Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pousada Marina Infante Hotel

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Pousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotela Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Kupaonica Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Kupaonica Pousada Marina Infante Hotel Makao - Bife Pousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitness Pousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotela Pousada Marina Infante Hotel Makao - Restoran Pousada Marina Infante Hotel Makao - Bazen Pousada Marina Infante Hotel Makao - Interijer hotela Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Kupaonica
Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Restoran Pousada Marina Infante Hotel Makao - Apartman Pousada Marina Infante Hotel Makao - Recepcija Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotela Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska soba Pousada Marina Infante Hotel Makao - Kupaonica Pousada Marina Infante Hotel Makao - Restoran Pousada Marina Infante Hotel Makao - Predvorje Pousada Marina Infante Hotel Makao - Ulaz
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 312

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1643recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (1643)
Razvrstati po:
Kwan H. Solo putnici South Korea, 29. srpnja 2015.
so so
5
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Ngan C. Parovi Malaysia, 21. travnja 2015.
Good location big room

Good location big room
6,7
No free shutter bus to airport , reasonable price, good place, big room, the breakfast is the same food everyday - not delicious
Prijavi ovu recenziju
Kim C. Parovi Malaysia, 20. travnja 2015.
no value to buy
3
nothing is best. is far to galaxy and venetian, coz road for crossing all close, need walk around just can reach. go galaxy need 20min. staff for check in is bad service, even in front me just 1 customer I still need wait for 30min for check in. and I request in my booking for non smoking room, they are giving me smoking room, all night smell with smoke. and call for booking shutter bus, they say no called book, must came down reception, and saying 5min will depart, when I direct going down. they saying bus is depart. ask me walk to my destination.
Prijavi ovu recenziju
Tze H. Grupe Malaysia, 14. ožujka 2015.
good location

location,helpful staff, clean room
9,7
Prijavi ovu recenziju
Arman M. Solo putnici Russia, 4. ožujka 2015.
Again GOOD Pousada!!!

Clean, good staff, good breakfast
10
I am in this hotel many times. Clean hotel with good staff and breakfast. Very good 4 star hotel, is near Galaxy and Venetian. Will come again
Prijavi ovu recenziju
Arman M. Solo putnici Russia, 3. ožujka 2015.
Very Good and clean Hotel

Clean, breakfast and helpy staff
10
Many time in this hotel, clean and good breakfast. When you bok with agoda, mini bar is also free to use, beer and others. Have shuttle buse. This hotel is near Galaxy and Venetian.
Prijavi ovu recenziju
Soai A. Parovi Hong Kong, 24. siječnja 2015.
Is value for the money

Convenient place, some improvemennt for the breakfast
6,3
Is Ok for us. The bus suttle is very useful and convenient.
Prijavi ovu recenziju
Hussain M. Grupe India, 4. siječnja 2015.
Decent Hotel with a good location

comfort, location, price
7,3
Prijavi ovu recenziju
Hussain M. Grupe India, 3. siječnja 2015.
Decent Hotel with a good Location

Location, price, comfort.
8
Prijavi ovu recenziju
Sara T. Parovi Hong Kong, 2. siječnja 2015.
Just a place for temp rest if no other choice
3,7
I would not give any star to this hotel, not even one. The hotel was dirty, the staff were not well trained, even they saw my ID with birthday during my stay, they did not have any action (as per my experiences, all hotels has a pratice to prepare a small gift, like a piece of cake)the room was dirty, the bed were very small and the only one pillow even smaller than the width of the bed (and seems nothing filled in the pillow) the blanket was not warm enough and of course the size is also small, the mattress already provide special sound everytime when i just sit down, you can imagine that what will happen when the whole body sleep on it. At the bathroom, only two big towel and two square towel, and the big towel has a brown layer of color that nobody is willing to use. They only provide 2 in 1 for washing hair, no conditioner. just a waste of my time to think. I would say: this hotel cannot be a 4 star hotel. And for the price I paid is really not worth. I would not choose this hotel again, never!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pousada Marina Infante Hotel MakaoPousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - BifePousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitnessPousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - BazenPousada Marina Infante Hotel Makao - Interijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - RecepcijaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Eksterijer hotelaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - PredvorjePousada Marina Infante Hotel Makao - UlazPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - SadržajiPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - PredvorjePousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Prijevoz u bliziniPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - PredvorjePousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - PredvorjePousada Marina Infante Hotel Makao - KupaonicaPousada Marina Infante Hotel Makao - BazenPousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitnessPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitnessPousada Marina Infante Hotel Makao - Gostinjska sobaPousada Marina Infante Hotel Makao - Dvorana za fitnessPousada Marina Infante Hotel Makao - RestoranPousada Marina Infante Hotel Makao - RecepcijaPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - ApartmanPousada Marina Infante Hotel Makao - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03