Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pousada Marina Infante Hotel

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1682recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1682)
Razvrstati po:
Toh K. Poslovni putnici Singapore, 2. svibnja 2016.
marvellous hotel
6,7
fantastic delicious breakfast room free wifi fast check in n check out although hotel old but room is clean
Prijavi ovu recenziju
Toh K. Poslovni putnici Singapore, 2. svibnja 2016.
fantastic hotel
6,7
nice n delicious breakfast fast check in n check out staff polite n helpful room clean
Prijavi ovu recenziju
Lo W. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 26. ožujka 2016.
Wifi
4,7
No wifi in this hotel
Prijavi ovu recenziju
Yuk L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 1. siječnja 2016.
disappointing

Good pool, good staff at the pool and good to play table tennis
5,7
We have booked a non-smoking suite with breakfast for one night. When check-in, staff claimed that we have only booked a twin bed room. Furthermore, no more non-smoking room available. Asked her to check carefully but was told that the price we paid was so low(around HKD 2300) of course not a price for suite. Only asked her to check clearly when we eventually got what we have booked. Yet, the room claimed to be non-smoking but only for half a floor!!! So bad smoking smell.
Prijavi ovu recenziju
Raymond T. Solo putnici Hong Kong, 28. prosinca 2015.
Pretty good experience

Good location, ok price, free breakfast
6,7
Prijavi ovu recenziju
Tai K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. prosinca 2015.
will not come back again
2
poor location hard to get taxi expensive
Prijavi ovu recenziju
Fu L. Poslovni putnici China, 26. prosinca 2015.
Pousada Marina Infante Hotel
7,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Edmund L. Parovi Singapore, 21. prosinca 2015.
Excellent location so so hotel

Location location location
7,3
Excellent location, just opposite the Galaxy Dated rooms and decor with poor breakfast Staff speak limited English Suitable for travellers wanting to visit the Galaxy on a budget
Prijavi ovu recenziju
Tsz N. Solo putnici Hong Kong, 7. prosinca 2015.
Very good

Food, service all good
6,7
Prijavi ovu recenziju
Zi S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 7. prosinca 2015.
Very bad breakfast

bad breakfast, average room, good location
5,3
Everything are average. Location is quite good. Walking distance to the taxi and bus stations (just opposite the hotel at Galaxy Macau). The only thing that I would like to criticize is the breakfast. The bacon is hard to bite. Foods are cold, hotdog, bacon and ham were all cold, not warm it's cold! I only ate the eggs and porridge in the end. They didn't allow us to take photo in the restaurant food serving area, LOL! So nonsense!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Pousada Marina Infante Hotel MakaoPousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - BifePousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitnessPousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - RecepcijaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - PredvorjePousada Marina Infante Hotel Makao - UlazPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - SadržajiPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - PredvorjePousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Prijevoz u bliziniPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - PredvorjePousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - PredvorjePousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - BazenPousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitnessPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitnessPousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitnessPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - RecepcijaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05