Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Pride Sun Village Resort and Spa

Arpora, Baga, Baga, Sjeverna Goa, Indija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Sun Village Hotel
Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Gostinjska soba Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Restoran Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Restoran Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Restoran Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Restoran Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Restoran Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Bazen Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Bazen Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Bazen Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Dvorana za fitness Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Rekreacijski sadržaji Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Balkon/terasa Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Interijer hotela Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Vrt Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Predvorje Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Ulaz
Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Eksterijer hotela
Područje Baga Broj soba: 135
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 17recenzija

Vrijednost za novac:
6,5
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (17)
Razvrstati po:
Anoop A. Parovi India, 15. veljače 2015.
Pathetic staff
4,7
My overall experience was very bad. The staff was not supportive and they were not responding properly because i have made the online booking. They have given me a sub standard room and kept me waiting at lobby for an hour. After a long debate they have allotted me room which was in very bad condition. I refer not to choose this hotel as it will spoil you trip.
Sachin S. Solo putnici India, 8. veljače 2015.
Pride Sun Village Resort and Spa
3
Pathetic Hotel I have ever seen in my life
Deepti S. Parovi India, 27. prosinca 2014.
Value for money

Location , rooms , pool
7,7
Good always a value for money . No lift so a little tiring getting up to 3rd floor but location is very good
Romil S. Poslovni putnici India, 23. studenog 2014.
GOOD HOTEL IN GOA

GOOD ROOM GOOD BEACH AND ENJOY FULL PLACE
10
VERY GOOD
Shoeb M. Parovi India, 18. siječnja 2014.
It was fantastic experience will recommend friends

Best Location, Good Service and well furnished room.
9
Best ever experience to enjoy honeymoon as we were very excited and curious about our trip and we are not only satisfied but also very happy with pleasant experience with Hotel and its staff members.
Abhishek M. Obitelji sa malom djecom India, 6. travnja 2013.
Value For Money

Clean , value for money , good staff
7,7
Nikunj G. Parovi India, 16. veljače 2013.
nice hotel with good service

location was good, n food was nice in taste. even the ambience was good
5,7
i faced a problem, that i booked it for a couple but at the end they charged rs more for a person saying that the booking was for only one person. This was not a good sign from the hotel side. Else it was good
Nightlife Tip: Amazing night life.awesome
Anita M. Grupe India, 3. siječnja 2013.
a very so so hotel

location , access to beach and water sports, nice shacks near to the hotel
5
our stay was not a great experience, staff was on strike so services were bad .rooms were not that bad as compared to rates but since nothing seemed to be moving due to staff strike so really felt uncomfortable and cheated.
Deepika R. Grupe India, 30. prosinca 2012.
Surprisingly Pleasant hotel

Nice clean rooms, Good food, Happy service
7
Expecting Goa to be packed during the last week of December I was glad to land a place in Sun Village. The rooms are nice, friendly staff. Me and my sister stayed for 4 days and though we are not really the early risers, we did make it on time for the breakfast( which was surprisingly good). This place is recommended to all those who seek to have a happy time in Goa.
Yasser H. Solo putnici Lebanon, 24. kolovoza 2012.
Nice stay

all was nice
8,3
Nice

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Pride Sun Village Resort and Spa Sjeverna GoaPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Gostinjska sobaPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - RestoranPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - RestoranPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - RestoranPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - RestoranPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - RestoranPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - BazenPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - BazenPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - BazenPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Dvorana za fitnessPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Rekreacijski sadržajiPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Balkon/terasaPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Interijer hotelaPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - VrtPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - PredvorjePride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - UlazPride Sun Village Resort and Spa Sjeverna Goa - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06