Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Praja Hotel

Jl. Mohamad Yamin IV No 2A - Renon, Denpasar, Bali, Indonezija 80235 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Praja Hotel Bali - Pub/salon Praja Hotel Bali - Recepcija Praja Hotel Bali - Soba za sastanke Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela Praja Hotel Bali - Pub/salon Praja Hotel Bali - Recepcija Praja Hotel Bali - Hrana i piće Praja Hotel Bali - Hrana i piće Praja Hotel Bali - Interijer hotela Praja Hotel Bali - Soba za sastanke Praja Hotel Bali - Hrana i piće Praja Hotel Bali - Interijer hotela Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela Praja Hotel Bali - Gostinjska soba
Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Soba za sastanke Praja Hotel Bali - Kupaonica Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Kupaonica Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela Praja Hotel Bali - Interijer hotela
Područje Denpasar Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 76recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
5,4
Sve recenzije (76)
Razvrstati po:
Peetre E. Grupe Australia, 23. lipnja 2014.
Great staff. Hotel has no food service. Smells old

Staff staff and staff
6
Average as no where to eat and no facilities but the internet worked well
Chen C. Solo putnici Taiwan, 19. lipnja 2014.
Staffs are really friendly, they try so hard...

friendly, serve,clean
8,3
I think this is a hotel that for business or travelers who want to travel north parts of Bali. The Hotel is located in capital city, it is the place that hard to find Taxi on the road. Hopefully, staffs help to call blue bird. At first, I am not satisfied with their breakfast, next day, they try hard to prepare more dishes and ask me about the feeling or something they can improve with very kindly way... The room is clean, big enough, well wifi connect and artist atmosphere...I choose there because of meeting and I feel really relax there...
Christopher C. Solo putnici United Kingdom, 9. svibnja 2014.
very friendly, convenient and clean. great value

price, staff, cleanliness
8,7
Louisa J. Parovi Indonesia, 21. travnja 2014.
Inspiring artwork in a nice modern building.

comfortable bed. spacious room. cleanliness
6
Everything to my expectation, except the smell lasted for a few minutes everytime I entered the room, probably it was because the ventilation for new room was not enough.
Sam P. Parovi United Kingdom, 16. travnja 2014.
close to sanur where the boats leave for islands

location, staff, cleanliness
8,7
Used as a stop over from airport to Sanur for boat transfer to Lembongan. Its in the business district but a very clean hotel, all you need for a quick stay. especially if on business.
Vernon R. Solo putnici United States of America, 18. ožujka 2014.
Inspiring artwork in a nice modern building.

clean spacious room, comfortable bed, good wi-fi
9
Friendly competent motorbike staff. Ideal for my brief visit to ISI. Quality restaurants nearby. ATMs across the street.
Koon H. Parovi Hong Kong, 16. ožujka 2014.
cheap and comfortable new hotel, good value

comfortable bed. spacious room. cleanliness
7
Everything to my expectation, except the smell lasted for a few minutes everytime I entered the room, probably it was because the ventilation for new room was not enough.
Koon H. Parovi Hong Kong, 14. ožujka 2014.
good design new hotel

spacious room. comfortable bed. modern equipments.
7
the room was basic but adequate. everytime when returned back to the room. a new room smell was detected until the air conditioner had run for a while. the breakfast was simple but enough.
Arweita M. Poslovni putnici Indonesia, 12. ožujka 2014.
Praja Hotel

high speed wifi, best value for money
8
Nurcandra N. Solo putnici Indonesia, 21. veljače 2014.
Nice hotel, value for money

Value for money, good location, clean room
6,7
It's nice hotel , city hotel , location is great close to denpasar and sanur

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Praja Hotel BaliPraja Hotel Bali - Pub/salonPraja Hotel Bali - RecepcijaPraja Hotel Bali - Soba za sastankePraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Pub/salonPraja Hotel Bali - RecepcijaPraja Hotel Bali - Hrana i pićePraja Hotel Bali - Hrana i pićePraja Hotel Bali - Interijer hotelaPraja Hotel Bali - Soba za sastankePraja Hotel Bali - Hrana i pićePraja Hotel Bali - Interijer hotelaPraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Soba za sastankePraja Hotel Bali - KupaonicaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - KupaonicaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B04