ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Praja Hotel

Jl. Mohamad Yamin IV No 2A - Renon, Denpasar, Bali, Indonezija 80235 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Praja Hotel Bali - Pub/salon Praja Hotel Bali - Recepcija Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela Praja Hotel Bali - Pub/salon Praja Hotel Bali - Recepcija Praja Hotel Bali - Hrana i piće Praja Hotel Bali - Hrana i piće Praja Hotel Bali - Interijer hotela Praja Hotel Bali - Soba za sastanke Praja Hotel Bali - Hrana i piće Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela
Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Soba za sastanke Praja Hotel Bali - Kupaonica Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Kupaonica Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Gostinjska soba Praja Hotel Bali - Eksterijer hotela Praja Hotel Bali - Interijer hotela
Područje Denpasar Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 112recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (112)
Razvrstati po:
Bharat T. Obitelji sa malom djecom India, 30. studenog 2014.
Value for money, but non very good qaulity breakfa

Room Rate , good staff, location
6,7
Hotel Stay good as value for money, cleanliness good, Staff very courteous. Only not good quality breakfast and very poor choice for vegetarian.
Girard K. Solo putnici France, 22. studenog 2014.
very good place

clean good team and good place for relax
9,7
2 night in hotel very nice and quiet.
Priscilla A. Poslovni putnici Indonesia, 17. listopada 2014.
room size is smaller that the picture

Lobby, bike rent, spa service
6,7
The room was not the same like in the pictures (that is uploaded in Agoda). They also mention around 40sqm, but in real was just normal hotel room size (juts above average of 3star business hotel)
Herwan C. Poslovni putnici Indonesia, 9. listopada 2014.
comfortable place to stay

nice staff, clean room and comfort.
8
Stay at praja feel like home
Herwan C. Poslovni putnici Indonesia, 8. listopada 2014.
smart hotel

comfort, clean and nice place
7,7
You will never feel homesick
Herwan C. Poslovni putnici Indonesia, 7. listopada 2014.
i love this hotel

nice, near town, clean
7,7
Have a good and comfortable bed so we can sleep well
Willy R. Solo putnici Indonesia, 6. listopada 2014.
The quiet hotel in downtown Denpasar

I had an amazing stay here & I would highly recommend this hotel. Rooms cleaned everyday & friendly and helpful staff. This hotel is quiet but the location is very ideal, because is in the center of D
8
Melliana H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 21. rujna 2014.
Nice hotel in the city

location
7,3
just nice if you have car
Iwan S. Parovi Indonesia, 9. rujna 2014.
Can not be better for the price

Very comfortable bed, clean, CNN& BBC available
9,7
Very satisfying but need a fridge
Felix W. Parovi Germany, 9. rujna 2014.
Good and modern room, good value for the money

Modern and big room, comfortable bed, overall modern hotel
7
Very modern Hotel, gave a clean impression, our room was big and clean but had a very bad odor. The location of the hotel seemed not close to anything, needed to take a cab to go anywhere. The breakfast was a disappointment, we regret to have booked with included breakfast. In conclusion it still was a good value for the money.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Praja Hotel BaliPraja Hotel Bali - Pub/salonPraja Hotel Bali - RecepcijaPraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Pub/salonPraja Hotel Bali - RecepcijaPraja Hotel Bali - Hrana i pićePraja Hotel Bali - Hrana i pićePraja Hotel Bali - Interijer hotelaPraja Hotel Bali - Soba za sastankePraja Hotel Bali - Hrana i pićePraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Soba za sastankePraja Hotel Bali - KupaonicaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - KupaonicaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Gostinjska sobaPraja Hotel Bali - Eksterijer hotelaPraja Hotel Bali - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C04