hotdog, bacon and ham were all cold, not warm it's cold! I only ate the eggs and porridge in the end. They didn't allow us to take photo in the restaurant food serving area, LOL! So nonsense!
Prijavi ovu recenziju
Steve N. Solo putnici Australia, 6. prosinca 2015.
Poor property,run down,appalling service/attitude
2,7
My stay was bad from check in to check out and every place in between. The place is so run down and faded and dim I wondered if it was still operating. The check in staff were extremely unenthusiastic and unwelcoming. The odour in the lobby and throughout is damp and musty, all paint is peeling and faded, carpets are well worn. The lift to the rooms must be 50 years old. The room was extremely worn and was actually a smoking room when I requested non-smoking. The bed was extremely hard, all furniture chipped and scarred badly from years of abuse, the TV was very old with a very fuzzy signal and no international channels. I called room service and staff were very abrupt and rude and not interested at all about serving the customers. When I left next morning the counter staff were both asleep, one in the desk, the other leaning back in a chair, and not interested at all in helping me leave a bag to pick up later. I feel very disappointed and ripped off.
Prijavi ovu recenziju
Lai Y. Parovi Hong Kong, 22. studenog 2015.
Pousada Marina Infante Hotel

location, food , cleanliness
7,7
it is ok, but the shuttle bus services is not frequent enough, especially during 8am to 10am, , there is only 0815 and 10am . though it is not frequent used by hotel guest, I suppose the hotel should arrange it more frequently during grand prix event
Prijavi ovu recenziju
Cheng N. Solo putnici Malaysia, 7. studenog 2015.
convenient but not cheap

Near airport,free shuttle,opposite Galaxy
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pousada Marina Infante Hotel MakaoPousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - BifePousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitnessPousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - BazenPousada Marina Infante Hotel Makao - Interijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - RecepcijaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - PredvorjePousada Marina Infante Hotel Makao - UlazPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - SadržajiPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - PredvorjePousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Prijevoz u bliziniPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - PredvorjePousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - PredvorjePousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - BazenPousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitnessPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitnessPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitnessPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - RecepcijaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08