Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Praja Hotel

Jl. Mohamad Yamin IV No 2A - Renon, Denpasar, Bali, Indonezija 80235 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Praja Hotel Bali - Pub/salon Praja Hotel Bali - Recepcija Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela Praja Hotel Bali - Pub/salon Praja Hotel Bali - Recepcija Praja Hotel Bali - Hrana i piće Praja Hotel Bali - Hrana i piće Praja Hotel Bali - Interijer hotela Praja Hotel Bali - Soba za sastanke Praja Hotel Bali - Hrana i piće Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela
Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Soba za sastanke Praja Hotel Bali - Kupaonica Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Kupaonica Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela Praja Hotel Bali - Interijer hotela
Područje Denpasar Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 130recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (130)
Razvrstati po:
Ghochi E. Grupe Indonesia, 15. svibnja 2015.
very good

good room, clean
7,7
verycomfort
Prijavi ovu recenziju
Dominiq D. Poslovni putnici Indonesia, 21. travnja 2015.
best price hotel

clean,large room and reasonable price
9
very nice clean room and big....nice staf....accept breakfast...
Prijavi ovu recenziju
Peter O. Solo putnici United Kingdom, 3. travnja 2015.
Got more than I paid for.

Cleanliness, room comfort, friendly staff
9
Room was excellent. Large, very clean, very comfy bed, 27 channel flat screen TV ( at least 3 movie, a nat. geo, 2 news in english). Room cleaned every day. Superb hot shower. All staff very attentive and free transfers (and pickups) into Sanur at any time. This is not a tourist area hotel but is within reach of Sanur ( I walked it in about 40 minutes) and kuta is about 30 mins away by taxi (about 100K Ind Rupiah cost). I was here to get a Thai Visa - the consulate is a few minutes walk away. Breakfast is minimal by European standards but adequate especially considering the very competitive room rate. For room quality and friendly service difficult to beat at the price point but if you're looking for a full monty breakfast and a great tourist location you will need to look elsewhere and pay a higher rate. Also the hotel doesn't have a restaurant although there are some eateries within walking distance. I had a very pleasant stay here and the manager took time out to introduce himself to me and respond to my suggestion as I left of having a mini fridge in the room (just to keep the free water bottles cold) and a hot kettle for tea/coffee. He did say that the fridge may be forthcoming and guests could request a hot kettle. I'd definitely recommend this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Bharat T. Obitelji sa malom djecom India, 30. studenog 2014.
Value for money, but non very good qaulity breakfa

Room Rate , good staff, location
6,7
Hotel Stay good as value for money, cleanliness good, Staff very courteous. Only not good quality breakfast and very poor choice for vegetarian.
Prijavi ovu recenziju
Girard K. Solo putnici France, 22. studenog 2014.
very good place

clean good team and good place for relax
9,7
2 night in hotel very nice and quiet.
Prijavi ovu recenziju
Priscilla A. Poslovni putnici Indonesia, 17. listopada 2014.
room size is smaller that the picture

Lobby, bike rent, spa service
6,7
The room was not the same like in the pictures (that is uploaded in Agoda). They also mention around 40sqm, but in real was just normal hotel room size (juts above average of 3star business hotel)
Prijavi ovu recenziju
Herwan C. Poslovni putnici Indonesia, 9. listopada 2014.
comfortable place to stay

nice staff, clean room and comfort.
8
Stay at praja feel like home
Prijavi ovu recenziju
Herwan C. Poslovni putnici Indonesia, 8. listopada 2014.
smart hotel

comfort, clean and nice place
7,7
You will never feel homesick
Prijavi ovu recenziju
Herwan C. Poslovni putnici Indonesia, 7. listopada 2014.
i love this hotel

nice, near town, clean
7,7
Have a good and comfortable bed so we can sleep well
Prijavi ovu recenziju
Willy R. Solo putnici Indonesia, 6. listopada 2014.
The quiet hotel in downtown Denpasar

I had an amazing stay here & I would highly recommend this hotel. Rooms cleaned everyday & friendly and helpful staff. This hotel is quiet but the location is very ideal, because is in the center of D
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Praja Hotel BaliPraja Hotel Bali - Pub/salonPraja Hotel Bali - RecepcijaPraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Pub/salonPraja Hotel Bali - RecepcijaPraja Hotel Bali - Hrana i pićePraja Hotel Bali - Hrana i pićePraja Hotel Bali - Interijer hotelaPraja Hotel Bali - Soba za sastankePraja Hotel Bali - Hrana i pićePraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Soba za sastankePraja Hotel Bali - KupaonicaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - KupaonicaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06