ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pousada Marina Infante Hotel

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotela Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Kupaonica Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Kupaonica Pousada Marina Infante Hotel Makao - Bife Pousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitness Pousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotela Pousada Marina Infante Hotel Makao - Restoran Pousada Marina Infante Hotel Makao - Bazen Pousada Marina Infante Hotel Makao - Interijer hotela Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Kupaonica
Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Restoran Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Recepcija Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotela Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Kupaonica Pousada Marina Infante Hotel Makao - Restoran Pousada Marina Infante Hotel Makao - Predvorje Pousada Marina Infante Hotel Makao - Ulaz
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 312

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1605recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1605)
Razvrstati po:
Soai A. Parovi Hong Kong, 24. siječnja 2015.
Is value for the money

Convenient place, some improvemennt for the breakfast
6,3
Is Ok for us. The bus suttle is very useful and convenient.
Hussain M. Grupe India, 4. siječnja 2015.
Decent Hotel with a good location

comfort, location, price
7,3
Hussain M. Grupe India, 3. siječnja 2015.
Decent Hotel with a good Location

Location, price, comfort.
8
Sara T. Parovi Hong Kong, 2. siječnja 2015.
Just a place for temp rest if no other choice
3,7
I would not give any star to this hotel, not even one. The hotel was dirty, the staff were not well trained, even they saw my ID with birthday during my stay, they did not have any action (as per my experiences, all hotels has a pratice to prepare a small gift, like a piece of cake)the room was dirty, the bed were very small and the only one pillow even smaller than the width of the bed (and seems nothing filled in the pillow) the blanket was not warm enough and of course the size is also small, the mattress already provide special sound everytime when i just sit down, you can imagine that what will happen when the whole body sleep on it. At the bathroom, only two big towel and two square towel, and the big towel has a brown layer of color that nobody is willing to use. They only provide 2 in 1 for washing hair, no conditioner. just a waste of my time to think. I would say: this hotel cannot be a 4 star hotel. And for the price I paid is really not worth. I would not choose this hotel again, never!
Mohamad N. Obitelji sa odraslom djecom Lebanon, 1. siječnja 2015.
A QUITE FAR FROM MACAU CITY,

1-QUITE 2-CLEAN 3- NICE VUE
5
PLEASANT & CONFORTABLE BUT FAR FROM MACAU CITY , NEED TAXI TO GO TO CITY , NO SHPPING MALLS NEARBY
Ke J. Solo putnici China, 31. prosinca 2014.
Not bad

Spacious room, nice view, friendly staff
7
Son V. Grupe Australia, 31. prosinca 2014.
Nothing exciting

View of galaxy
6
Very annoyed with the staff who looked after the breakfast buffet. My son stayed in my room which they where aware when I booked the room. I was expected to pay for his breakfast which he ate very little. Hotels in hong kong nor Shanghai expected that. They constantly pester you for payment.
Mohan R. Parovi Malaysia, 28. prosinca 2014.
Old hotel

Very near to big casino
6,3
OK but the hotel is old and need refurbishment
Seng H. Parovi Singapore, 14. prosinca 2014.
A 3 nights stay at PMI Hotel

Location, cleanliness and comfort
6,7
Good experience. Like the location very much. However a bit more expensive.
Mei N. Poslovni putnici Hong Kong, 14. prosinca 2014.
no bad

location good
5
so expensixe

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pousada Marina Infante Hotel MakaoPousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - BifePousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitnessPousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - BazenPousada Marina Infante Hotel Makao - Interijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - RecepcijaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - PredvorjePousada Marina Infante Hotel Makao - Ulaz


AS-AGWEB-3B05