ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Presidente Hotel

355 Avenida da Amizade, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Presidente Hotel Makao - Predvorje Presidente Hotel Makao - Pub/salon Presidente Hotel Makao - Recepcija Presidente Hotel Makao - Kafić Presidente Hotel Makao - Restoran Presidente Hotel Makao - Gostinjska soba Presidente Hotel Makao - Gostinjska soba Presidente Hotel Makao - Gostinjska soba Presidente Hotel Makao - Predvorje Presidente Hotel Makao - Gostinjska soba Presidente Hotel Makao - Eksterijer hotela Presidente Hotel Makao - Gostinjska soba Presidente Hotel Makao - Gostinjska soba Presidente Hotel Makao - Gostinjska soba Presidente Hotel Makao - Gostinjska soba Presidente Hotel Makao - Gostinjska soba
Presidente Hotel Makao - Gostinjska soba
Područje Grad Macau Broj soba: 212
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 1916recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (1916)
Razvrstati po:
Huey N. Parovi Malaysia, 7. lipnja 2014.
very good location!

Hotel cleanliness ok, condition a bit old.
5,3
Hotel room still ok. Just a bit old, & the room's light a bit too dark. Hotel check in time is 2pm sharp, You won't get check in earlier than 2pm even you reach early(even 1.30pm you there also need to wait till 2pm)!
Chik K. Grupe Malaysia, 5. lipnja 2014.
Golden city

Good location.
8,7
Hotel very cleaning and very big that room. Staff also provide good service
Wei L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. lipnja 2014.
Good. But vevry poor service

Convenience to where I want to visit
7
Eveythingis good, except the very bad attitude and service of the receptionist. As a post of Senior Receptionist, She shall provide good and welcome services attitude to the hotel customers rather than "SHOW UP" her unhappy face when customer requesting or asking something ! Hotel Management shall review again her post of Senior Receptionist !
Hock C. Parovi Singapore, 30. svibnja 2014.
Quite pleasant

Casino hopping,dining,transport
7
Nothing very eventful except that this hotel is not suitable for young children especially children in their teens.
Ryan S. Solo putnici United States of America, 21. svibnja 2014.
Defintely Good Value for Money Hotel

Value, Location. Value
8
The was good. The Hotel staff was nice (which I did not expect). Some rude guests just went to the counter instead of waiting to check in and the staff told them that I was there first and they would be handled after. Good move. The room is nothing special, but excellent for the price. All requests of room type were given and the beds were comfortable. The bathroom was old fashinoned, but clean and and everything you needed.
Chong M. Solo putnici Malaysia, 25. travnja 2014.
Very bad

No
4,3
Hoi C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 18. travnja 2014.
convenient and near town centre

clean, convenient and nice
6,3
Hoi C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 18. travnja 2014.
Overall speaking, the place is very convenient.

convenient, have wifi and clean
7
i have holiday with my baby and i want to take the quilt for my baby, not blanket as it's not good to baby. Hotel staff said no quilt even my baby feel cold. i feel unhappy and your hotel is just fit for adult and no facilities for baby at all.
Fong T. Parovi Malaysia, 11. travnja 2014.
central located

friendly , near to market, city centre
5,3
good as being the centre city area with places like senado nearby.
Bjorn T. Obitelji sa malom djecom Sweden, 26. ožujka 2014.
Ok

Location, quick check in, quick check out
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Presidente Hotel MakaoPresidente Hotel Makao - PredvorjePresidente Hotel Makao - Pub/salonPresidente Hotel Makao - RecepcijaPresidente Hotel Makao - KafićPresidente Hotel Makao - RestoranPresidente Hotel Makao - Gostinjska sobaPresidente Hotel Makao - Gostinjska sobaPresidente Hotel Makao - Gostinjska sobaPresidente Hotel Makao - PredvorjePresidente Hotel Makao - Gostinjska sobaPresidente Hotel Makao - Eksterijer hotelaPresidente Hotel Makao - Gostinjska sobaPresidente Hotel Makao - Gostinjska sobaPresidente Hotel Makao - Gostinjska sobaPresidente Hotel Makao - Gostinjska sobaPresidente Hotel Makao - Gostinjska sobaPresidente Hotel Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01