Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Premiere Citi Suites

#62 Ma. Cristina St., Capitol Site, Camputhaw, grad Cebu , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Premiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotela Premiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotela Premiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Premiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Premiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotela Premiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Premiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Premiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Premiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Premiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Premiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotela Premiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska soba Premiere Citi Suites grad Cebu  - Recepcija Premiere Citi Suites grad Cebu  - Restoran Premiere Citi Suites grad Cebu  - Plesna dvorana Premiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotela
Premiere Citi Suites grad Cebu  - Kupaonica Premiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotela Premiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotela Premiere Citi Suites grad Cebu  - Ulaz Premiere Citi Suites grad Cebu  - Recepcija Premiere Citi Suites grad Cebu  - Eksterijer hotela
Područje Camputhaw Broj soba: 30

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 112recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (112)
Razvrstati po:
Arielle S. Grupe Australia, 1. veljače 2016.
Good service

The staff were very polite. The room was spacious and very clean. Food was great
8,7
The hotel is very convenient. Easy access to the mall and Mango Avenue. Staff treated us politely, except for the one guard who stopped us when we entered the building asking if we've booked and paid for a room. Though we have been coming back and forth in the hotel during that day. Although, it can be a good thing as he was only making sure of the people coming in the building, he could've approached us in a polite manner. Other than that, everything is great.
Prijavi ovu recenziju
Evan J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. siječnja 2016.
Disappointing Accomodation

the morning front desk staff
2,3
We had the worst stay at this hotel. We were disrupted at night time by rude front desk and the service by the bellboy was unacceptable. They were gonna charge us for php450/nzd15 for an extra towel.We got our towel from the 2nd room that we also booked but they are so confused that they rang us middle of the night. We were happy to pay for anything the next morning but so disrespectful to bother us without waiting for the next day.
Prijavi ovu recenziju
Evan J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. siječnja 2016.
Disappointing Accomodation

Only the morning front desk staff
2,3
We had the worst stay at this hotel. We were disrupted at night time by rude front desk and the service by the bellboy was unacceptable. They were gonna charge us for php450/nzd15 for an extra towel.We got our towel from the 2nd room that we also booked but they are so confused that they rang us middle of the night. We were happy to pay for anything the next morning but so disrespectful to bother us without waiting for the next day.
Prijavi ovu recenziju
Carel M. Solo putnici Philippines, 27. siječnja 2016.
accessible to transport

clean, free breakfast, good staf performance
8
It was good. The area is easy to ocate and the staff were friendly, helpful and approachable.
Prijavi ovu recenziju
Armin M. Solo putnici United States of America, 19. siječnja 2016.
clean and quiet

rooms, staff, location
7,7
I have been staying many times at this hotel. It used to be better and more reasonable prices , Nothing improved , but prices went up
Prijavi ovu recenziju
Allyn P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. listopada 2015.
Pleasant stay. Comfortable and relaxing.

Clean room and friendly staff
8
Relaxing.
Prijavi ovu recenziju
Wayne K. Parovi Australia, 14. listopada 2015.
Nice place to stay. Very quiet.

Cleanliness, security and friendly staff
8,3
It was a nice experience. Close to CBD but quiet location. Rooms are spacious and clean. Free breakfast. Downsides - No coffee making facilities in deluxe rooms
Prijavi ovu recenziju
Daniel N. Obitelji sa malom djecom Sweden, 11. rujna 2015.
Another great stay

Pice, location, staff
10
Another great stay! This is not Shangri laa, but when checking what you get for the money this place is outstanding! Low cost, central and safe location, 24 hour security, wonderful staff, nice rooms, unlimited free purified warm and cold drinking water (not that big a deal for the cost itself, but worth gold to not have to carry home water from the store all the time), totally ok plated breakfast and so on. The in door safes are good and the whole place is cleasn and nice. Only thing I miss is a swimming pool, but there simply is no equally good on as good location with a decent pool unless you pay a whole lot more for your rooms (2-3 times more?). For me it is not worth it. But if you really miss pool I suggest checking out Mango park hotel - but I think this hotel is a whole lot nicer in all regards (except the pool).
Prijavi ovu recenziju
Byung S. Solo putnici South Korea, 9. rujna 2015.
Soso I want smoke area

Location kind stuff
6,7
No smoking if I smoke have deposit 2000peso and don't have balcony
Prijavi ovu recenziju
Rencel M. Poslovni putnici Philippines, 27. kolovoza 2015.
Nice Hotel

Room, location, budget
8
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Premiere Citi Suites grad Cebu Premiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotelaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotelaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotelaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotelaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Gostinjska sobaPremiere Citi Suites grad Cebu  - RecepcijaPremiere Citi Suites grad Cebu  - RestoranPremiere Citi Suites grad Cebu  - Plesna dvoranaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotelaPremiere Citi Suites grad Cebu  - KupaonicaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotelaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Interijer hotelaPremiere Citi Suites grad Cebu  - UlazPremiere Citi Suites grad Cebu  - RecepcijaPremiere Citi Suites grad Cebu  - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04